VIKEND HOROSKOP: 29 - 30. jul 2017: Potreba da se iskažete

Horoskopske prognoze za poslednji vikend u mesecu julu 2017. godine.

cocoparisienne / Pixabay

U subotu, 29. jula, Mesec je i dalje u Vagi a u trigonu s Venerom u Blizancima, koja takođe uživa u komunikaciji, druženjima i razmeni informacija. Tu je opozicija s Uranom u Ovnu, "pobunjenikom i ekscentrikom" koji u tom znaku "gura svoje bez obzira na sve", "neko potpuno jedinstven, potpuno ispred svoga vremena", neko ko se ne uklapa u norme i ističe kao poseban. Možda ćete imati neke unikatne ideje, koje će se čak činiti čudnima, no nemojte se bojati da ih primenite, savetuje astrolog G. Scott.

Subota pruža priliku da dobro radite s nekim i otkrijete plan za napredovanje. Razgovarajte o svojim planovima za budućnost, možda želite pokrenuti sopstveni posao, preseliti se u inostranstvo... - piše Sensa klub.

 Pogledajte i: Najveći mesečni horoskop za avgust 2017. 

U nedelju Mesec prelazi u znak Škorpije i uranja u njegove dubine. Ulaskom Meseca u taj znak postajete usredsređeni na emocionalnu stranu stvari.

Venera je i dalje u Blizancima, raspoložena za druženje i čavrljanje, u sekstilu je s Uranom u Ovnu pa ćete i dalje imati mnogo samopouzdanja da u punom sjaju pokazujete svoje jedinstvene, možda i ekscentrične osobnosti. Mesec je u kvadratu s Marsom i Suncem u Lavu. "Vaša osećanja biće vam veoma važna", kaže G. Scott. Možda ćete osetiti veliku potrebu da vas čuju ili da možete da izrazite svoja osećanja - a kada to učinite, to bi moglo da deluje transformacijski na vas.

Naglašena je potreba do iskažete ko ste i u šta verujete, što može da promeni način na koji vas drugi ljudi gledaju i pruža priliku da budete autentičniji a da takve postanu i vaše veze jer ćete u svoj život privlačiti autentične ljude koji odgovaraju vašoj ličnosti i životnim interesima. Transformacijski uticaj na vaše odnose iskazuje se i u tome što ćete (raz)otkrivanjem svog istinskog ja možda neke ljude otuđiti od sebe. Time će se promeniti krug osoba s kojima se družite, a privući ćete one koje su kompatibilne s vama. Upravo je nedelja odličan dan da upoznate ljude koji su na istoj talasnoj dužini kao vi.

Izvor: Sensa klub


Ovan: Vaša veza je sve bolja i sada ste opušteni i uživate sa partnerom. Moguć kraći put. Na poslu vam nameću neka pravila koja vam ne odgovaraju. Zdravlje stabilno.

Bik: Ako ste već u vezi trudite se da negledate na sve strane,jer će partner početi da vam zamera. Imate podršku porodice u novom započetom poslu. Zdravlje bez promene.

Blizanci: Partner vam je veran pa prestanite da sumnjate bez potrebe. Obradovaće vas jedan poziv od osobe koju niste dugo videli. Pomoć kolega vam na poslu puno znači. Zdravlje dobro.

Rak: Pokažite malo više razumevanja prema partnerovim problemima. Nemojte se previše isticati na poslu jer je to počelo kolegama da smeta. Posvetite se malo više zdravlju.

Lav: Lakše će vam biti da nadjete partnera ako budete više izlazili.Morate biti malo fleksibilniji pogotovo ako radite u velikom kolektivu. Počnite da se bavite sportom.

Devica: Spremite se za provod sa društvom. Iznenadiće vas partner malim poklonom. Želeli bi ste posao koji bi vam omogućio više slobodnog vremena. Zdravlje dobro.

Vaga: Ništa vam ne ide po planu i kako ste očekivali.Ne treba da padate na nečiju slatkorečivost. Otvaraju vam se mogućnosti za neke poslove u inostranstvu. Zdravlje dobro

Škorpija: Došlo je do nestabilnosti u vašoj vezi. Pronadjite način da osvežite vezu.Vodite računa o dokumentima i novcu. Moguć gubitak. Prolazna glavobolja.

Strelac: Na emotivnom planu je dobro. Zabavljajte se i uživajte sa partnerom i prijateljima. Dobar period za posao i investicije. Promenite način ishrane pa će te se osećati bolje.

Jarac: Ne razmišljajte o novoj vezi dok sve ne rasčistite sa starom.Potrudite se da radite što bolje i manje se bavite drugima. Moguć izdatak. Zdravlje promenjivo.

Vodolija: Partner je počeo da sumnja u vaše priče. Razgovarajte iskreno i otvoreno o svemu. Ako niste zaposleni očekujte neke ponude. Problemi sa respiratornim traktom.

Ribe: Trenutno ste zaljubljeni zadovoljni. Partner vam ugadja u svemu. Osmislite što bolju poslovnu taktiku. Budite obazrivi gomilaju vam se dugovi.Više spavajte.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар