HOROSKOP: U maju će u ljubavi najviše uživati ova tri znaka

Prema položaju zvezda, maj će posebno biti naklonjen Ovnovima, biće buran za Device kojima će uneti novo uzbuđenje u život, dok će romantične Ribe uživati jer će im svi događaji ići u korist.

Alexas_Fotos / Pixabay

Ovan


Prema položaju zvezda, maj će posebno biti naklonjen Ovnovima, a to će najviše osetiti po uzbudljivom ljubavnom životu. Slobodni pripadnici znaka biće glavni na svim dešavanjima, kada niko neće moći da odoli njihovom šarmu. Upravo tada će imati priliku da upoznaju osobu koja će definitivno da unese promene u njihov život.

Iako će se u njihovim životima pojaviti veliki broj novih ljudi, imajte u vidu da će se pojaviti i bivša ljubav, nakon čega će uslediti iskren razgovor. Rešite to i idite dalje.


Device


Maj će biti veoma buran za Device, te će uneti novo uzbuđenje u njihov život. Promene će se odraziti na slobodne, ali i na zauzete pripadnike znaka. Dok će zauzeti konačno rešiti pitanje zajedničkog života sa partnerom, slobodne Device će svojom energijom šarmirati suprotni pol, na svakom koraku. Zvezde ipak upozoravaju da ne flertuju previše, već da se fokusiraju na osobu koja ispunjava njihove kriterijume.


Ribe


Romantične Ribe će uživati u maju, upravo zato što će im svi događaji ići u korist. Uz prepuštanje i pozitivan pristup prema životu, pripadnice znaka mogu da pronađu svoju srodnu dušu. Savet je da osluškujete sebe, ali i druge i da ne tražite stalno zamerke. Postoji mogućnost da partnera upoznate na nekom kraćem putu. Za razliku od slobodnih, zauzete Ribe čeka nešto mirniji period, stvoren za uživanje sa voljenom osobom.


Pogledajte i LJUBAVNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 1. DO 15. MAJA 2017.


OVAN

U ljubavnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete da dokučite nešto što dosad nije bilo vidljivo. Oslanjajući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.


BIK

Verovatan je vrlo ugodan provod u društvu osobe koju volite. Oni koji su još sami neka svakako izlaze. Mnogim samcima će se činiti kao da im je ljubav sve bliže i bliže. Na neki način biće u pravu.


BLIZANCI

Vaši emotivni odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima delujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastaviće sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja.


RAK

Najbolje ćete se osećati kod kuće. Oni u vezama povući će se s voljenom osobom u četiri kućna zida. Oni koji još traže srodnu dušu biće pomalo lenji za izlaske, ali neće se zbog samoće osećati loše.


LAV


Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak prema napred.


DEVICA

Neobaveznošću i otvorenošću za svaku opciju vi ćete prevazilaziti manja neslaganja u emotivnim odnosima. Sve zagonetke i male ljubavne brige lako ćete razrešiti u društvu svojih dobrih prijatelja. Oni će vam pomoći.

VAGA

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može da poželi. Stoga tome ne treba previše reči.


ŠKORPIJA

Vaša mašta biće toliko jaka, da iz nje možete izvući rešenje za svaku ljubavnu situaciju. Ovog puta neki će radije ostati sami jer će im intuicija govoriti da će bolja vremena za ljubav tek doći. Ali ako ste u paru, neće ni to biti loše.


STRELAC


Više ni ne očekujete bajku, ali osnovni nivo kulturnog ophođenja nešto je bez čega ne možete. Ipak, ostaje otvoreno pitanje zašto vam je to važno – zbog istine ili zbog brige oko toga šta će drugi reći. Razmislite o tome.


JARAC


Vaši provodi kao da nemaju kraja. Ljudi, okolnosti i događaji idu vam na ruku i stalno stvaraju prilike za druženja. Doduše, vaš stil izražavanja ljubavi malo će umoriti drugu stranu, pa pokušajte biti tiši i manje zahtevni.


VODOLIJA

Ljubav će biti tiha, a vi tajanstveni. Neki bi se mogli zateći u iskušenju formiranja tajne ljubavne veze. Zbrka koja će možda nastati, pojaviće se na niovu komunikacije. Zato bolje ćutite i jednostavno pokažite ljubav.


RIBE


Biće vam dobro ako budete vagali svaku svoju reč i ako ne uzimate prigovore partnera za ozbiljno. Jednostavno mu (joj) oprostite i fokusirajte se na ono što je dobro između vas. Tako ćete oboje biti srećniji.

b92 / ehoroskop.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар