HOROSKOP BUDUĆEG BRAKA: Koji znak će se najbolje udati/oženiti?

Mnoge stvari idealizujemo, uključujući i ljubav i, posledično tome, brak. Najčešće prave istine dolaze tek naknadno... Mnoge žene brinu o tome kada će se udati, ali verovali ili ne, i muškarci razmišljaju o toj temi. Dugo proučavaju svaku ženu pre nego što se odluče da uđu u brak sa njom. Evo koja će se najbolje udati/oženiti...

Meditations / Pixabay


OVAN

Pored nje se prosečno muško oseća kao žensko, jer ona sve može da uradi bar duplo bolje od vas. I nikada vam zbog toga neće zameriti - uvek će raditi, stvarati, nadati se i hrabriti vas i kad bi vam sve druge rekle da ste običan mlakonja.

Otvorena i iskrena od vas neće praviti budalu. Neka to slučajno ne pokuša ni bilo ko drugi! Uz nju ne treba da brinite o neprijateljima, jer će oni pobeći glavom bez obzira kad uvide kakva aždaja vas čuva. Vi ste njeno blago.

Deca joj nikad neće biti razmažena i od malena će ih učiti kako treba da se bore za sopstvene ciljeve. Sve što traži od vas je da verujete u sebe, bar onoliko koliko ona veruje u vas. A toliko joj dugujete, zar ne? Samo uz nju i nikog više najzad ćete shvatiti šta znaci biti pravi muškarac.


BIK

Sve što radi, radi bar duplo temeljnije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredviđena razočarenja. Prepustite joj svoj novac i budite sigurni da ste ga oročili u banci koja će vam ga bar dvostruko uvećati. Umorni ste i boli vas glava? Prepustite se njenim rukama koje će vam pokazati tajne opuštajuće masaže. I nikad, nikad nemojte sumnjati da će vas napustiti kad je teško.

To je žena koja bi vas kilometrima nosila ranjene kroz pustinju, nepokolebljivo kao kamila. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne? S obzirom da ona ipak pravi najlepše. Deca su joj mentalno i emocionalno stabilna, puna vedrine. Kako i ne bi uz takvu majku?


BLIZANCI

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate da razmišljate, prepustite joj se sa poverenjem i otkrićete svetove. Sa njom je svaki novi dan kao novi zivot. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dete? E sad znate, dok se osveženi i večno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću.To je žena sa kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pruži smisao. I da…puna je iznenađenja.

Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za Kup šampiona. Sve što traži od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, zar ne? Deca joj od malena idu uporedo u bar dve škole i imaju bogata interesovanja.


RAK

Sve što oseća, oseća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati sto to znači imati pored sebe pravo žensko. Umeće u vama da pokrene lavinu sentimenata, tako da vam više neće biti potebni kanali za odrasle.

Sa njom imate sve…od komedije, preko horora do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište, imaćete ga lično u kući. A tek kuća? Živećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja ce čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Deca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom ko pokuša da im učini nesto nažao!


LAV

Sve što je ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš život, vaša svetlost, vaše nadahnuće. Sa njom niste običan čovek, vec supermen, jer kako bi ste inače uopšte imali takvu ženu pored sebe? Obožavaćete je, jer nikad neće morati da uradi ama baš ništa posebno, da bi ste je obožavali. I uvek ćete se pitati u čemu je caka?

Sve što radi za vas, radi celim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voleti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najlepše na svetu. Kad zahteva, svaka njena želja za vas je zapovest.

Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav, zar ne shvatate da ste jedan od retkih? Sve što od vas traži je da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža ? Deca će joj biti uvek u svemu najbolja…uostalom kao i majka.


DEVICA

Sve što zna, zna duplo bolje od vas. I vas će naučiti sta znači saznati. Život će vam biti oslobođen iluzija i neće postojati ništa više što bi moglo da vas zaustavi na putu ka uspehu. Uz nju ćete imati veliku karijeru.To je žena koja će vas najzad pustiti da se bavite za vas značajnim stvarima, bez insistiranja na suvišnoj sentimentalnosti.

Njoj je ljubav u delima, ne u rečima. Bolesni ste?…ne treba vam lekar, tu je ona i njen dubok osećaj odgovornosti. Sve što traži od vas je da budete istiniti i vredni, a ona je to isto tako duplo više od vas. Deca su joj dobro organizovana i obično najbolji đaci…pametna na mamu.


VAGA

Ona zna šta su sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Ona je čvrsta kao čelik kada treba da ukloni prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba da opustite napete živce i povratite veru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv.

Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje pola čoveka. Sve što treba da uradite je da ne dopustite ni da ona bez vas bude pola žene…ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je lepa i graciozna, a i kad nije osećaćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. I ne samo to, umeće od svega oko sebe da napravi sklad i lepotu.

Deca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata Bog.


ŠKORPIJA

Ona nije žena, vec čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka. I budite sigurni, unapred vas poznaje bar duplo bolje od vas. Da bi vas usrećila - popeće vas na najviše vrhove ispunjenja, da bi vas očeličila - baciće vas u najdublje ponore iskušenja…ali jedno je sigurno…vi više nećete biti običan ćovek, vec junak poput Ahila ili Hektora, spreman i život da založi za samo jedan njen osmeh.

Ako je za utehu, i ona bi svoj život dala za vas. Dokažite joj da ste toga vredni. Prođite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučićete šta je prava posvećenost i strast, tako što ćete strastveno voleti njeno srce, telo i duh. Uz nju ćete saznati sta je strast odanosti. Sve što traži od vas je da joj dozvolite da vam veruje. Decu ce od malena učiti da su predodređena za velika dela.


STRELAC

Mozda vi mislite da i imate nešto sreće, ali budite sigurni da je ona ima troduplo više od vas. I to ne zato što ste joj se vi “dogodili”, već zato što je toliko mudra, plemenita i odvažna, da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu. Ne morate više da igrate igre na sreću, jer će uz nju zivot naglo početi da vas zasipa svojim darovima – bićete presrecniji, ispunjeniji i bogatiji nego što ste ikada bili pre nje.

Uz nju će vam ostale žene delovati kao prefrigrane mačke, jer će samo ona uspeti da vam oslobodi srce potpunom iskrenošću. I ne dobijate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svetu, koji vam želi dobro više nego sebi.

Uzdizaće vas svojim iskrenim odobravanjem, urnisaće vas svojim britkim umom…jedno je sigurno, sa njom je život avantura. Ona je u srcu putnik, istražitelj dalekih svetova i pružiće vam ruku da i vama pokaže sve ono za šta ste bili uskraćeni dok niste sreli nju. Nemojte ni slučajno pokušavati da je sputate! Ona je vatrena ždrebica. Sve što traži od vas je da i vi budete njen pametni pastuv …da li ste čuli za Pegaza? Deca su joj iskrena, puna optimizma i vere u sutra…na mamu.


JARAC

Da li znate pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni?

Ako zaključi da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Sa njom svaki dan neosetno postajete sve bolji i bolji…dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usuđuje da voli žabca? Vidite li da njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost, a ona će vam rado dati primer, jer to poseduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga ali pravedna. Deca će joj jednog dana vladati sobom i svetom oko sebe.


VODOLIJA

Kad upoznate ovu gospođicu (jer ona je to uvek ma koliko godina imala), osećaćete se kao zatvorenik koji je najzad osetio dašak slobode. Ništa ne brinite. Ona će lako skinuti sve vaše okove i pokazati vam kako će to svet izgledati za stotinak godina. Nije vam potreban vremeplov, Spilberg ili naučna fantastika…sad imate nju.

Ipak ona ne pripada samo vama, već svima, a opet nikom. Uz nju ćete naučiti šta to znači biti druželjubiv i human, jer je u stanju da napravi bliskog prijatelja i od šefa korporacije i pekara preko puta. Ona se ne bori za sebe, nego za sve ljude, pa i za vas. Ako ste rasli kao samac, postaće vam nezamenjiva poput brata ili sestre.

Najzad ćete moci da joj poverite sve tajne, koje bi svakog drugog šokirale, ali ne i nju…ona je i sama mistična i svesna da je potpuno drugačija, a i vi ste bar jednim delom, čim vas je izabrala. Sve što treba da radite je da joj nikad ne govorite kako treba da misli i živi svoj život , a i zašto bi ste kad je tako inspirativna. Deca je obožavaju, zato što ume da gleda svet njihovim očima. Jednog dana neki od njih će postati pravi genijalci.


RIBE

Evo žene koja je sve, a opet ništa. Sve zato što je sve ono što ste uvek želeli da imate, nista - zato što nikad ne mozete zaista da je imate. Ona vam izmiče kao sirena koja vas zavodljivo doziva da potonete na dno okeana, umesto da plovite šepureci se poput Titanika. Ah, šta je taj sjaj spoljašnjeg sveta, ako nema mora ljubavi?

Samo najhrabriji mogu potpuno da zarone u takve dubine…možda ste to vi? Ako jeste, samo ona i niko više će vas voleti odavde do večnosti takvi kakvi jeste, ne očekujući ama baš ništa da menjate. Njena svestranost i bujna mašta napraviće od vas svakog dana novog čoveka.

Za nju ne postoji propao slučaj, samo čovek kome je potrebno njeno isceljujuće prisustvo. Ipak nemojte biti toliko bahati da to zloupotrebite, setite se da vas ona poput sirene može odvući u dubine iz kojih je teško izroniti. Sve što trazi od vas je da brinete o njoj, a šta je to kad pored sebe imate najženstveniju ženu na svetu. Pomozite joj da decu nauči sta je disciplina, a ona će od nje naslediti umetničke darove.

maksimalno.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

1 коментара:

 1. Прочитав на експертскиот блог на еден калифорниски новинар споделија како успеа да добие решение за слаба ерекција и ниска сперматозоиди сметаше две недели, ја контактираше адресата на Едмудва за помош за враќање на неговата машкост. и тој, исто така, рече на коментарот дека по неговата машкост се враќа д-р oduduwa правописецот врати својата поранешна сопруга по 2years на поделба. Бев толку поттикнато од неговото сведочење и контактирам со е-мејл адресата на коментарот, испраќам порака до адресата на е-пошта на Оддруда и побарав помош за да најдам вистински маж што ќе го сакам за мојот живот, бидејќи верувам дека секој жената на овој свет има специјален човек што чека да се сретне. Јас бев сингл повеќе од 6 години без момче. Ми треба вистинска љубов не по ноќен штанд и тоа е за сите. Ми требаше еден човек да сака и да биде сакан за возврат, ми требаше да го најдам тој специјален човек кој ќе го поминува остатокот од животот заедно како маж и жена. Имам предизвици да најдам вистинска љубов, за да го контактирам д-р oduduwa за да им помогнам на ручекот за мене во право да најдам вистинска љубов. тој веднаш му одговори на мојата е-порака и ме увери дека ќе ми помогне. Верувам и ги следам неговите упатства, неколку дена го контактирам Oduduwa е-мејл. Почнав да се чувствувам привлечен кон луѓе од големи личности и сериозни мажи кои се подготвени за брак, бев толку збунет од тоа кој да го посвети вниманието, имав проблем со изборот сега, барем два до три мажи ќе ми пријдат во рок од два дена. Не знаев како да изберам, бев толку љубезен ... оваа љубов магија навистина функционира, морам да го пренесам Oduduwa и да му кажам за мојата ситуација и ми даде татковен совет и советување, го следам неговото упатство низ целата и денес сум среќно оженет со мојот совршен човек од мојот живот. ова е чудо и јас сум горд што го контактирав оддлува е-мејл адреса (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) ова е е-пошта на Оддува, големиот духовен исцелител и љубовен правопис кој работи. ако било кој од овде треба истото решение за брачна или криза за односи, ве молиме да си направите корист да го контактирате овој човек за вашата помош. Ви посакувам среќа и среќен однос / брачен живот. ти си
  да се биде среќен. Секогаш бидете среќни.
  раскинувањето не е решение за каква било врска или брак, се сакаш едни со други, држи се еден со друг и работи за твојата врска со успехот на вашата врска. Имав ист сличен однос криза пред неколку недели, но јас контактираа Oduduwa Право рик за помош да се биде мојот човек се врати дома, бидејќи мојот сопруг и јас имаше огромна борба минатата петорија вечер што резултираше да се растури, но јас го сакам толку многу и можам да Не дозволувајте се што е добро да го споделиме за да отидеме на ветрот исто како што, ми требаше помош за да го вратам на што било друго средство, видов коментар за тоа како Oduduwa има помош да се врати поранешната љубов кон различни луѓе низ целиот свет светот и јас верувам и контактирав со истата е-адреса за помош, тој одговори и ветувам дека ќе ми помогне, неколку часа по ручекот за ручек примам телефонски повик од мојот сопруг. тој побара да се извини и сака да се врати дома, бев многу среќен и го прифатив неговото извинување, само пред два дена се вратив дома и денес живееме среќно заедно и се сакаме едни со други повеќе од кога било досега. ако сакате да најдете помош во враќањето на вашиот поранешен љубов контакт Oduduwa лични e-mail: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  ОдговориИзбриши