VIKEND HOROSKOP: 7 - 9. jul 2017: Pazite se da u život ne unesete nered!

Ovog vrelog julskog vikenda očigledno se ne treba čuvati samo visokih temperatura, ako je suditi po sugestijama astrologa...

alfcermed / Pixabay




Sedmog julskog dana, u petak Mesec, prelazi u znak Jarca, donoseći naglasak na posao i ozbiljnost. Merkur u Lavu u sekstilu je s Venerom u Blizancima dajući dozu lakoće, ali i kontradikcije između delovanja tih planeta koja podstiču zabavu i uživanje i ozbiljnog Meseca u Jarcu koji poziva na marljiv rad.esečni horoskop fizičkog i psihičkog zdravlja: zdravstveni horoskop za jul 2017. godine...

Ali to zapravo stvara ravnotežu između posla i zabave, sprečavajući preterivanje, kaže britanski astrolog. Mesec u Jarcu osigurava da stvari ostanu uzemljene i sigurne - možete se zabaviti i uživati bez rizika od preterivanja koje bi moglo imati štetne posledice.

U subotu je Mesec i dalje u Jarcu pa je u konjunkciji s Plutonom u Jarcu i opoziciji sa Suncem u Raku. To donosi snažne osećaje o određenim praktičnim realnostima, koje će taj dan biti u vašem fokusu i moraćete odlučiti želite li da učinite neke promene, kaže G. Scott.

Energija subote snažno je povezana s energijom nedelje, dana punog Meseca. Taj pun Mesec vrlo je neobičan, jer na njemu "sedi" Pluton, što naglašava transformaciju i promenu. Istovremeno je Mars u Raku, donoseći osećaj frustracije, pa Saturn u Strelcu, što znači da je put napred nejasan. Zato treba da pazite i da zaista izaberete ono što omogućava promenu nabolje, a ne pod svaku cenu da menjate nešto što zapravo dobro funkcioniše.

Ipak, to je vrlo pozitivan pun Mesec, koji podstiče da učinite promene u svom životu, a na vama je da odlučite želite li nešto da menjate i da to učinite na pravi način - promišljeno, a ne impulsivno - kako bi promena bila pozitivna i usmerila vaš život u pravom smeru. Tako ćete izbeći da ovaj vikend u svom životu napravite nered, koji ćete onda trebati čistiti sledeće nedelje, zaključuje G. Scott, a prenosi Sensa klub.


Kako ćete ovoriti ovaj julski vikend?


OVAN

Povukli ste brzoplete poteze, i zbog toga ste se našli u prividno bezizlaznoj situaciji. Blefiranje nije uspelo, pa je pred vama neprijatan razgovor s pretpostavljenim. Da biste ublažili posledice, dobrovoljno preuzmite odgovornost i razrešite problem.

BIK

Konačno biste mogli da donesete odluku koju tako dugo odlažete. Kada jednom prelomite i pobedite sebe i svoju neodlučnost, shvatićete koliko lepote ima u preuzimanju odgovornosti. Na taj način darujete slobodu, kako sebi, tako i partneru.

BLIZANCI

Kraj jednog ciklusa na poslu učiniće vas veoma ponosnim. Vaš udeo je veliki, pa zbog toga očekujete materijalnu nagradu. Bez obzira na vaše realne zasluge, budite spremni na to da finansijska dobit neće biti srazmerna uloženom trudu.

RAK

U centru pažnje su porodični odnosi, bilo da se radi o vašoj familiji ili familiji vašeg partnera. Požrtvovanost jeste nešto što vas odlikuje, ali ovog puta niste sigurni da li je vaš angažman neophodan. Radije biste slobodno vreme prespavali.

LAV

Oko vas se generiše negativna energija koju ste vi pokrenuli. Čini vam se da vas okruženje iscrpljuje, a zanemarujete to da i vi njih, svojim zanovetanjima, opterećujete. Ne zaboravite, ono što stiže do vas je srazmerno onom što dajete.

DEVICA

Neplanirani troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega - iako ste angažovani do iznemoglosti, ne možete finansijski da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca, već u vašem pređašnjem troškarenju.

VAGA

Mogući su problemi u ljubavnim odnosima. U prošlosti ste slavili malu pobedu kojom ste partneru dali do znanja gde mu je mesto. Danas to dolazi na naplatu, a vaš autoritet može biti poljuljan ukoliko svoj ego ne obuzdate na vreme.

ŠKORPIJA

Maštoviti ste, svestrani i puni ideja, pa su velike šanse da ćete to dobro unovčiti. Međutim, da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati, a to je najverovatnije nešto što je povezano s vašim privatnim i ljubavnim životom.

STRELAC

Povoljan dan za istraživanje i učenje. Izvesno je i to da ćete dobiti ponudu da se priključite nekoj humanitarnoj organizaciji, gde biste se u potpunosti iskazali, jer su vaša komunikativnost i ubedljivost za taj posao dragocene.

JARAC

Čeka vas važna lekcija u kojoj morate da savladate pesimizam koji je jedna od vaših osobina koja često radi protiv vas. Verujete u svoje intelektualne moći, ali isto tako morate biti svesni da je nerealno da ste uvek vi u pravu.

VODOLIJA

Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate.

RIBE

Privlači vas osoba s kojom je ljubavna veza nemoguća. Strastveno raspoloženje pretačete u kreativnost, što vas puni dragocenom energijom. Velika motivacija vas inspiriše za odlične poslovne poteze koji će vam doneti osećaj pravog zadovoljstva.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар