Nedeljni horoskop 3 - 10. jul 2017: Ne zatvarajte sami sebi put!

Nedeljni horoskop 3 - 10. jul 2017: Vreli jul je raspakovan, prve asocijacije na ovaj period su sunce i odmor. Ali, neće svi biti u prilicio da uživaju u ležernoj letnjoj atmosferi, barem ne još neko vreme...

AdinaVoicu / Pixabay

 

 OVAN


LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnih događaja koji niste očekivali ohrabriće vas da organizujete odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati važnu ulogu u vašem napredovanju. Verovatno će odlučivati o nečemu što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite sitnice i prigovaranja.




BIK


LJUBAV: Ako ste još sami, bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše. Neće vam biti teško otići na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, postajaće sve jasnije da vi imate sposobnosti i stručnost koja se sada traži. Mnogi će pokazati na vas i reći kako ste baš vi osoba koju treba angažovati. Ali taj angažman neće doći glatko jer ćete trebati da sarađujete.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite taktični.



BLIZANCI


LJUBAV: Činiće vam se kao da nije pravo vreme za ljubav. Bićete u pravu, ali i ovi dani mogu doneti nešto od razvoja ako definišete svoja ljubavna očekivanja. Zato se usresredite na sebe i preispitajte se malo dublje.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više želeti predah ili čak poći na godišnji odmor. Oni koji to ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte koncentraciju.




RAK


LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte da objašnjavate kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Pred vama je dobra prilika za razvoj karijere ili za usavršavanje u struci. Bez obzira na spoljne okolnosti, prihvatite ono što vam se nudi i krenite u osvajanje novih iskustava. Proširićete horizonte, a nešto ćete i zaraditi.

ZDRAVLJE&SAVET: Malo usporite sa sportom.




LAV


LJUBAV: Verovatno ćete se osećati tupo i nezainteresovano za neka značajnija ljubavna preduzimanja. To je rezultat zasićenja svakodnevnicom i potrebe za akcijom koje nema. Oni koji su u dužim vezama neka održavaju solidan status quo.

KARIJERA: Pred vama su nešto zahtevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budite spremni na sve, setite se svega onog što dosad postigli i s punim pravom se predstavite.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi više odmora.




DEVICA


LJUBAV: U u vašim emotivnim odnosima vladaće ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekuda mora izaći ili nešto nekom dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analizirajte previše.

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put.

ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte se u prirodi.




VAGA


LJUBAV: Ako je dosad bilo prazinina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Najradije biste se povukli u kuću i radili nešto iz svoje kuhinje ili sobe. Neki će ove uticaje iskoristiti za prave kućne radove, pa će im čim im se završi radno vreme poći s posla kući gde će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu biće u drugom planu.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite ranije na spavanje.



ŠKORPIJA


LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđeni i doživljeni kao kod vas ovih dana. Neko će vas iritirati, ali nećete dozvoliti da vas isfrustrira. Setićete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo efikasno. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve s kojima rade. Učiniće to temeljito, pa ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Humorom pobedite brige.




STRELAC


LJUBAV: Pozitivna atmosfera, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, kao i naklonost druge strane, učiniće vam ove dane prijatnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na kreativnosti. To je nešto što vi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Izgaraćete, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se po potrebi.




JARAC


LJUBAV: Vaši poznanici ili prijatelji pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste da sretnete osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba da postavite i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova merila poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu. Šetajte na suncu.



VODOLIJA


LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi da ispunite svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad svih očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će menjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh i šale.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrebno vam je više sna.




RIBE


LJUBAV: Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: Najradije biste pokazali šta znate, ali osećate da nije još vreme da pokažete sve adute. U pravu ste. Neke stvari doći će bolje do izažaja ako pričekate još samo malo. Zato ih zasad ostavite skrivenim, pa makar otrpeli i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pred vama je zanimljiv put.


ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар