VIKEND HOROSKOP: 16 - 18. jun 2017: Iskoristite dah promena!

Već smo vas informisali kako je Jupiter, planeta inostranstva, novca, ugleda i putovanja, krenula ovih dana, tačnije 13. juna, posle višemesečnog retrogradnog hoda, direktnim hodom sa 13. stepena Vage, znaka partnerskih odnosa, sudskih procesa i javnosti. A šta je ono što nam predstoji već ovog junskog vikenda?

silviarita / Pixabay

U medjuvremenu, Neptun u petak, 16. juna kreće retrogradno. Neptun je sam po sebi pasivan, stoga u retrogradnoj fazi postaje još pasivniji. Bićemo još intuitivniji, još povezaniji s unutrašnjim vođstvom, još otvoreniji za primanje poruka s većom jasnoćom nego inače idućih pet meseci, koliko će trajati Neptunov retrogradni hod, piše Sensa klub.

U subotu Mesec ulazi u Ovna, i to poslepodne, pa je i dalje u konjunkciji s Chironom u Ribama. To donosi dah promene jer Mesec u Ovnu se uveliko razlikuje od Meseca u Ribama, koji je nežan, mek, spiritualan.

U subotu ćete se osećati snažno i optimistično. To je i dobar dan da ponovno pokušate nešto što vam nije uspelo u prošlosti, da zalečite rane pređašnjih razočaranja i zamenite ih uspehom.



Mesec je u nedelju i dalje u Ovnu te je u kvadratu s Marsom u Raku - koji se u tom vodenom znaku oseća prilično frustrirano - i u opoziciji s Jupiterom u Vagi. Sunce u Blizancima u sekstilu je s Uranom u Ovnu. U nedelju je moguć osećaj frustracije zbog informacije koja će doći preko određene osobe. Ta informacija može doći direktno od nje ili pisanim putem, ili je ipak možete čuti; informacija može biti javna ili privatna.

Bićete spremni da branite svoja uverenja te pokušavati da uverite tu osobu da stvari vidi iz vašega ugla, čak ući u žestoku raspravu. Ali ona će biti besmislena jer nikog neće navesti da promeni mišljenje, upozorava astrolog. 


S energijom koja će vladati u nedelju puno je bolje i svrsishodnije usredsrediti se na komunikaciju s ljudima s kojima se slažete te biti s ljudima koje volite i u čijem društvu uživate.


Kompletan horoskop za vikend procitajte na Sensa klub.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар