Nedeljni horoskop 19 - 26. jun 2017: Prepustite se svojoj intuiciji

Nedeljni horoskop 19 - 26. jun 2017:  Saznajte poruke zvezda i astrologa za naredni junski nedeljni ciklus: ljubav, karijera, zdravlje...

jill111 / Pixabay

Ovih dana Neptun je krenuo retrogradno. On je sam po sebi pasivan, tako da u retrogradnoj fazi postaje još pasivniji. Bićemo još intuitivniji, još povezaniji s unutrašnjim vođstvom, još otvoreniji za primanje poruka s većom jasnoćom nego inače idućih pet meseci, koliko će trajati Neptunov retrogradni hod. U subotu je Mesec ušao u Ovna, pa je i dalje u konjunkciji s Chironom u Ribama. To donosi dah promene jer Mesec u Ovnu se uveliko razlikuje od Meseca u Ribama, koji je nežan, mek, spiritualan.



OVAN


LJUBAV: Mnogi će se osećati pomalo usamljeno i mučiće ih svakodnevne čežnje. Oni u vezama prolaziće jedno izazovno razdoblje kad će im biti potrebno dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Verovaćete da ste vi zaslužni za poboljšanje poslovnih rezultata. Ipak, to neće biti sasvim tačno. I drugi su uložili isto truda kao i vi. Stoga im to priznajte. Tako ćete dalje sarađivati i raditi pravednije i mirnije. Onako kako i treba.

ZDRAVLJE&SAVET: Vodite računa o kriterijumima u svemu.




BIK


LJUBAV: Oni koji vole voleće punim srcem, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci će osvajati brzo i lako. Dani su dobri za ljubav i društveni život.

KARIJERA: Funkcionisaćete poput sportiste koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Takođe ćete dobro sarađivati s drugima.

ZDRAVLJE&SAVET: Pozabavite se kriterijumima lepote.





   

BLIZANCI


LJUBAV: Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući.

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVET: Širićete vedrinu oko sebe.




RAK


LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe koje srećete preko posla. Neko vas već određeno vreme posmatra i pomalo čezne za vama. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane težiće zajedništvu.

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. To će se pokazati kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVET: Baterije ćete napuniti hobijem.




LAV


LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju pa ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete s voljom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezni s neobrazovanim ljudima.





 

DEVICA


LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine sedmice stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Činiće vam se da drugi manipulišu kako vama, tako i vama bliskim saradnicima.Što je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vredi živcirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte da možete bolje i više.



VAGA


LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. U drugom delu nedelje ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lepih susreta, ali malo ređe. Ne postavljajte sebi suvišna pitanja.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebaće malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Kad se ide postepeno, sve traje duže.



ŠKORPIJA


LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego pre, ali ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Otuda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite, a ziheraštvo da stanete. Nađite zlatnu sredinu.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji da treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili vaši šefovi. Nemojte prigovarati, nego budite diplomata. Drugačije zasad ne ide.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražite bolje svoje sposobnosti.




STRELAC



LJUBAV: Moguće da ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo privremena i prolazna faza s kojom treba da se suočite na mudar način. Još uvek imate dovoljno energije i kredita od pre da sve dovedete u red. Uspećete.

KARIJERA: Metoda da se jednim udarcem ubiju dve muve ovog puta neće sasvim upaliti, ali vaša sposobnost da radite dve stvari u isto vreme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se i kroz to razvijate sasvim dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.



JARAC


LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete biti viđeni na društvenim okupljalištima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete ponekad i riskirati. Nije sve tako zahtevno kao što vam se čini. Odnekud će se pojaviti podrška drugih kojoj se uopšte niste nadali.

ZDRAVLJE&SAVET: Ipak napredujete.



 

 

VODOLIJA


LJUBAV: Intenziviraće se vaše kretanje među ljudima. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Zato zasucite rukave i ne postavljate suvišna pitanja. Neka sve bude igra.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte pre spavanja.




RIBE


LJUBAV: Ako se nekom udvarate, budite diskretniji. Ako ste u vezi, zanemarite prigovaranja od strane partnera. Kako nedelja bude odmicala, i ljubavne prilike će se poboljšavati. Zato idite korak po korak, pa će i rezultati biti trajniji.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da se eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Oni će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVET: Čovek je čoveku lek.

ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар