LJUBAVNI HOROSKOP ZA LETO 2017: Svi vaši aduti

Ljubavni horoskop za leto 2017. godine: da li će vam zvezde biti naklonjene i na koji način da najbolje iskoristite potencijale meseci koji su pred nama?

Pixabay

Ako niste zadovoljni situacijom u kući, emotivne scene mogu dovesti i do depresije oko 25. juna, nakon kvadrata sa Marsom u Raku. Onima koje ovo ne opameti, buran kvadrat Jupitera i Merkura u Raku, 27. i 28. juna, može stvoriti dodatne sukobe i patnju. Rakovi mogu iznenada shvatiti da nešto ozbiljno nije u redu u porodičnim odnosima i doživeti trenutak krize kada sve drugo postaje nevažno. Ipak, sve je to u cilju nečeg boljeg, većeg i stabilnijeg, u skladu sa svačijom natalnom kartom.

Ako boli ono što čujete, pogotovo ako dolazi od brata, sestre ili članova porodice, podsetite se sa kojim idejama ste se poistovetili, a koje više nisu odraz vaše ličnosti. Razmislite, dve osobe reaguju uvek drugačije na istu stvar, jer reakcija zavisi od njihovog mentalnog sklopa, nesvesnih ubeđenja stečenih tokom detinjstva i bolnih životnih situacija.

Zato, ako je ikako moguće, povucite se u četiri zida i jezik za zube. Sada još jedna kap stvarno preliva već prepunu času. Jedno od ključnih rešenja je sada zato postati svestan svojih misli, jer one nose energetski obrazac. Menjajte u sebi ono što vas povređuje, jer taj deo vas postoji sa nekim razlogom. Sunce u Raku i Jupiter će 6. jula pokazati kako niko ne može da vas nauči kako da izlečite sebe, ako odbijate da spoznate pravu suštinu svog unutrašnjeg bića. Nemojte se i ovaj put ograničavati zarad toga da ste u pravu. Zar je uopšte važno ko je u pravu ako se osećate dobro?

Srećom, nakon svega toga, fokus dolazi na ljubav! Kao da je ikada bila zapostavljena! Parovi će uživati u slatkim ljubavnim zalogajima 19. jula, tokom trigona Jupitera sa Venerom u Blizancima! Oni sa podznakom u Blizancima mogu se odlučiti da svoju ljubav pretvore u bajku koja vodi do oltara, jer Saturn u Strelcu traži odgovornost u odnosima i daje priliku samo vezama koje su upotpunjene razumom i doslednošću, što Venera u Blizancima, složićete se, smatra jednom vrlo bezveznom rečju.  
Prve nedelje avgusta, od 2. do 8. tog meseca, budite miran ratnik, a ne fajter, šta god da se dešava i pokušajte da ne dozvolite da vas zaglavljenost u nekoj destruktivnoj emociji dovede do eskaliranja neuravnoteženog ponašanja. Pluton u Jarcu u kvadratu sa Jupiterom u Vagi traži promene, pa razmislite kome ste predali svoju moć, ili još opasnije, sebe. Da biste pronašli svetlo na kraju tunela, nastavite da idete napred. Ne vredi stajati u mestu ako je svuda oko vas mrak.

Pronađite smisao u malim stvarima u životu, i to svakodnevno, koje će vas podupreti kada nemate snage. Zato zaokružite 11. avgust na vašem kalendaru, kad je sekstil Jupitera sa Suncem u Lavu, i uživajte sami sa sobom. Provodite vreme na suncu i budite stvaraoci svog idealnog dana i najlepšeg leta. Kupite sebi nešto raskošno ili obradujte nekog drugog ko će znati to da ceni. Uvećavajte pozitivne vibracije! A oni koji su usvojili Jupiterove lekcije na vreme, mogu konačno da zaborave na brige, neuspeh ili strah od uspeha, kada 15. avgusta Jupiter bude formirao sekstil sa Merkurom u Lavu. Opustite se, sunčajte se i uživajte u morskih čarolijama.

Međutim, moram da vam kažem da Venera u Raku neće biti raspoložena za diplomatske razgovore, već će se na prvu najavu opasnosti (raskida, prevare) povući i ekskomunicirati vas, dok se ne sastavi sama sa sobom. Patiće ona u tišini, kada 17. avgusta bude imala kvadrat sa Jupiterom koji može da donese odljubljivanje, ako niste videli osobu ispred nas takvu kakva stvarno jeste nego ste bili opčinjeni idejom o njoj i privlačnom pojavom.

Zaboravite zato na zahteve, očekivanja, obaveze, moranja i neka vas vode samo emocije. Ipak, budite oprezni, nije toliko bitan kvantitet koliko kvalitet i čuvajte se onih slatkorečivih koji tepaju “srce moje, lutko, šećeru” i slično, a reč “ljubav” im znači potpuno nešto drugo od onog što piše u rečniku.

Kada sve to preživimo, uslediće još jedna dramatična promena ponašanja radi privlačenja pažnje, naravno, jer ipak je 20. avgusta sekstil Jupitera sa Marsom u Lavu, koji voli reflektore i pozornicu. Muški deo populacije će biti spreman na kojekakve ludorije zarad neke devojke. Vi ostali, koji niste u tom fazonu, spremajte garažu, polirajte ferarije, radite vežbe za povećanje mišićne mase, hranite se zdravo i provodite vreme sa onima koji su našli svoju životnu svrhu koja ih gura dalje. Inspirišite se!

Verujte i prihvatite da istina jeste prava suština ljubavi 27. avgusta u vreme sekstila sa Saturnom u Strelcu, koji će potrajati do 1. septembra i učvrstiti poljuljane odnose. Takođe, učite (bez obzira što je raspust) i izložite se zanimljivim sadržajima koji će stvoriti nove neuronske veze u mozgu i podmladiti vas. Tačno je da naše reakcije uvek nose u sebi zrnce prošlosti, ali 15. i 16. septembra sekstil sa Venerom u Lavu daje priliku da zaboravite na loša iskustva i stvorite nova, lepša. Iskoristite ove dane za zabavu i dobar provod!

Poslednji aspekt, koji će Jupiter u Vagi praviti pre prelaska u Škorpiju, trajaće od 27. septembra do 1. oktobra, uz burnu opoziciju sa Uranom u Ovnu, pa će neki od vas konačno priznati da su pogrešili, mada im to nikako neće biti prijatno. Ovnovi tada mogu biti posebno pod stresom. Oni koji inače teško upravljaju emocijama neka povedu računa o akcijama koje preduzimaju i odlukama koje donose.

Tranziti planeta traju određeno vreme, ali život se odvija u kontinuitetu, jer u suštini, sve ovo u toku godinu dana vladavine Jupitera u Vagi samo je zagrevanje, priprema ili desert za njegov prelazak na jesen u Škorpiju. A tada ćemo shvatiti da je cilj da u određenim periodima života prolazimo kroz krize da bismo rasli kao ličnost. Istina je da Jupiter uvećava, ali od svakog pojedinca zavisi šta će to biti. Isključivo od njega samog. Zato tokom ovog perioda akumulirajte dovoljno mira, lepih sećanja i unutrašnje ravnoteže, jer trebaće vam.
(Kurir.rs/astroportal.in/opanak)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар