Nedeljni horoskop: 5 - 12. jun 2017. godine

Nedeljni horoskop: 5 - 12. jun 2017. godine: Podsećamo da Mars, planeta akcije, posle dve godine, boravi u četvrti zodijački znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i u kojem će boraviti do 20. jula. Zbog sekstila sa Uranom i Venerom, na ljubavnom planu mogući su iznenadni raskidi i obnove veza, a na finansijskom neočekivani usponi i padovi.

LisaLiza / Pixabay

OVAN


LJUBAV: Nije loše pričati, ali nemojte pričati previše jer bi celoj stvari mogli oduzeti na spontanosti. Pustite neka se vaša ljubavna priča razvija prirodno i bez previše analiza. Za njih će uvek biti vremena kasnije. Jednostavno uživajte.

KARIJERA: Činiće vam se da je sve u rukama drugih. Verovatno ste u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Da bi to dočekali spremni, nemojte se živcirati. Usavršavajte se u profesiji.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.



BIK


LJUBAV: Šarm i energičnost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate da obavite. Ne postavljajte sebi sada lestvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno opuštanje još uvek je imperativ.



BLIZANCI


LJUBAV: Činiće vam se da vam svako malo ljubav izmiče iz ruku. To će vas živcirati i rastužiti. Treba da shvatite da nije sve u vašem nastupu, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga tlače, pa tako ni vaša ljubavna meta.

KARIJERA: Rešite se svojih velikih dilema koje se pojavljuju onda kad stvari ne idu glatko. Nemojte sebi dodavati još jedan teg. Nije sve tako teško kao što vam se čini na prvi pogled. Komunicirajte i tako ćete dođi do rešenja.

ZDRAVLJE&SAVET: Dopustite sebi da se potpuno opustite.



RAK


LJUBAV: Kombinovaćete diskreciju i nastupe. Tako ćete jedan dan živeti poput krotke osobe vezane za svoj dom i vrline, dok ćete već drugog dana biti prava zvezda noći na nekom od zanimljivih dešavanja. Svi će se dobro zabavljati.

KARIJERA: Rešili ste veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju.

ZDRAVLJE&SAVET: Puni ste samopouzdanja, a ljudi vas vole.



LAV


LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na svojoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.



DEVICA


LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako to nije vaš lični izbor. Oni u vezama prolaziće jedno razdoblje zasićenja kad će im biti potrebno dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi isto tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVET: Nakon šetnje na svežem vazduhu, dobro se naspavajte.



VAGA


LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radnog okruženja. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih razultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Druge vam nema.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na promene temperature i klime.



ŠKORPIJA


LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s konzumacijama. Krećite se.




STRELAC


LJUBAV: Malo ćete se opustiti i usporiti svoj stil zavođenja i uživanja. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo da počne neobavezno, ali biće i rasprava.

KARIJERA: U saradnji s mladim osobama ili s novim saradnicima pokazaćete emocije više nego što bi trebalo. Pazite da ne ispadnete neprofesionalni. Zbrka u komunikaciji rezultat je žurbe. Uz bolju pripremu doći ćete do više staloženosti i do boljih rezultata.

ZDRAVLJE&SAVET: Nema potrebe za velikim planiranjem.



JARAC


LJUBAV: Ono do čega će vam biti najviše stalo u životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s mladim društvom, te će se zajedno provoditi.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, te ih pažljivo slušajte. U ovom trenutku to će jednostavno biti daleko bolje, nego da radite na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drukčije ne može.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.



VODOLIJA


LJUBAV: Uviđate da ne vredi mrzeti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i onom što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovog puta, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Gde god da se nađete, širićete optimizam.



RIBE


LJUBAV: Vaša podsvest bit će vrlo aktivna u ljubavnim temama. Ovo je vrijeme dobro za vaša intimistička preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osetiti da su pred dubljim promenama ili novostima. Biće u pravu.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: U poslu ćete se i dalje nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz torelanciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se kroz sport i rekreaciju.


ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар