ASTRO: Šta vam donosi mlad Mesec u Biku - Romantične veze, priliv novca ali i nepotrebni troškovi

Jednom godišnje, mlad Mesec nađe se u Biku, znaku ljubavi i novca, a ove godine to se dešava krajem aprila... Ako vam je Sunce, Mesec, Venera, Jupiter ili Mars blizu 6. stepena Bika, možete da očekujete značajne promene u životu.

Pixabay


Podznak horoskopa mladog Meseca je u Ribama a vladalac Neptun, planeta mašte, podsvesti i ljubavnog zanosa u 12. kući, nagoveštava mogućnost ulaska u romantičnu vezu, paralelnu ili tajnu, i to na nekom putovanju u inostranstvu, o čemu svedoče harmonični aspekti između mladog Meseca (emocije), Saturna (trajanje) i Marsa i Venere (erotski doživljaji).

Zbog izazovnog aspekta između Marsa, planete seksualnosti u Blizancima i Saturna u Strelcu, mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe, jedna mlađa, druga starija.

Inkonjukcija sa drugim vladaocem podznaka, retrogradnim Jupiterom, planetom prosperiteta i kontakata sa strancima u Vagi, opominje da izbegavate nepotrebne troškove.

Asteroid Gold, blizu Saturna, simbola trajanja, ambicije i istrajnosti u kući karijere, koji obrazuje trigon s mladim Mesecom, donosi novac, naročito ako očekujete neke isplate preko poslova sa strancima. Mars u Blizancima na osi treće kuće, upozorava na oprez u saobraćaju, opasnost preti od mlađih vozača, motorciklista i biciklisti, kao i od saobraćajne policije. 


Asteroid Amor u četvrtoj kući, u sekstilu sa Suncem, nagoveštava obnovu veze sa starom simpatijom ili osobom od koje vas deli veća razlika u godinama.

Uticaj vladaoca horoskopa, Venere, planete ljubavi, oslabljen je u Ovnu u prvoj kući što može da donese emotivne probleme Bikovima, Vagama i Ribama koje su pod uticajem ove planete.

Mlad Mesec u prvoj kući i u ličnom horoskopu govori o nestalnim osećanjima, a pošto u horarnom horoskopu upravlja astrološkim kućama mladosti, ljubavi i doma, na nekom mestu za zabavu, u bioskopu, pozorištu, na sportskim tribinama, kladionici ili nekom porodičnom okupljanju, možete da upoznate interesantnu osobu.


Astrolog: Marina Jungić Milošević,
Kompletan tekst i horoskop za pojedinačne znake u ovom periodu pogledajte na sajtu novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар