Nedeljni horoskop: 23 - 30. januar / siječanj 2017. godine

Nedeljni horoskop:  23 - 30. januar / siječanj 2017. godine - proverite šta vas očekuje u ovom astrološkom periodu. Raspored planeta u završnoj sedmici prvog meseca ove godine - kome će i koliko biti naklonje... Piše ehoroskop.net

jill111 / PixabayMesec je ušao u svoju poslednju fazu u Škorpiji kada obrazuje kvadrat sa Suncem u Vodoliji. Osim kvadrata sa Suncem, Mesec je i u sekstilu sa Merkurom u Jarcu, planetom biznisa, što odgovara naučnicima, arheolozima, lekarima, farmaceutima, prodavcima i kupcima nekretnina, osobama koje su zbog posla prisutne u javnosti ili sarađuju sa strancima iz prekookeanskih zemalja. 

Inkonjunkcija sa Marsom, jednom od tri ljubavne planete u Ribama, budi strast i podstiče ljubomoru što može da rezultira burnim ljubavnim scenama ali i raskidima veza. 

Nesklad između potreba duše (Mesec) i snage volje (Sunce) donosi češće promene raspoloženja i emotivne reakcije koje će u ovom periodu više pogađati žene nego muškarce, a najviše Rakove, Bikove i Ribe.OVAN


LJUBAV: Prolazni nesklad u emotivnim odnosima i još više u vašim ljubavnim očekivanjima učiniće da se osećate frustrirano ili usamljeno. Bilo bi dobro prihvatiti ono što jeste i bez velikih ambicija čekati povoljnije dane. Oni će doći.

KARIJERA: Nađite u sebi snage da postavite bolje kriterijume u poslu i da obavite ono što morate obaviti. Ne postavljajte sebi sada letvicu previsoko jer ste u fazi kad je oko vas previše izazova, a vaša je energija na minimumu. Planirajte u mislima.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte i dovoljno spavajte.

BIK


LJUBAV: Vaša potreba za društvom biće i dalje naglašena, pa ćete svako malo izlaziti. Biće to neformalna druženja s vama bliskim ljudima i prijateljima. Nećete imati velika očekivanja, ali baš ta opuštenost možda vam donese i novu ljubav.

KARIJERA: Rešili ste veće poslovne dileme i sad smelije idete napred. Malo po malo počinjete da gradite nove uslove rada ili nove projekte. U sebi nosite onu svetlost kojom ćete probuditi mnoge oko sebe. Treba samo da vam veruju. Otvorite se.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne sumnjate u svoje sposobnosti.

BLIZANCI


LJUBAV: Vaša energičnost i preduzimljivost u ljubavnom životu ponekad će se graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. Ali kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da biste bili srećniji.

KARIJERA: Delovaćete na raznim frontovima, ali neće postojati ništa toliko snažno da bi vas potpuno zaokupilo. Funkcionisaćete dobro uz pažljivo organizovane pauze. One su potrebne jer sada imate manje snage nego inače.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmišljaćete o smislu i besmislu života.
RAK


LJUBAV: Ovih dana verovatno će mnogi od vas početi da preteruju u strastima ili obratno, u hladnoći. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom ili ćete težiti potpunoj samoći. Setite se pravila zlatne sredine i nađite ravnotežu.
Godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

KARIJERA: Moguće je da ćete ovih dana uspostaviti ili obnoviti poslovne kontakte s ljudima koji rade na nekom drugom kontinentu. To će vam svakako doneti dobrobit i proširiti horizonte. Koliko god izgledalo daleko, biće dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite odmereni u ponašanju.


LAV


LJUBAV: Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristališu stavovi. Budite umereniji.

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju samodopadnosti. Vaša samoprocena treba biti realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali pad imuniteta.
DEVICA


LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći poverovati da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite van, među ljude. Ipak, nemojte preterati sa ličnom prezentacijom.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada.

ZDRAVLJE&SAVET: Osećaćete da možete više i bolje. Potrudite se.
VAGA


LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro.
Godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

KARIJERA: Zaposleni u svim delatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom doći do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

ŠKORPIJA


LJUBAV: Imperativ u vašem privatnom životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se s mladim društvom pa će se zajedno provoditi. Biće dobro.

KARIJERA: Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša dostignuća. Kriterijumi bi mogli biti strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. To će pokrenuti neke transformacije.

ZDRAVLJE&SAVET: Manje se naprežite, više se odmarajte.
STRELAC


LJUBAV: Vaše ljubavni apetiti biće veliki, a objektivne prilike malo manje. Ipak, naći ćete ravnotežu i zadovoljstvo. Poneku frustraciju podelićete s prijateljem ili prijateljicom. Voljena osoba će se suzdržati od kritike. Biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drukčije ne može.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.
JARAC


LJUBAV: Vaša ljubavna priča nastaviće se uprkos vašim sumnjama. Ponekad ćete biti zaista zbunjeni šta vam se to događa, ali realnost će vam donositi zadovoljstvo. Ako još uvek tražite svoju ljubav, doterajte se i izađite među ljude. Samo ne naglite u nastupima.
Godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

KARIJERA: U poslu ćete se uglavnom nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz razum i toleranciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz laganu muziku.


VODOLIJA


LJUBAV: Biće vam jednako važno kako da organizujete zajednički život, ali i to kako da se dobro zabavite. Neki će tešiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač.

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

ZDRAVLJE&SAVET: Potražite rekreaciju za sebe.
RIBE


LJUBAV: Šarm i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: U idućim danima verovatno će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno proveravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju šta žele.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар