Nedeljni horoskop: 8 - 15 maj / svibanj 2017. godine

Nedeljni horoskop: 8 - 15 maj / svibanj 2017. godine: Proleće već uveliko traje, ali je vreme i dalje promenljivo, ili što bi se u narodu reklo - prevrtljivo. Takvo je i trenutmno raspoloženje pojedinih... Ali, vreme je da se ipak trgnete i napravi odlučan korak, ili već nekoliko njih, napred. Kako i zašto? Pogledajte prognozu astrologa.


Hans / Pixabay



OVAN


LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim će danom biti sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti na intelektualnom nivou.


KARIJERA: U poslovnim komunikacijama i kontaktima izbegavajte otvoreno pokazivanje emocija. Jednostavno zato jer bi neko mogao da vas doživi kao neprofesionalnu osobu. Odmerite kad i koliko osećanja treba pokazati. Krećete se ka novim znanjima.

ZDRAVLJE&SAVET: Vreme je za odlazak u prirodu.


BIK


LJUBAV: Većinu ovu nedelje vaš privatni život neće biti sasvim miran. Trebaće dosta diplomatije i strpljenja kako bi razgovori napredovali u konstruktivnom pravcu. Nastojte da vagate svaku svoju reč. Postaćete realniji i smanjićete svoja ljubavna očekivanja.

KARIJERA: Otvaraju vam se vrata jedne saradnje sa sasvim novim ili mladim saradnicima. Bićete radosni zbog toga. Pedagoški radnici imaće sve više posla koji će im dobro ići od ruke. Zaposleni u sportu počinju nov način treniranja.

ZDRAVLJE&SAVET: Brže ćete se umarati.



 

BLIZANCI


LJUBAV: Oni koji imaju porodicu ovih će joj se dana potpuno posvetiti ili će jedan član iste zahtevati njihovu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće prve krize u kojim treba da pokažu malo više razumevanja za drugu stranu. Uspeće.

KARIJERA: S lakoćom ćete rešavati sve na što budete nailazili u svom profesionalnom radu. Vaša urođena ozbiljnost ovog puta biće skladno pomešana s ležernošću, pa će se mnogi iznenaditi kako smelo vodite celu stvar. Uspećete u većini planiranog.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s vežbanjem.


RAK


LJUBAV: Dobar razvoj ljubavnog i društvenog života ohrabriće vas da idete dalje. Mnogi će u svoju vezu uneti dašak svežine kroz odlazak na neko zanimljivo mesto. Oni koji su još sami treba češće da izlaze iz kuće. Biće im bolje među ljudima.

KARIJERA: Šefovi bi mogli da promene svoju taktiku i zatežu tamo gde ste se najmanje nadali. Ovo će vam teško pasti. Ipak, moraćete da prihvatite ono što se nudi i da se prilagodite najbolje kako znate. Imajte na pameti da će kasnije biti lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Relaksacija je imperativ.



 

LAV


LJUBAV: Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za lepa poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.


KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sad ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas raduje.


DEVICA


LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice s tim da će im odnos s voljenom osobom malo škripeti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite s više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.


VAGA


LJUBAV: Vaša znatiželjna priroda postaće malo umerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kad se radi o ljubavi. Više vam neće biti važna dešavanja, nego ćete uspeti da uživate u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaknuti da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaše interesovanje za alternativu.



ŠKORPIJA


LJUBAV: Neki će sve više držati do toga šta okolina misli o njima i partneru. Ovaj stav učiniće to da svako malo pazite kako izgledate i gde se pojavljujete. Ne zaboravite da je uvek važnije ono što je unutra, nego ono spolja. Samo iskrenost donosi sreću.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane s borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika pa da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomišete sa svojim snagama jer će vam nedostajati energije.

ZDRAVLJE&SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.


STRELAC


LJUBAV: Velik broj izlazaka i širok krug ljudi koji neprestano raste učiniće vam ove dane dinamičnim. Retki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bićete ispunjeni bez obzira na vaš status samca ili „u paru“.


KARIJERA: Saradnja s mladim osobama biće najbolji deo posla ove nedelje. Sve ostalo biće povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspećete da postavite neke stvari, ali na kraju ćete se pitati koliko sve ima smisla. Ima.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrudite se da budete jasni i s manje strasti.


JARAC


LJUBAV: Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad bi moglo zaiskriti na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobaveznim druženjima uz kafu ili na putu do škole. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.

KARIJERA: Rado biste promenili svoj sistem procene ljudi. Poradićete na tome. Ovaj put vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapaćete nove poslovne dogovore.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća su kraća putovanja.


VODOLIJA


LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

KARIJERA: Isprobavaćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i da rizikuju. Ova igra doneće vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Umetnici pred publikom imaće sve više posla, a aplauz neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Poradićete na svom stilu. Menjate ga.


RIBE


LJUBAV: Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše. Idite polako.

KARIJERA: U temama povezanim s finansijama ili nekretninama doći će do malog zatezanja, a vi ćete sve to morati da sagledate, proanalizirate i donesete odluke koje će usmeriti dalji tok razvoja. Pokušajte biti što objektivniji i ne žurite.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte disanje za opuštanje.

ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар