Fatalna astro privlačnost: Horoskopski znakovi predodređeni jedni na druge!

Ako je verovati zvezdama i Zodijaku, neki horoskopski znakovi su jednostavno stvoreni jedni za druge. U potpunosti se dopunjuju i veza između njih je pun pogodak.

Pavel-Jurca / Pixabay

Strelac i Blizanci


Ova dva znaka se privlače na svim poljima. Fizički su kao stvoreni jedno za drugo. Obožavaju duge razgovore, Blizanac je malo površan i voli da ogovara, Strijelac je pošten i temeljan. Blizanac je uvijek spreman za akciju, Strelca je teško natjerati da se pokrene i promijeni rutinu. Ipak, kada je sa Blizancem Strijelac postaje pravi pustolov.


Bik i Škorpija


Prema astrolozima, Bika niko ne može tako jako seksualno da privuče kao Škorpija. Ako se spoje mogu danima da budu zatvoreni u spavaćoj sobi. Sve u vezi će im djelovati fatalno. Ipak, kada izađu među prijatelje vidjeće da se veoma razlikuju – Škorpija je prebrza za Bika, a Bik previše pasivan za Škorpiju. Ako su spremni na promjene, veza će im sigurno uspijeti.


Jarac i Rak


Ova dva znaka se savršeno dopunjuju. Hladan Jarac ne može da odoli emotivnim izlivima Raka. U spavaćoj sobi odlično funkcionišu, nadopunjuju se. Ipak, ako Rak postane previše “cmizdrav” i počne da kuka da ga Jarac ignoriše veza, lako može da se završi. Ako nađu zajednički jezik, mogu da ostanu zajedno godinama.

Vaga i Ovan


Ovan tako neobuzdan i pun energije lako može da padne na šarm prefinjene Vage. Oni su toliko različiti da savršeno funkcionišu, bar na početku veze, savjetuje malihoroskop.com. Ipak, dosljednost Vage može Ovnu lako da postane dosadna. Ako Vaga malo popusti, može da uživa u najboljoj vezi u svom životu.


Ribe i Devica


Ribama je sve tako lako u životu. Oni su rođeni sa dozom optimizma i njima ništa ne može da pokvari dobro raspoloženje. Djevica voli rad, red i disciplinu, pa opet rad, pa red… Ako se sretne sa Ribom može da odstupi od svojih pravila, makar u početku veze. Biće to savršena veza, koja može da potraje ako se nađe kompromis.


Lav i Vodolija


Vodolija ne prizaje autoritete, Lav samo za to živi – da komanduje i da vlada. Međutim, ako u svoj vojnički poredak dopusti umjetničkoj Vodoliji da uđe, njegova vladavina je gotova. Njegova rika postaje šapat, a sa Vodolijom će upoznati sve čari slobodnog ponašanja. Savršena avantura.

avaz.ba
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар