Poboljšajte izgled guze - bez treninga (VIDEO)

Muška "opsesija" ženskim guzama nije ništa novo, tako je gotovo oduvek. I današnja pop kultura slavi zadnjicu više nego ikada ranije. Zbog popularnosti zvezda kao što su Dženifer Lopez ili Kim Kardašijan, mnoge dame žele da oponašaju njihov izgled i svojom zadnjicom privuku pažnju". Svima je već jasno da su grudi pale u drugi plan i da se sada najveći akcenat stavlja na zadnjice.

(foto: Weheartit)
A kako učiniti guzu vizuelno istaknutijom i podignutijom – bez vežbanja?

Ceo trik se sastoji u odabiru farmerki, odnosno džinsa na kom su zadnji džepovi pozicionirani na pravi način.

Tako, na primer, ako imate malu guzu izaberite pantalone sa tzv. skrivenim džepovima koji su pozicionirani visoko ili jako nisko, što će u oba slučaja dati na volumenu zadnjice. Ukoliko, pak, imate spuštenu stražnjicu onda odaberite pantlone sa malim i plitkim zadnjim džepovima koji su postavljeni blizu jedan do drugog.

U prilog tome koliko muškarci zaista uživaju u pogledu (i ne samo pogledu) na žensku zadnjicu, govori i činjenica da 59 odsto momaka više voli da tokom seksa "istražuje" partnerkinu guzu nego grudi, pokazala je studija Univerziteta u Buenos Ajresu.

Ako ste zadovoljni izgledom svoje pozadine i ne želite da je ističete više nego što je to prirodno, onda su za vas farmerke sa dugim, a tankim džepovima.

Detaljnije instrukcije pogledajte u ovom videu.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар