Tri horoskopska znaka koji će u avgustu pronaći pravu ljubav su...

Držaćemo vas još samo malo u neizvesnosti... Dakle, ovim znacima će se u avgustu zaista posrećiti na planu emocija i ljubavi...

TheVirtualDenise / Pixabay

 

Lav


Vatreni Lavovi će doslovno procvetati ovog avgusta. To ne čudi jer im je ovo rođendanski mesec. , pa će oni biti puni strasti i energije koja će privlačiti suprotni pol. Tako slobodni pripadnici ovog znaka mogu da očekuju neko zanimljivo poznanstvo. I to na poslu ili preko zajedničkih prijatelja. Pristanite slobodno na novu avanturu i dozvolite osobi da uđe u vaš život i upozna vas.


Blizanci


Posle napornog i teškog emotivnog perioda, Blizanca konačno očekuje prava sreća. Avgust će biti blagonaklon prema njima, te doneti priliku da uplove u mirnu luku. To će im pomoći da se posvete svom životu i porazmisle o svojim željama. Tokom druženja sa društvom, upoznaćete dosta novih ljudi, a među njima i osobu koja će pozitivno delovati na vaš život. Na prvi pogled, ona je obična, a mali razgovor sa njom će vam pokazati da vam njeno društvo i te kako prija.


Jarac


Period iza vas nije bio najpovoljniji po pitanju ljubavi. Jarčevi su se susretali sa stalnim zamerkama partnera, koji su nezadovoljstvo dodatno podsticali. Ipak, sada je tome došao kraj. Osim što ćete sami osetiti da ste emotivniji, u ovom periodu stvari će raditi u vašu korist. Sitna iznenađenja, topli razgovori i zagrljaji će unaprediti dosadašnju vezu, a slobodnim znacima se smeši i novo poznanstvo. Možda će vam prijati samo flert, a možda poželite i da ostanete sa partnerom na duže staze. Budite oprezni i dobro razmislite pre nego što donete odluku.

superzena.b92.net

Saznajte ovde i šta u avgustu 2017. očekuje pripadnike ostalih horoskopskih znakova:  Najveći mesečni horoskop za avgust 2017. 
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар