Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. februar 2017.

Foto: LoganArt / pixabay.com

Ljubavni nedeljni horoskop: 20 - 27. februar 2017: Vreme je da oslušnemo glas zvezda i planeta i saznamo na koji način ga tumače astrolozi, vezano za ovu februarsku sedmicu. Rak, Vodolija i Vaga će, prema tvrdnjama astrologa, biti srećne ruke ove sedmice. A šta očekuje baš znak saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Alo! OVAN (21.03 - 20.04)

Na ljubavnom planu je dosta komplikovana situacija. Niste dovoljno posvećeni partneru i otuda nastaje nerazumevanje, čak i netrpeljivost. Ukoliko shvatite da je to vaš veliki problem, moguće je da krenete malo boljim i uspešnijim putem u međusobnim odnosima.

Shvatite da se partner oseća loše i da to traje već dugo. Stavite se u partnerovu situaciju. Pričajte, družite se, razgovarajte i videćete da je dovoljno samo da objasnite da imate mnogo posla i partner će imati razumevanja za vašu odgovornost.

Takođe je važno da verbalno jedno drugo ne povredite, jer zaista ova nedelja je u znaku zategnutih odnosa među vama, a partner je već toliko povređen da do njega neće dopirati vaše objašnjenja. Partner sumnja u neke vaše veze i avanture i najvažnije da se svojim postupcima opravdate. Radite na međusobnoj toleranciji, jer vam to u ovom trenutku najviše nedostaje.

BIK (21.04 - 21.05)

Nesuglasice po pitanju finansija će i ove nedelje biti izražene, ali to sve možete ublažiti otvorenim razgovorom sa partnerom. Trebalo bi da se strpite, da sačekate da prođe retrogradni Merkur, koji stalno donosi nesuglasice. Obuzdavajte i ljubomoru, jer je bezrazložna, shvatite da je možete prevazići. Kako vreme bude prolazilo, napetost i nerazumevanje će se smirivati.

Savet koji bi trebalo prihvatiti je da se družite, da razgovarate, da pokušate da živite bez trzavica i nerviranja. Nemojte atakovati jedno na drugo, jer to vam ništa dobro neće doneti. Nađite način da ulepšate život jedno drugome stvarima koje volite (izlazak, šetnja, ručak).

Slobodni bikovi će naći osobu svog života jer odavno planirate da sa nekim provedete život. Ova nedelja je idealna za pravljenje zajedničkih planova, tako da se slobodno možete opustiti i dozvoliti da vam se lepe stvari dešavaju. Jedan je život, zato uživajte!

BLIZANCI (22.05 - 22.06)

Blizanci, zaboravite sve loše što je do sada bilo na ljubavnom planu. Tenzija će popuštati i ulazite u jednu skladnu nedelju kad je emotivni
život u pitanju. Baš kad budete pomislili da je sve u redu, retrogradni Merkur će doneti sitnu tenziju, koje je zanemarljiva. Nemate razloga za zabrinutost, jer ćete biti zadovoljni odnosom sa partnerom.

Ovi dani vam donose mogućnost većeg zbližavanja s partnerom, te je savet da se posvetite jedno drugom i da zaboravite sve dosadašnje čarke i nerazumevanje. Ukoliko ste u dugoj vezi, moguće je da donesete odluku da stupite u brak, a ako niste u vezi, ova nedelja vam donosi mnogo poznanstva koja će preći u ozbiljnu ljubavnu vezu.

Najvažniji savet koji treba bez pogovora da prihvatite je da shvatite koliko jedno drugom značite i da budete naklonjeni jedno drugom u svakom trenutku. Samo takav odnos će vam doneti bezbrižnu i srećnu budućnost.

RAK (23.06 - 23.07)


Na ljubavnom planu, Rakovi ove nedelje neće imati sreće, jer retrogradni Merkur donosi opet sitne svađe i neslaganje. Nećete moći da se dogovorite sa partnerom apsolutno ništa. Sve će to biti prolaznog karaktera, jer među vama ipak vlada jaka i iskrena ljubav. Uspevaćete te nesuglasice da prevaziđete. Vi ste uvek za kompromis, tako da često i popuštate pred naletima nervoznog partnera.

Svesni ste da je među vama prava ljubav i zato ima kod vas toliko tolerancije. Imate uvek opravdanje za svog partnera. Zbog svih tih nesuglasica, jedna osoba iz okoline će vam privući pažnju, pa možete ove nedelje da doživite platonsku ljubav kojom ćete biti zaslepljeni, mada ste svesni da vam je uz partnera najlepše.

Za slobodne Rakove, ovo je nedelja pronalaženja partnera, tako da je na pomolu dosta kontakata jer ćete ići sa jednog događaja na drugi. Polako, nemate razloga da budete nestrpljivi, čeka vas vaša idealna polovina. Samo strpljivo i stvari će doći na svoje mesto.

LAV (24.07 - 23.08)

Ljubav je za Lavove od velike važnosti. U ovoj nedelji osetićete ljubavno zadovoljstvo po pitanju partnerskih odnosa. Sve probleme ćete prevazići i ulazite u nedelju mira, zadovoljstva i velikog poštovanja, a i komunikacija sa partnerom će biti sve bolja.

Oni Lavovi koji su odskora u vezi ove nedelje će se više nego što treba preispitivati. Nemate razloga da razmišljate negativno, jer ste na dobrom putu. Potrebno je da izbegavate bilo kakve konflikte, jer vam to ništa dobro neće doneti. Ove nedelje ne donosite nikakve zaključke, već se samo prepustite udobnosti svoga doma. Ne dozvolite da vas bilo šta pomeri iz ravnoteže. Ukoliko ste slobodni, nemojte ove nedelje ulaziti u bilo kakve ljubavne veze, jer nećete imati sreće da vam ta veza krene kako treba.

Dobro razmislite s kim ulazite u emotivni odnos i budite strpljivi, jer vas kasnije očekuju prijatna iznenađenja na ljubavnom planu. Za sada, za vas je bolje da ostanete sami nego da uđete u pogrešnu vezu.

DEVICA (24.08 - 23.09)

Ukoliko ste zaljubljeni, onda je pred vama izuzetno lep period. Cvetaćete uz partnera i ova nedelja je puna ljubavi. Ovo je period kad možete da razmišljate o braku. Sa partnerom započnite razgovor o toj temi, ali oprezno, da ne prenaglite. Ako ste u braku, treba da
shvatite da ste napravili dobar izbor i videćete koliko vam je partner privržen, koliko vas ceni i voli. Imate pored sebe pravu osobu i nikad ne treba da se pitate i da sumnjate da li ste napravili pravi izbor.

Svakim danom ćete imati sve veću podršku partnera i to će vam mnogo značiti. Partner vam više vredi nego bilo ko na ovom svetu. Planirajte neki kraći put jer bi vam oboma to mnogo značilo.

Ako ste slobodni, očekujte interesantno poznanstvo, pod uslovom da ste i vi raspoloženi za nešto neočekivano.Vaš odnos će prerasti u nešto više od poznanstva, a to niste planirali.

VAGA (24.09 - 23.10)

Vaši ljubavni planovi se ne poklapaju s planovima vašeg partnera. Oboje ste izuzetno angažovani po pitanju posla i problemi se gomilaju jer nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Ovih dana ćete biti više zajedno i prosto će vam biti žao što se do sada niste dovoljno trudili da ostvarite veću bliskost s partnerom. Ove nedelje sebi dozvolite opuštanje u krugu familije, drugara ili partnera i shvatićete koliko život ume da bude lep u krugu voljenih ljudi.

Slobodne vage su tokom praznika ušle u neke emotivne veze koje će vremenom prerasti u prave i iskrene ljubavi. Savet vam je da idete polako ka ozbiljnoj vezi, ali ne žurite previše jer ste skloni idealizovanju voljene osobe i to vas može odvesti na pogrešan put. Zato,naoružajte se strpljenjem, sačekajte neke reakcije voljene osobe i polako otkrivajte osobine jedno kod drugog. Sve će biti u najboljem redu samo ako budete malo usporili.

ŠKORPIJA (24.10 - 22.11)

Kao i uvek, na ljubavnom planu ne pravite kompromise, pa je potrebno da shvatite da pored sebe imate predivnog partnera, ali vaš prag tolerancije je jako nizak. Da biste prevazišli tu situaciju, morate malo da poradite na prihvatanju drugih ljudi. Uvek ste isključivi i namećete im svoje mišljenje.

Bilo bi dobro da saslušate voljenu osobu koja nema lošu nameru. Voljena osoba ponekad misli da vam do njenog mišljenja uopšte nije stalo. Ne kockajte se osećanjima ljudi oko sebe. Stigao vas je umor, pa je najbolje da sa partnerom krenete ka zajedničkoj budućnosti. Jednom ćete shvatiti da je vaše dosadašnje ponašanje bilo totalno pogrešno.

Ukoliko ste slobodni pred vama su interesantna druženja i lepi kontakti. Samo polako jer ste i vi na pragu sudbonosne veze.

STRELAC (23.11 - 21.12)

Strelci su ove nedelje veoma zadovoljni sobom i svojom okolinom. Ljubav ih okružuje sa svih strana jer Venera ulazi u njihovo polje partnerstva. Privlačićete pažnju suprotnog pola jer vaša harizmatičnost dolazi do izražaja. Ovo je vaše vreme, vreme kada i slobodni
Strelci mogu da uđu u jako lepu i dugu vezu, koja može rezultirati brakom. Budite spremni da se uozbiljite jer Strelci koji su u dužoj vezi treba dobro da razmisle šta će raditi u narednom periodu.

Emotivno ste zreli za ozbiljne planove jer vam je dojadilo da idete iz veze u vezu. Slobodni strelci ne bi trebalo da ulaze u kratkotrajne avanture jer to može da bude mač sa dve oštrice. Nemojte ulagati u nešto što nema nikakvu budućnost.

JARAC (22.12 - 20.01)

Na ljubavnom planu Jarčevima stižu prelepi dana i predivne situacije. S partnerom će većina Jarčeva planirati brak. Svesni ste da ste već dovoljno dugo zajedno, približili ste se jedno drugom baš onako kako treba. Uživaćete u zajedničkim trenucima, tako da ćete na taj način akumulirati pozitivnu energiju. Opustićete se jedno pored drugog i vašoj sreći neće biti kraja. Vodite računa da neko sa strane, bilo vama, bilo partneru ne skrene pažnju jer to jedino može da pokvari vaš idealan odnos.

Napokon će ponosan jarac biti zaljubljen i razoružan kao nikad do sad. Zbližićete se sa jednom harizmatičnom osobom i bičete toliko zadovoljni da ćete odmah shvatiti da ste na pravom putu. Na trenutke nećete znati šta vas je snašlo, ali vrlo brzo ćete se sabrati i početi da uživate u emotivnom životu.

VODOLIJA (21.01 - 19.02)


Izgledate srećno, ali u dubini duše niste zadovoljni odnosom s partnerom. Ova nedelja vam je velika šansa da izgladite odnose s partnerom i da napravite temelje za bolju i uspešniju budućnost. Iskoristite ovo vreme da oprostite jedno drugom sve ono što nije bilo u redu.

Slobodne vodolije su na dobrom putu da dožive ljubav svog života. Veliki trud ćete uložiti u neobičan odnos sa partnerom koji će biti čudan za vašu okolinu, ali shvatićete da je to ono što vam je potrebno i ono što je rpavo za vas. Sreća će vas pratiti i možete napokon da uživate u onome što ste tako dugo čekali.

Potrebno je samo da budete iskreni prema sebi i prema potencijalnom partneru. To je ključ za uspešan odnos i vezu u kojoj ćete se osećati ispunjeno i zadovoljno.

RIBE (20.02 - 20. 03)


Ribe su poznati romantici, pa se tako u ljubavi i ponašaju. Ribe koje su u vezi biće posvećene partneru, biće pažljive, romantične i neodoljive. Ove nedelje imaćete dovoljno vremena da povežete duhovne i strastvene aspekte vaše veze, koja je izuzetno kvalitetna.

Slobodne Ribe će harizmom privlačiti osobe suprotnog pola. A vama je takva pažnja potrebna da biste se dobro provodili. Obuzdajte se malo da na kraju ne dođete u situaciju da ne znate s kim ćete izaći i gde. Ulažite svu svoju energiju u osobu koja vas najviše privlači, zanemarite gomilu obožavalaca koji su svuda oko vas.

Vodite računa da budete nesebični u ljubavi jer ste poznati po tome da prvo želite da ugodite sebi pa tek onda drugima. Uživajte u romantičnim situacijama koje vam ova nedelja donosi i opet da ponovimo - budite posvećeni partneru, a svoje potrebe, ba
r na trenutak, stavite u drugi plan. Nema u tom ničeg lošeg, videćete i sami.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар