Pun Mesec u Strelcu 9. juna 2017: Oporavak od finansijskih i emotivnih problema

Venera, planeta ljubavi i novca, 6. juna je ušla u znak Bika u kojem je njen uticaj jak, a istog dana, Merkur, simbol logike i snalažljivosti, iz tromog Bika prešao je u Blizance u kojem će se zadržati dve nede. Samo tri dana kasnije, 9. juna, dešava se i Pun Mesec u Strelcu...

haldosi / Pixabay

Venera, planeta ljubavi i novca, 6. juna je ušla u znak Bika u kojem je njen uticaj jak, a istog dana, Merkur, simbol logike i snalažljivosti, iz tromog Bika prešao je u Blizance u kojem će se zadržati dve nedelje. Prelazak ovih planeta preko drugog i trećeg zodijačkog znaka osetiće svi, a najviše Bikovi, Blizanci, Device, Vage, Škorpije i Ribe.

Napeti aspekti koje Merkur obrazuje sa Neptunom i Saturnom, opominju da pripazite na vredne predmete, kreditne kartice, ključeve, automobile, ali i da ne budete brzopleti. Budite oprezniji ukoliko sklapate nove poslove, potpisujete ugovore, prihvatate prijateljstva na društvenim mrežama, planirate saradnju sa nekim rođakom... Napeti aspekti Merkura i Venere, predstavljaju upozorenje da se klonite intriga i tračeva, naročito na radnom mestu, da do kraja meseca izbegavate kupovinu automobila, pokretanje privatnog biznisa i podizanje kredita.


Ovih dana beležimo još jednu nebesku pojavu.  Pun mesec se 9. juna dešava na 18° Strelca. Strelac je znak optimizma i vere, optimizam se inače vezuje za srčanu čakru ali Strelčev optimizam je uvek podjednako povezan i sa grlenom čakrom.  Ovaj junski pun Mesec će biti isceljujući i donosi nam priliku da finiširamo ličnu transformaciju koju smo započeli dve nedelje ranije. Oporavak od slomljenog srca ili finansijske neprilike koja nas je deprimirala, „gušila“ našu grlenu čakru – jer je učinila da se osetimo bespomoćno.


Ovaj lunarni ciklus donosi ključna dešavanja vezano za mini krizu na planu odnosa sa ljudima sa kojima delimo novac , postelju.. ili oba, piše Alpha Pisces.

Svaki pun Mesec donosi sukob između dve krajnosti u našem životu. Te krajnosti mogu biti porodica - posao ili ego - emocije. Te unutrašnje tenzije donose konflikt u nama samima koji nas iscrpljuje. Iskoristite pojačanu emotivnu snagu koju dobijamo u noći punog Meseca da prevaziđete izazove. Tada jasno vidimo negativnost koja prouzrokuje disharmoniju u našem životu.

Pun Mesec je uvek povezan sa prethodnim Mladim Mesecom 25.maja, ciljevi koje smo tada posavili sada mogu biti ostvareni, možemo da odahnemo. Efekti Punog Meseca traju do sledećeg Mladog Meseca 23.juna.

Junski pun mesec se sada dešava u konstelaciji Zmijonoše. Zmijonoša je popularno nazvan i 13. znakom zodijaka. „Ofejeva“ konstelacija donosi strast i slepu veru u ljude, dobro srce ali takođe i štetu i neprijatelje. Fiksna zvezda Sabik koja se tu isto nalazi donosi anksioznost, i nepotrebno trošenje energije. Zajedno sa Mesecom ova zvezda donosi tajnovitost, ljubomoru i neprilike sa rodbinom.

Aspekti koje pravi Pluton nam govore da ovaj lunarni ciklus lako može da nam povredi ego. Izbegavajte konflikte, kontrolu i manipulaciju. Ispoštuje svog partnera. Svađa sa partnerom može Vas odvesti u nepotrebnu avanturu. Kvadrat sa Venerom donosi osećaj emotivne gladi i potrebe za kontaktom sa ljudima, nemojte da zbog toga spuštate standarde i provodite vreme sa nedostojnim ljudima.

Izbegavajte alkohol i drogu, jer konstelacija „Ofej“ takođe vlada i trovanjem narkoticima.

Poslednijih dana akcenat je na nedostatku ljubavi i novca, tačnije na svemu onome što nam fali ili mislimo da nam fali. To su inače u ezoterijskom smislu dve krajnosti – ono što nam treba i ono što želimo. Pun mesec je savršena noć da shvatimo koje je koje.
LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUN 2017:Bik cveta, Vodoliji se budi želja za potomstvom, Škorpiju prati sreća
alphapisces.org
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар