Nedeljni horoskop 12 - 19. jun 2017: Čuvajte se svađe sa partnerom

Nedeljni horoskop: 12 - 19. jun 2017. godine: Još jedna junska nedelja je pred nama. Pročitajte astro prognoze za ljubavni život, posao i zdravlje za narednu sedmicu.

Couleur / Pixabay


OVAN (21. 3 - 20. 4)

Posao – Prisustvo Marsa u Raku, uz dobar aspekt sa Venerom u vašem polju novca ukazuje da se poslovi polako sređuju. Ništa konkretno neće se odmah neće dogoditi, ali opšta situacija vam ide naruku. Ali, kako je Mars, vaš vladar u napetom aspektu sa Mesecom, nemojte se previše upuštati u detalje, pogotovo početkom perioda.

Ljubav – Emocije su stalno napete, a Jupiter, koji se tek okrenuo u vašem sedmom polju, pokazuje da se ni vi ni partner ne snalazite najbolje u tome. Predstavnici znaka kojima je veza uzdrmana trebalo bi da iskoriste ovaj period i da je normalizuju.

Zdravlje – Mogući su problemi povezani sa ishranom, jer nikako da shvatite da zdravlje ulazi na usta.


BIK (21. 4 - 21. 5)

Posao – Ušli ste u povoljniji poslovni period, tako da ćete biti u prilici i da zaradite. Uz podršku sa strane i malo truda, sa Venerom u prvom polju sve zavisi od vas i vašeg znanja. Pripremite se i za izvesne poslovne probleme, odnosno tenzije sa osobama iz okruženja.

Ljubav – Venera iz vašeg znaka i Mars iz trećeg polja, koje predstavlja neposredno okruženje, nalaze se u aspektu koji reprezentuje dinamiku. Ovakav odnos je povoljan za Bikove koji su slobodni ili koji nisu u čvrstoj vezi.

Zdravlje – Neredovna ishrana i fizičko iscrpljivanje utiču da osećate umor. Uzimajte vitamine, više se odmarajte i šetajte.


BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao – Pod uticajem ulaska Merkura u vaš znak i dobrog aspekta sa Jupiterom, donećete odluku koja će vam iz korena promeniti život. Strah od promena je prisutan, ali morate malo da rizikujete i da uđete na teren koji vam je nepoznat. Samo tako ćete uspeti, biti srećni i zadovoljni. Imate dovoljno vremena da proverite i uspostavite novi način poslovanja.

Ljubav – Saturn u sedmom polju „hladi“ sve pokušaje da se stvari dovedu u idealno stanje. Između želja i mogućnosti birajte realno i ne upuštajte se u previše komplikovane odnose.

Zdravlje – Ili ste ozbiljno bolesni ili zdravi. Trenutno ste u fazi bez većih zdravstvenih tegoba.


RAK (22. 6 - 22. 7)

Posao – Isplatilo se ono u šta ste ulagali, pa sada zadovoljno trljate ruke i brojite novac. Rakovi koji se bave privatnim poslom mogu imati finansijske probleme. Imate dovoljno snage da se izborite sa problemima, a tu je i nečija podrška... Odnose sa saradnicima i kolegama gradite na poverenju, a kako ste dodatno oprezni, ulazite u novu zabludu – sumnju, koja nikuda ne vodi.

Ljubav – Ljubomorne scene predstavljaju sastavni deo ljubavne igre. Čini vam se da partner uvek nešto zabrlja. KO zna, možda to radi namerno da bi vezu učinio uzbudljivijom?

Zdravlje – Sklonost ka holesterolu možete da kontrolišete. U protivnom, zdravlje će biti na udaru.


LAV (23. 7 - 22. 8)

Posao – Ova nedelja oličena je sukobom planeta, Marsa iz prvog polja i Meseca, vašeg vladara koji se nalazi u sedmom polju. Podjednako vam je stalo da zadovoljite i sujetu i finansije. Pokušaćete da napravite ravnotežu između privatnog i poslovnog života, što ćete biti izuzetno teško i komplikovano, jer će vas sa svih strana zatrpavati novim obavezama.

Ljubav – Aspekt Marsa i Meseca uneće nespokoj i u vaš emotivni život. Pokušajte da se ne upuštate u prepirke i jalove svađe sa partnerom, jer će ova napetost planeta ubrzo proći.

Zdravlje – Premor i stres dovode do nervoze i preosetljivosti. Manji problemi sa organima za varenje.


DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Posao – Jupiter se okrenuo direktno u vašem polju novca, pa će se uskoro sve stvari koje su bile u zastoju pomeriti u pozitivnom pravcu. Izbegavajte nesigurna ulaganja i okrenite se proverenim projektima. Situaciju za sada držite pod kontrolom i potrudite se da tako i ostane. U komunikaciji sa saradnicima i kolegama budite pažljivi, jer od njih takođe zavisi kako dalje.

Ljubav – Emotivni život i odnos sa voljenom osobom je pomalo zategnut. Kako se vladar sedmog polja tek okrenuto, mogući su nesporazumi koji su srećom kratkotrajni. Pokušajte da sve što ne možete odmah da rešite, odložite za povoljnije dane.

Zdravlje – Slabe tačke organizma su srce i jetra.


VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao – U poslu ćete uspeti samo pod uslovom da smireno i polako delujete, na šta ukazuje Jupiter koji se tek vratio u direktan hod. Kreirajte događaje oslanjajući se isključivo na vlastite snage. Ne budite tvrdoglavi nego oprezni, jer vam je Mars u polju karijere, što nije povoljna pozicija. Iako morate da obavljate više poslova istovremeno, pokušajte maksimalno da smanjite rizik.

Ljubav – Osim što ukazuje na karijeru, tokom ovog perioda Mars nagoveštava i tenzije u odnosu sa partnerom. Potrudite se da izbegnete svaku nejasnu situaciju, jer za sada nema rešenja.

Zdravlje – Povremeno jake glavobolje su reakcija na premor i vremenske oscilacije.


ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Posao – Kada se Mars, vaš vladar, nađe u znaku Bika najvažnije je da imate mnogo strpljenja. Njegova pozicija je tu nestabilna i potrebno je pažljivo da pratite sva dešavanja i da prepoznate pravi trenutak za akciju.

Ljubav – Svađa sa partnerom, čak i najbanalnija, može da dovede u pitanje vezu. Zato je najpametnije da budete strpljivi i da smireno prihvatite partnerove ideje, jer je voljena osoba predstavljena Venerom u Biku, svom sedištu, tako da ste ovog puta vi slabija strana.

Zdravlje – Neki pripadnici znaka mogu imati probleme sa urinarnim infekcijama i bubrezima. Sklonost ka cigaretama, alkoholu i uzimanju sedativa loše utiču na zdravlje.


STRELAC (23. 11 - 21. 12)

Posao – Okret Jupitera, vladajuće planete u polju planova pružiće vam nove uvide u budućnost. Ovih dana verovatno ćete se odlučiti za novi poslovni put. Vodite računa o tome šta kome pričate, jer možete lako biti uhvaćeni u lažima. Na poslu vas očekuju iznenadni događaji za koje ste prilično nespremni.

Ljubav – Prisustvo Merkura u polju partnerstva čini sve stvari i događaje duplim, a vas neodlučnim kako i šta bi trebalo da učinite. Planete ne daju dovoljno odgovora, barem što se detalja tiče, pa je najmudrije da se držite što realnijeg scenarija.

Zdravlje – Pregurali ste zdravstvene probleme iz prethodnog perioda i uspešno se oporavljate.


JARAC (22. 12 - 20. 1)

Posao – Ovaj period biće u znaku ambicije, upornosti, ali i melanholije, tako da vam uopšte neće biti dosadno. Opozicioni aspekt Marsa i Meseca možda će doneti više napetosti nego što je potrebno. Manje pričajte o svojim poslovnim planovima i najveću pažnju posvetite nervnom sistemu jer je blago ugrožen.

Ljubav – Mars iz sedmog i Mesec iz prvog polja čine narednu nedelju vrlo napetom i problematičnom. Jedini savet je da izbegnete svaki ozbiljniji razgovor sa partnerom.

Zdravlje – Mogući su problemi sa žučnom kesom, zubima i kožom. O nervima da ne govorimo, morate prestati da se opterećujete sporednim stvarima.


VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Posao – Kako vam se trenutni posao ne dopada, maštate o nečem primamljivijem. Ali, situacija nije tako jednostavna, pogotovo ovaj period kada ćete imati veće obaveze na poslu. Krajnje je vreme da počnite da rešavate nagomilane probleme.

Ljubav – Odnos sa partnerom je pomalo napet. Iako se trudite da otkrijete kako ste dospeli u ovakvu situaciju, nažalost, ne možete ni da naslutite razlog. Jednostavno, ceo period je takav i nemojte tražiti razne izgovore kako biste izbegli suočavanje sa partnerom. Pustite da se događaji spontano odvijaju.

Zdravlje – Razočaranja, strahove i depresiju pokušavate da prikrijete osmehom, što nije dobro.


RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao – Ovo je period ekspanzije na svim poljima.Jedino strah od gubitka može pokvariti dobro raspoloženje. Distancirate se od okruženja i negativnih uticaja onoliko koliko vam je potrebno da završite poslove.

Ljubav – Emocije su toliko uzburkane da je došao trenutak da se neke stvari menjaju. Ribe koje su u vezi trebalo bi da odluče da li će u njoj ostati ili krenuti drugim putem.

Zdravlje – Hormoni su na udaru, bilo da se radi o štitnoj žlezdi ili prostati.

(novosti.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар