Mini ljubavni nedeljni horoskop: 6 - 15. mart 2017.

Lepi dani i prolećni dah već su zapljusnuli mnoge. Spadate li i vi u kategoriju onih kod kojih se to odrazi i na emotivni život i čulne percepcije? Uostalom, u ovoj sedmici je i jedan lep praznik, Dan žena, pa je to i prilika više da se emocije podele na što očigledniji način...

Foto: AdinaVoicu / Pixabay

OVAN

Što god vi preduzeli, druga strana će imati svoju verziju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze boji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.



BIK

Ne tugujte i ne pitajte previše. Ako već jeste u stabilnoj vezi, prihvatite partnera onakav kakav jeste. Zauzećete filozofski stav i na taj način pokriti sve nedostatke u svojoj ljubavnoj vezi. To će biti mudar pristup.



BLIZANCI

Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mjesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati s novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami naći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.



RAK

Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako bi izrazili osećanja, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali nijednu stepenicu ne možete preskočiti.



LAV

Vaše reči biće dobro prihvaćene, a vi zadovoljniji nego pre. Utoliko će doći do blagog poboljšanja u odnosima. Ljubaznim stavom vi ćete uspevati da odražavate solidan status quo u svojoj vezi. Znate da bolje ne može, bar zasad.




DEVICA

Premda ste se gotovo pomirili s otuđenjem, ipak se potajno nadate da će stvari krenuti na bolje. Gotovo ništa nećete uspeti da uradite sami. Ključ vaše sreće nalazi se u otvorenosti prema drugoj strani. Uživajte.



VAGA

Izgledan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli naći ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući to to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.



ŠKORPIJA

Pripremate novi erotski plan zavođenja osobe do koje vam je stalo. Nadomak ste do ostvarenja, ali ima još jedna sitnica koju treba doraditi. Vaša društvenost i dalje će vam donositi dodatne bodove u ljubavi, ali pazite da se ne nagnete previše.



STRELAC


Šta god vi preduzeli, druga strana će imati svoju verziiju. Takt i strpljenje su ovaj put nužni. Iako u ljubavi ne stojite najbolje, verovaćete da dolaze bolji dani. Zato jednostavno zanemarite komentare i izdržite.



JARAC

Izgledne su dobre zabave, izlasci na zanimljiva mesta ili sportske aktivnosti koje će vas povezati s novim licima. U takvim okolnostima i oni koji su još sami neći će društvo. Neka samo budu otvoreni prema svima.



VODOLIJA

Izgledan je odličan provod s prijateljima ili većim društvom. Oni koji su još sami tu bi mogli naći ljubav. Takođe su velike šanse da novu ljubav nađete putujući to to preko granice. Ko ima priliku i to može, neka krene.


RIBE

Iz dana u dan prepoznajete da vas voljena osoba podržava i voli, pa ćete je nagraditi malim darom. Nastavlja se vaša pozitivna i ispunjavajuća ljubavna faza kad će mnogi osetiti sreću i zadovoljstvo. Mnogi će biti srećni.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар