Pogledajte ovaj video koji će vam POPRAVITI VID!

Pred vama je jedan koristan lekoviti video, koji ima dobar učinak u oporavku vida, a koji je zasnovan na promeni perspektiva. 

Ptintscreen

 
Moderan način života dovodi do veoma ozbiljnog opterećenja naših očiju. Provodimo dosta vremena za kompjuterom, telefonom, tabletom… zureći direktno u njega, dok su naše oči stvorene za stalnu promenu rastojanja.

Prirodom je predviđeno da moramo mijenjati fokus pogleda od bližeg ka daljem i obrnuto. Ranije smo gledali u daljinu, gledali u beskrajne šume i polja, a sada uglavnom zurimo u svoje gedžete.

Krenuvši protiv prirode, čovek je naravno dobio probleme sa vidom, jer ljudsko oko nije prilagođeno takvom teškom opterećenju – konstantnom gledanju na bliske ekrane. Zato, svake godine sve više i više ljudi se suočavaju sa problemom lošeg vida.

Pred vama je jedan koristan lekoviti video, koji ima dobar učinak u oporavku vida, a koji je zasnovan na promeni perspektiva. Promena perspektiva, to je ono što je korisno, i na šta su naviknute vaše oči. Takođe, video pomaže otklanjanju umora i razdražljivosti. Kod redovnog gledanja videa (barem jednom dnevno), primećuje se znatno poboljšanje vida.

Sličan efekat možete postići i u prirodi, na primer, razgledajući grane drveća, nakon čega odmah podižući oči ka nebu – to je ista promjena perspektiva. Ali, ako nemate te mogućnosti – sačuvajte ovaj video i podijelite ga prijateljima, kojima može biti od pomoći.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар