Nedeljni horoskop: 20 - 27. februar / veljača 2017. godine

Nedeljni horoskop: 20 - 27. februar / veljača 2017. godine:  Proverite kako se ovonedeljni raspored planeta odražava na vaš život, prema prognozi astrologa. Ljubav i karijera, zdravlje i savet nedelje. Rak, Vodolija i Vaga će, prema tvrdnjama astrologa, biti srećne ruke ove sedmice. A šta očekuje baš znak saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše ehoroskop.net.

vitavalka / Pixabay

OVAN


LJUBAV: Idućih par dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući u svoj svet.

KARIJERA: Vaši nadređeni ovih bi dana mogli odigrati ulogu u vašoj karijeri. Verovatno će odlučivati o nečem što će imati uticaja baš na vas. Moguće je da ćete i vi sami dobiti priliku za napredovanje. Potrudite se i budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige i nervoze.


BIK


LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju.Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lakše će je sresti na neobičnim mestima ili onim povezanim s umetnošću.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, sve ćete više želeti da pođete na godišnji odmor. Oni koji to još ne mogu, verovatno će morati da se angažuju oko nekih zaostalih poslova za koje su već odavno mislili da su gotovi. To će ih pomalo naživcirati. Treba izdržati.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte koncentraciju.


BLIZANCI


LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete se potruditi da ispunjavate svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi deo nedelje donosi uživanje na diskretniji način, ali i dalje ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Možda ćete samo smanjiti izlaske.

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radit ćete s voljom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezniji sa svojim šefovima.

RAK


LJUBAV: Lep razvoj ljubavnih događaja ohrabriće vas da organizujete zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to užitak kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi zablistali u punom sjaju, još ćete malo pričekati. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne žurite.


LAV


LJUBAV: Za vas i prema vama će postojati dobre okolnosti kad se o ljubavi radi. Činiće vam se da su svi pogledi upereni u vas. Rado ćete izlaziti i pokazivati se drugima. Oni u vezama biće jako raspoloženi za nežnosti. Neki će zajedno putovati.

KARIJERA: Iz visina vi ćete se tokom ove sedmice polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, ali on vam neće biti neprijatan. Radićete dobro, a na radnom mestu će vladati red, rad i disciplina.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite iskreni prema sebi.


DEVICA


LJUBAV: Većinu sedmice provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

KARIJERA: Kako nedelja bude prolazila, postajaće sve jasnije da ovo što radite ima veći značaj nego što se činilo na početku. To će vas motivisati da radite još žešće i predanije. Ovakva prilike ne pojavljuje se često, pa bi bila šteta ne iskoristiti je do kraja.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne rasipajte snagu.

VAGA


LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđeni i doživljena kao kod vas ovih dana. Neko će vas iritirati, ali nećete se dati isfrustrirati. Setićete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih finansijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi i ostanite mirni.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Vaši poznanici ili komšije pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.

KARIJERA: Nećete zapostaviti nijedan detalj.Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite otvoreniji, pa će vas drugi podržati.


STRELAC


LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija sa osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedno prema drugome.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se raznolike stvari, a poslovi dobijaju na težini. To je nešto što vas pomalo brine, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Jasno je da ćete izgarati, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Obnovite svoj stari hobi.


VAGA


LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđeni i doživljena kao kod vas ovih dana. Neko će vas iritirati, ali nećete se dati isfrustrirati. Setićete se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Pokazaće se da su vaši potezi doveli do novih finansijskih mogućnosti. To će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Neki će u poslovima s nekretninama prosperirati iznad očekivanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi i ostanite mirni.JARAC


LJUBAV: U prvom delu nedelje kao da će vas ljubav mimoilaziti, ali od sredine sedmice neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da reagujete na provokacije. Nemojte.

KARIJERA: Ostvarili ste ciljeve iznad očekivanja i sad osećate potrebu za odmorom ili bar predahom. Ko može, neka putuje. Ko još radi, verovatno će i dalje raditi revnosno, a neki će menjati kolegu pa će raditi za dvoje. Izdržaće uz osmeh.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrebno vam je više sna.


VODOLIJA


LJUBAV: Nalazite se u fazi bogatog porodičnog života. Gotovo da neće biti značajnijeg događaja u koji nećete uvući svoju porodicu. Oni u vezama gledaće kako povezati voljenu osobu sa spomenutim.

KARIJERA: Mogli biste se zateći u situaciji da nešto treba da žrtvujete  ili da borbe za angažman budu takve da zapravo nećete biti sigurni da li se to isplati. Preispitajte zato svoje kriterijume i ciljeve. Sve zavisi od toga šta zapravo želite.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom.


RIBE


LJUBAV: Bićete preduzimljvi i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško otići na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu sa predlozima punim aktivnosti i dinamike.
POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

KARIJERA: U poslu ćete se malo nadmudrivati ili takmičiti. Doći će do izražaja vaš borbeni duh. S autoritetima trenutno ne stojite najbolje, pa pazite kako s njima sarađujete. Ne insistirajte na svojim idejama, jer još nije vreme da se neke od njih ostvare. Izdržite.
NAJPAMETNIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Ova 3 znaka su toliko pametna da ostali mogu ili da im se dive ili da zavide na inteligenciji >>klinite ovde

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u teretanu.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар