Nedeljni horoskop: 27. februar - 5. mart 2017. godine

Nedeljni horoskop: 27. februar - 5. mart 2017. godine: I evo nas na raskrsnici najkraćeg meseca u godini i onog u kome će nas i definitivno zapljusnuti priželjkivani talas proleća. Da li ste za to spremni, kako bi iz ovog perioda iskoristili najviše? Saznajte šta vas očekuje u ovonedeljnom horoskopu, sugeriše ehoroskop.net.

Pixabay

OVAN


LJUBAV: Verovatno ćete pomalo otupeti za ljubav ili za zahteve druge strane. Ona vas neće najbolje razumeti, ali ne pokušavajte objašnjavati kako se osećate. Najviše zato jer je ovo ipak prolazna faza. Budite mirni i nađite načina da se prilagodite.

KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali biće blizu, ali vi sami nećete biti u najboljoj formi da ih iskoristite. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečiji zadatak ili jer su takva pravila igre. Ipak, držite se postavljenih ciljeva.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.



 

BIK


LJUBAV: U u vašim emotivnim odnosima vladaće ležernost. Mnogi parovi uživaće bez pritiska da se nekuda mora izaći ili nešto nekom dokazati. Biće i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazićete ih svojom maštom i sposobnošću prilagođavanja. Pokazaćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

ZDRAVLJE&SAVET: Imate dovoljno snage za sve što vam je potrebno.



BLIZANCI


LJUBAV: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami uglavnom će maštati.

KARIJERA: Setite se samo koliko ste postigli u prošlosti, a najviše zato da motivišete sami sebe za budućnost. Kad vam nude nešto veliko, a vi posumnjate da to nije moguće ili da vi to ne možete, sami sebi pravite zatvoren put. Imajte više poverenja u druge.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne nadmudrujte se.


RAK


LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osećati iskušenje tajne ljubavne veze. Biće drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvek sve znati unapred.

KARIJERA: Sarađivaćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati uticaja na sve s kojima rade. Učiniće to i više nego uspešno. Prolazite određene transformacije.

ZDRAVLJE&SAVET: Humorom pobedite brige.


LAV


LJUBAV: Iskreni saveti dobrih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za praktičnom knjigom gje će naći niz korisnih saveta za svoj privatni život. Primeniće ih tek kasnije kad budu s nekim.

KARIJERA: Verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovaj put postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako nagraditi i druge oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Nije zlato sve što sija.



DEVICA


LJUBAV: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne erotske ljubavne veze ili će svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralne dileme pratiće ovakvo stanje danima.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla malo putovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Čuvajte svoju energiju.


VAGA


LJUBAV: Pred vama su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristite ih tako da ojačate poverenje između vas i partnera. Takođe je potrebno da primenite samokontrolu jer ćete povremeno reagovati kako ne treba. Razmislite o svemu.

KARIJERA: Uslediće podrška drugih za ono što radite, ali uz nju će doći i potreba da se napravite malo važni. Nema potrebe za tim. Radije samo radite, a kasnije pustite druge da vas hvale. Tako će sve biti verodostojnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u sportu i u životu.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Ovih dana pratiće vas lepe ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekom izrazite ljubav. Neki će povremeno osećati nedostatak dešavanja, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekom.

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za zatvaranje poslovnih faza. Biće i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u preduzeću.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite svaki dan pet minuta mira samo za sebe.




STRELAC


LJUBAV: Pred vama su dani u kojim će biti šarenih ljubavnih iskustava. Oni koji su još sami neka se doteraju i izađu među ljude, ali neka njihovi kriterijumi budu realni. Oni u vezama biće sasvim zadovoljni ako prihvate voljenu osobu takvu kakva jeste.

KARIJERA: Volite kreativan ili umetnički rad, ali ovih dana cenite pre svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćete rado diskutovati s kolegama. Svoje poslovne interese usmeravaćete prema spomenutom kriterijumu.

ZDRAVLJE&SAVET: Razgibajte svoje zglobove. Prošetajte.


JARAC


LJUBAV: Svako malo dolazićete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritikujete drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritikuju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima dobiće lepu priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi da grade kule u vazduhu. Mogućnost je tu, ali treba biti realan. Ostanite na zemlji, jer slava je prolazna.

ZDRAVLJE&SAVET: Biće nemirnih snova.


VODOLIJA


LJUBAV: Vaši emotivtni odnosi biće dobri, ali nećete imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne dajte im da se razviju. Ostanite mirni i čuvajte ono što imate. I to je nešto.

KARIJERA: Uzećete stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak napred. Oni koji rade s vama ceniće vaš trud. Neki će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigli.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na svakodnevne kratke pauze.


RIBE


LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali.

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za finansije ili nove sastave koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radite. Izgradićete nove planove u tom smislu. Borićete se za podršku drugih da ih sprovedete u delo ili da ih barem pokrenete.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu svaki dan.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар