Nedeljni horoskop: 17 - 24. april / travanj 2017. godine

Nedeljni horoskop: 17 - 24. april / travanj 2017. godine: Venera, planeta lepote, ljubavi i novca, od aprila je u senzibilnim, kreativnim Ribama, gde ostaje naredne dve nedelje, do 28. aprila. Vrlo blizu nje, na istom stepenu, naći će se i asteroid Hiron - aspekt koji podstiče tajne ljubavi i razdvojenost od partnera. Nežniji pol će "padati" na lepu reč, romantične poruke; dame će biti zavodljivije i zanosnije nego ikada, tajanstvene, a ipak tako pune saosećanja...

AdinaVoicu / Pixabay

OVAN



LJUBAV: Nećete baš biti u najboljoj ljubavnoj formi. Ponekad ćete se čak osećati frustrirano, ali to ćete vrlo brzo zaboravljati. Ponašaćete se nemarno i nekonvencionalno. Druga strana neće vas uvek razumeti. Objasnite svoja raspoloženja, ali ne predetaljno.

KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti i probuditi nove ideje kako da unapredite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Proverite stanje svog auta.


BIK


LJUBAV: Bićete veseli zbog stvari koje su vam drage. Uslediće prijatne zabave bez previše pompe, kao i opuštenost u krugu dragih vam osoba. Činiće vam se da je sve moguće. Bićete otvoreni i imaćete poverenja u one koji vas vole. Zadovoljstvo je tu.

KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti. Odgovori na pre postavljena pitanja verovatno će stići. Sve vas to usmerava na daljnji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.

ZDRAVLJE&SAVET: Potreban je oprez u saobraćaju.



 

BLIZANCI


LJUBAV: Verovatno ćete imati potrebu da se malo distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje splasnuti. Ipak, jednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

KARIJERA: Bićete efikasniji u obavljanju poslova, ali nisu nemoguće oštre reči. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili pogrešno shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kad baš ne morate. Radite po pravilima.


RAK


LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim poklonom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljeno. Samci će spajati lepo s korisnim.

KARIJERA: Nakon postavljanja dobrih finansijskih temelja, nastavićete da gradite dalje. Mnogi će ovih dana preispitivati svoju listu poslovnih prioriteta i planova. Menjaće ono što im je na prvom mestu. Biće spremniji na određene rizike.


LAV


LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili ćete se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, ali ovog puta će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Zato ne brinite previše.


DEVICA


LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obeležja ovih dana. Distanca u emotivnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

KARIJERA: Niko ne voli da se bavi greškama, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba proći da bi stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.
LJUBAV ZA SVA VREMENA: 12 najlepših parova u horoskopu >>klinite ovde

ZDRAVLJE&SAVET: Male finansijske brige.


VAGA


LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze više.

KARIJERA: Glavna preokupacija ove sedmice biće vam da se zavučete u mir svog doma. Radovi u kući ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na ono što volite.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Svoju veliku energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to predani trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, pobedićete.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslonite se na svoje prijatelje.


STRELAC


LJUBAV: Sad već možete lakše da dišete, pa i da preispitate neke dileme iz svoje ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad počnete da se poveravate jedno drugom. Vaš opušten stil biće dobro prihvaćen.

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi posla možete sagledati u celini. To će vam razbistriti pogled i definisaćete plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, ali radićete dobro. Neki će putovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne reagujte bučno.


JARAC


LJUBAV: Intelektualni nivo emotivnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo ili nadmudrivanja. Stoga spustite loptu i razmislite šta je zanimljivo oko vas i u vama. Probudite to. Razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima.

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu dobri dani za takvo nešto. Možete da razrađujete planove.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave.


VODOLIJA


LJUBAV: Opuštenost i lepa atmosfera zavladaće u vašim emotivnim odnosima. Bićete zadovoljni, ali i skloni tome da se prilagođavate po svaku cenu. Ne mora baš sve biti onako kako vaš partner želi. Ponešto neka bude i po vašem.

KARIJERA: Stići će zanimljive vesti i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete vrlo ambiciozni.


ZDRAVLJE&SAVET: Oslobodite se napornih ljudi.


RIBE


LJUBAV: Neko od vaših prijatelja mogao bi da vam se jako svidi. Možda ćete dvoumiti da li da sačuvate lepo prijateljstvo ili da se upustite u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija i još uporniji rad. Vaša predanost i energija za mnoge će biti zarazni. Moći ćete da pokrenete kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Ovih dana imaćete višak energije.

ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар