Nedeljni horoskop: 30. januar - 6. februar 2017. godine

Nedeljni horoskop: 30. januar - 6. februar 2017. godine: Proverite zašto je ovo vrlo zanimljiv astrološki period i šta vas, sudeći prema horoskopu, u njemu sve očekuje, piše ehoroskop.net.

Ilustracija: Quique / pixabay.com

Poslednji radni dan sedmice za nama, 27. januar, godine doneo nam je mlad Mesec, kojim dominira Saturn u kvadratu s Venerom, što je stavilo akcenat na sve poteškoće koje imamo u našem ljubavnom životu ili finansijskoj situaciji. Pritom, kako je ovo poslednja faza u ekliptičnom krugu putanje Meseca, koji je otpočeo u septembru prošle godine, negativna energija će rasti sve dok ne preduzmemo odlučujuće korake kako bi rešili probleme. Strpljenje i odlučnost igraće krucijalnu ulogu i rešavanju svih naših poteškoća.

Saturn u kvadratu s Venerom najjače utiče na mladi Mesec, izazivajući nelagodnost ali i podstičući na akciju. Povezanost Saturna odražava se u dva semikvadrata čije udruženo delovanje daje na značajnosti, dodajući stres u veze, utičući na negativna osećanja, razmirice i probleme. Nije neuobičajeno da se pod ovakvim uticajem stvori osećanje usamljenosti i depresije.

Problemi se mogu javiti i na novčanom planu, zato se savetuje izbegavanje većih troškova. Ovo je i najgore vreme za ignorisanje obaveza, pogotovo prema voljenoj osobi. Iako će se osećaj samoće uvući u nas, ne smemo razočarati nama blisku osobu koja se uzda u nas da joj pružimo preko potrebnu utehu i oslonac.

Približavanje kraja januara nosi sa sobom i suočavanje sa stvarnošću: imamo li ono šta je potrebno da bismo dobili ono što želimo? Na prelazu između prva dva meseca, dobijamo odgovor na ovo pitanje. Dešavanja se sada definitivno pokreću i ubrzavaju, ali u kom pravcu ćemo mi krenuti, zavisi od nas samih. Da li su nas promene, a kod nekih i otvorene nedaće, prethodnih godina pripremile na neminovnost novog ustrojstva i potrebu da aktivno učestvujemo u njegovom stvaranju ili ćemo sačekati da nam se desi?

Februar počinje (ali se takođe i završava) ne baš sasvim prijatnim podsećanjima na nerešena pitanja i oživljavanjima nekih problema koji nas već nekoliko godina pritiskaju. Zauzeti svakodnevnim životom koji se u februaru ubrzava, neki neće primetiti, a druge će prelaz dobrano uzdrmati, ali će većina tokom februara, svesno ili nesvesno, preći na neki novi kolosek. Bolje je aktivno učestvovati.

OVAN


LJUBAV: Kombinovaćete diskreciju i buku. Tako ćete jedan dan živeti poput krotke osobe vezane uz svoj dom i vrline, dok ćete već drugi dan biti glavna zvezda noći na nekoj od zanimljivih provoda. Svi će se dobro zabavljati. Oni u vezama su dobro.

KARIJERA: Funkcionisaćete poput sportiste koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Ipak dobijate.

ZDRAVLJE&SAVET: Usvojite neku od tehnika relaksacije.



 

BIK


LJUBAV: Verovatno ćete se katkada osećati usamljeno, osim ako to nije vaš lični izbor. Oni u vezama prolaziće jedno dinamično razdoblje u kom će biti dosta zabavljanja, ali malo manje dubine. Ipak, neće im biti loše. Samo neka ne očekuju savršenstvo.

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. To će se pokazati kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke koje su čekali. Ništa posebno.


BLIZANCI


LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.


RAK


LJUBAV: Izdržite u miru prvi deo nedelje. Druga polovina sedmice donosi malo povoljnije ljubavne uticaje kad ćete opet lakše naći zajednički jezik s voljenom osobom. Ipak, pazite da katkada ne reagujete preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro.
Godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili stručnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ponekad je bolje ćutati.


LAV


LJUBAV: Mnogi će ovih dana otkriti koji je zapravo njihov ideal u ljubavi i krenuće u potragu prema tom kriterijumu. Ponekad će biti blizu toga, a ponekad daleko. U svakom slučaju, neće stati dok ne nađu nešto što je najsličnije zamišljenom.

KARIJERA: Držite se onog što ste zamislili i sprovedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate. Bićete spremni i na određene promene kako bi postigli bolje poslovne rezultate. Izborićete se za njih bez odlaganja.


DEVICA


LJUBAV: Moguće je da ste očekivali nešto nešto bolje u poređenju s onim što vam se događa, ali ako uzmete sve to kao dobru priliku za sazrevanje i razvoj, opet ćete biti na dobitku. Od vašeg pristupa zavisiće i kako ćete se osećati u nekom emotivnom odnosu.

KARIJERA: Bićete borbeni i puni energije. Nekima ćete postati uzor. To je posledica toga što vi sada tačno znate šta hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.


VAGA


LJUBAV: Verovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom treba da se suočite na vešt način. Još uvek imate dovoljno energije i kredita od pre da sve dovedete u red. Uspećete.
Godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja s drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mestu. U zavisnosti od vrste posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će ipak nesvesno živeti svoje snove.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi deo sedmice ljubav će postati strastvenija. Biće lepih susreta, ali i nestrpljenja. Ne zamarajte se s previše pitanja.

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele da dominiraju, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu. Ona smiruje.



STRELAC


LJUBAV: Možda će vam se katkada činiti da je ljubav daleko od vas. Ipak, ona je zapravo bliže nego što vam se čini, samo što se trenutno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako ste u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija po svaku cenu.

KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete i malo riskirati. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Opet će se pojaviti podrška drugih kojoj se uopšte niste nadali.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zamarajte se sa sitnicama.

JARAC


LJUBAV: Vi malo po malo ipak dolazite na zelenu granu. Ovo je vreme dobro za jačanje poverenja u vezama, ali i za otvorenije razgovore. Nekima će pak više odgovarati samoća ispunjena filozofiranjem. Većina će se osećati dobro.

KARIJERA: Bićete pomalo umorni od svega. Neki kolege će vas zbog toga i zadirkivati. Ne reagujte. Ono što morate odraditi, odradite profesionalno. Tako ćete svima zatvoriti usta. Prilika za napredovanje nije nemoguća, ali vam zasad ne izgleda atraktivno.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmišljajte dugoročno.


VODOLIJA


LJUBAV: Neka vaša ljubavna očekivanja biće ispunjena uprkos ponekoj prepreci ili frustraciji. Ipak, u nastavku treba biti oprezan i mirom održavati ono što ste dosad ostvarili. Druga strana će na kraju prepoznati i ceniti vaš trud oko svega.

KARIJERA: Vaš trud biće prepoznat, a vi ćete dobiti na ceni. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas biće primer drugima. Radićete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro je biti iskren. Maske padaju.





RIBE


LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako samoća nije vaša želja. Oni u vezama prolaziće jedno izazovno razdoblje kad će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Ne navaljujte sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vreme da s eksponirate. Radite u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. One će doći. Kad vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne činite ništa na silu.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар