VIKEND HOROSKOP: 30. jun - 2. jul 2017: Vreme za preispitivanja

Vreo kraj sedmice i početak vikenda, koji bi zatim ipak mogao da donese i bar malo osveženja... Svima će nam prijati, jer je i nedelja za nama bila ne samo po temperaturama tropska, već i prilično složena. Što se predstojećih dana tiče, upravo će oni biti dobri i za isvesna preipsitivanja odnosa u kojima se nalazite... 

Nitin Dhumal / Pexels



30. jula Mesec ulazi u Vagu, pa je u kvadratu s Marsom u Raku. Nestaje "džangrizavost" prisutna proteklih dana i postajemo zadovoljniji sobom, i sebi i drugima kao da dajemo dopuštenje da se opustimo i zabavimo. 

Prvog dana jula, u subotu,  Chiron počinje retrogradni hod i ostaje retrogradan sve do 5. novembra ove godine. Od nas zahteva da bolna iskustva pretvorimo u snagu, kaže astrolog Gregory Scott. Kad je Chiron retrogradan, potencijal samoisceljenja je naglašen i u stanju smo mnogo jasnije da sagledamo ono što je potrebno za isceljenje, pa nam je mnogo lakše postići isceljenje. Zato u ovom trenutku možemo napraviti svojevrsnu inventuru prve polovine godine, ustanoviti na čemu je potrebno raditi i samoisceljenjem ostvariti napredak u drugoj polovini godine.

U nedelju, 2. jula Mesec ulazi u znak Škorpije, a Mars u Raku u opoziciji je s Plutonom u Jarcu. Merkur u Raku u inkonjunkciji je sa Saturnom u Strelcu. Ta kombinacija vraća osećaj frustriranosti, a naš način izražavanja frustracija mogao bi za posledicu imati spaljene mostove u nekim odnosima. 


Zato u nedelju posebno pazite šta govorite i pripazite da ne eksplodirate želite li sačuvati neki odnos.

Ali to je takođe i prilika da ako ste nesrećni ili nezadovoljni nekom vezom želite da je završite, ali dosad niste našli dovoljno snage i hrabrosti za to - sada napokon to učinite, i to s lakoćom. "Neke odnose zaista treba završiti", kaže Gregory Scott misleći na toksične odnose, one u kojima nas se uzima zdravo za gotovo, iskorišćava, podcenjuje, navodi Sensa klub
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар