LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 25. jul - 1. avgust 2017.

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: 25. jul - 1. avgust 2017: Proverite predispozicije na polju ljubavi i emocija na prelazu iz jula u avgust, prema prognozi astrologa

Pexels

 

OVAN


Ovnovi će ove nedelje uspeti da poboljšaju komunikaciju sa osobom sa kojom su u vezi i moći će da reše nesporazume koji su ih opterećivali u prehodnom periodu. Neki slobodni pripadnici znaka mogli bi da upoznaju zanimljivu osobu preko posla i požele da prodube odnos.

 

BIK


Bikovi ove nedelje mogu osećati prlično zadovoljstvo svojom ljubavnom situacijom, bilo da su u vezi, ili da tek pokušavaju da osvoje nekoga. Zauzeti će ponovo da osete privrženost prema osobi sa kojom su u vezi, dok bi slobodni pripadnici znaka mogli da se upuste u novu vezu.


BLIZANCI


Blizanci će ove nedelje početi da sagledavaju stvari oko sebe na realističniji način i biće im mnogo lakše da sa partnerom uspostave normalnu komunikaciju, što će nekima pomoći da reše eventualne nesporazume. Slobodni pripadnici znaka biće otvoreniji za nove kontakte.


RAK


Rakovi ove nedelje polako smanjuju tenziju u svojoj emotivnoj vezi, ali i dalje neće biti preterano zadovoljni svojom emotivnom situacijom. Nekima može pomoći druženje sa bliskim prijateljima, kao i njihov savet. Slobodne pripadnike znaka mogu privlačiti problematični tipovi.


LAV


Lavovi će ove nedelje moći racionalnije da razmišljaju i procene svoju emotivnu situaciju. Nesporazumi koje su neki mogli imati u vezi lakše će se rešiti, a odnos sa partnerom poboljšati. Slobodni pripadnici znaka mogli bi preko posla da upoznaju neku interesantnu osobu.


DEVICA


Ove nedelje Device mogu osećati prilčno emotivno zadovoljstvo, jer mnoge mogu ostvariti svoje ljubavne želje, bilo da upoznaju osobu koja im se dopada, ili da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi će osećati više pozitivnih emocija i stabilnosti.


VAGA


Vage ove nedelje sa partnerom mogu biti u nekom prividnom miru, i mada neće odustajati od svojih stavova, tenzije u vezi biće manje. Slobodne Vage mogu biti sklone preteranoj idealizaciji osobe koja im se dopada, dok bi neki pripadnici znaka mogli da se upuste u tajnu vezu.

 

ŠKORPIJA


Škorpije će ove nedelje imati veću potrebu da provode vreme sa prijateljima preko kojih bi mogli i da upoznaju osobu koja će privući njihovu pažnju, a šanse za novu vezu biće prlično velike. Kod zauzetih pripadnika znaka odnos sa partnerom biće pozitivan i sa više razumevanja.


STRELAC


Strelčevi će ove nedelje moći da se opuste na emotivnom planu i sa partnerom uspostave bolju komunikaciju, a međusobni odnosi krenuće u pozitivnom pravcu. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva, naročito ako se nađu na nekom putovanju.


JARAC


Ove nedelje Jarčevi će osećati manju tenziju u emotivnoj vezi, pa će u odnosima sa partnerom ipak biti nekog pozitivnog pomaka. Slobodni pripadnici znaka mogli bi imati neko značajno poznanstvo, ili mogu započeti novu ljubavnu vezu koja bi mogla da postane vrlo ozbiljna.


VODOLIJA


Vodolije će ove nedelje sa partnerom moći da uspostave pozitivniju komunikaciju, a neki međusobni nesporazumi mogli bi konačno da budu rešeni. Slobodni pripadnici znaka imaće više šansi za nova poznanstva. Nekim Vodolijama može da se dopadne osoba koja je već zauzeta.

 

RIBE


Ribe ove nedelje mogu biti vrlo zadovoljne razvojem svoje emotivne situacije. Kod zauzetih će odnos sa partnerom biti vrlo emotivan, a u vezi će se osećati veća stabilnost. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube u neku osobu, ili da započnu novu ljubavnu vezu.



conopljanews.net

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар