Ljubavni nedeljni horoskop: 9-16. januar 2017. godine

Ljubavni nedeljni horoskop: 9-16. januar 2017. godine: Gde smo stali, nastavljamo u ovoj nedeljni. Praznici ostaju za nama, vreme je da se okrenemo punoj realnosti, a osim obaveza vreme pornađemo i za sebe i svoje emocije. Možda vam u tom pomogne i sedmično izdnje horoskopa...

Prawny / Pixabay


OVAN

Ukoliko ste imali neprijatnih situacija sa voljenom osobom, ova nedelja vam je naglašena kao period u kojem treba da ispravite sve svoje brljotine. Sami ste svesni šta ste napravili i došlo je vreme kada treba biti iskren prema partneru i obećati da se to više neće dogadjati. Partner vas voli, ali nemojte testirati njegovu trpeljivost, jer i ona ima granica. Potreban je duži vremenski period da se prevaziđe ova teška situacija. Slobodni Ovnovi će uzalud ove nedelje lutati i tražiti srodnu dušu. Postoje neke naznake za to, ali još vam nije dobra situacija da biste uspeli i bili zadovoljni sa izabranim partnerom. Kad se budete najmanje nadali, desiće se lep, romantičan susret. Ni sanjati nećete da je to ono pravo. Prepustite se svim dešavanjima jer vas sudbina vodi ka vašem zajedničkom cilju. Bićete neodlučni na početku veze, ali ćete vremenom shvatiti da ste na dobrom putu da uspete.

BIK

U ljubavi Bikovi ulaze u neku vrstu obostranog partnerskog blagostanja. Pojačava se vaša uzajamna energija, energija privlačnosti i to će oboma mnogo prijati. Iskoristite ovu nedelju i maksimalno se posvetite jedno drugom jer će to biti dobri temelji za dalja dešavanja u zajedničkom životu. Slobodni Bikovi mogu da odahnu jer su na pragu poznanstva sa jednom izuzetnom osobom, koja će vam po svemu odgovarati.

Prosto, biće vam žao što je ranije niste upoznali, ali sve je na vreme i nadoknadićete sve što mislite da ste propustili. Dopunjavaćete se, videćete koliko ste slični i koliko će vam lako ići sve situacije u životu.

Donosićete zajedničke odluke tako lako da nećete verovati. Ušli ste u period obostrane sreće i to treba da imate na umu u svakom trenutku.

Ostvarićete se kao roditelji vrlo brzo i to će vam biti dodatna sreća u životu.

BLIZANCI


Blizanci koji su u braku, ove nedelje očekujte svađe i konfliktne situacije. Svojim strpljenjem i tolerancijom ćete prevazići ovaj period, koji nije dobar za vaše odnose. Uzajamno ćete se nervirati i tako ćete opterećivati jedno drugo. Ako uspete da svojom diplomatijom ne napravite neke veće probleme, naredna nedelja će vam biti mnogo bolja. Ukoliko ste sami, važno je reći da jedna osoba stalno pokušava da vam skrene pažnju na sebe. Osvrnite se oko sebe i videćete ko je ta osoba. Sa tom osobom imate veoma dobre mogućnosti za uspešnu vezu. Prvo se dobro upoznajte i videćete koliko će vam sve situacije biti naklonjene. Uskoro biste mogli da stanete na ludi kamen, tako da to ne treba da vas iznenadi. Porodična vezanost će vam biti imperativ u budućnosti i zaista možete da slavite ove zajedničke trenutke, jer će biti ovenčani srećom, ljubavlju i zadovoljstvom. Uskoro očekujte i proširenje porodice.

RAK

Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanja na kraći period, koji će oboma dobro doći da razmislite o svojim postupcima.
Nemojte ulaziti u konfliktne situacije, važno je da što pre prevaziđete ovaj period, jer posle ovakvih teškoća nailazi period lepog odnosa, u kojem ste bili ranije.
Imate jedno drugo i toga bi trebalo da budete svesni pre nego što napravite bilo kakav pogrešan potez u životu.

Rakovi koji su još bez partnera trebalo bi da sačekaju povoljniji period za upoznavanje. Rakovima koji su tek ušli u vezu će ova nedjelja biti izuzetno teška što se ljubavnog plana tiče. Još niste uspostavili komunikaciju i još se niste dovoljno upoznali.
Ne shvatate da vam je potrebno još vremena da biste znali kako da se dogovarate, komunicirate i da donosite zajedničke odluke.

Pustite da vreme donese više druženja, otvorenije razgovore i odnos poverenja među vas.

LAV

Slobodni Lavovi još nemaju nameru da se vezuju za neku osobu. Izlazite, provodite se i smatrate da vam je to dovoljno u životu. Uskoro ćete se zasititi ovakvog života i poželećete da nađete osobu svog života. Nemojte biti protiv ove sudbinske veze, jer ako propustite ovu šansu, drugu nećete imati. Lavove koji su u braku ili vezi očekuje nestabilnost u odnosima i to će biti naglašeno krajem nedelje. Već duže vreme su zategnuti odnosi medju vama, pa vam treba malo više tolerancije i razgovora da biste sve ovo pregurali. Pokušajte da pronađete kompromis i da nađete povoljnije rešenje. Nemojte terati mak na konac i dokazivati kako ste u pravu. Vremenom će se sve rešiti, ali samo ako oboje budete spremni na kompromis. Setite se početka zajedničkog života, kada ste oboje verovali u veliku i pravu ljubav. Sada kada ste to doživeli, ne znate to da cenite.

DEVICA

Slobodne Device još žive u prošlosti i stalno žele da se vrate na stare grane. To nije dobro za vašu budućnost jer se samo vraćate u vreme koje se nikada neće vratiti. Uzalud patite za voljenom osobom koja je otišla svojim putem. Od ove nedelje gledajte samo u budućnost jer vas na životnom putu očekuje ljubav o kojoj ste uvek maštali i koju ste priželjkivali. Jedne oči vas već duže vreme posmatraju i još nemaju hrabrosti da vam priđu. Okrenite se oko sebe i ubrzo ćete uvideti ko je to. Device koje su u braku apsolutno su izgubile želju za partnerom. Tako vam je svejedno, pa ako ne shvatite da treba da se probudite i da vidite da ste pored izuzetne osobe, koja vas ceni i voli, izgubićete je. Potrudite se sami da osvežite ovaj brak ili vezu i nemojte da se ponašate kao razmaženo i nezadovoljno dete. Povedite računa, partner ima dosta strpljenja sa vama, ali upitajte se dokle.

VAGA

Vagama koje su prošle nedelje prekinule svoju ljubavnu vezu ove nedelje je situacija na ljubavnom planu mnogo povoljnija. Kao što vam je rečeno, nećete žaliti za onim što je bilo, već ćete sve gledati sa lepše strane. Otvaraju vam se mogućnosti za upoznavanje i dolazi do slučajnog susreta, koji će se ubrzo pretvoriti u ozbiljnu vezu. Vage koje su u braku napokon prevazilaze sve teškoće, i to uzajamnom naklonošću, razgovorom i tolerancijom. Imali ste težak period i sada je vreme da odahnete, da se posvetite očuvanju ove bračne veze, a i planiranju zajedničke budućnosti. Ovo što vam se dešavalo više se neće ponoviti i bićete mnogo opušteniji što se tiče partnerskih odnosa.
Uskoro ćete planirati zajednički odmor, pa je dobro da budete maksimalno posvećeni jedno drugom i da povratite poverenje koje se zbog prethodnih događanja poremetilo.

ŠKORPIJA

Bolji dani dolaze ženskim Škorpijama. Došlo je vaših pet minuta i to iskoristite. Interesantno poznanstvo će doneti uspeh na ljubavno planu. Lep period je pred vama, tako da svu snagu upotrebite da se družite, šetate, a najbolje bi bilo da otputujete i da pokažete jedno drugom koliko vam je stalo do veze. Muški pripadnici ovog znaka su umorni od traženja srodne duše i misle da neće uspeti, međutim, na pomolu je sasvim iznenadno poznanstvo koje će rezultirati jakom ljubavnom vezom. Prosto nećete verovati šta vam se dešava. Prihvatite situaciju i nemojte mnogo razmišljati jer ako budete vagali da li je to prava ljubav, nikad se nećete upustiti u ozbiljniju vezu ili brak. Vama stoji povezivanje, tako da nećete moći da izbegnete ovako lepe situacije. Sve ovo prihvatite i budite zadovoljni. Sreća je na vašoj strani.

STRELAC

Ovaj period nije povoljan za ljubavne planove Strelaca. Nezadovoljstvo će obeležiti ovu nedelju. Nezadovoljstvo opravdavate time da je partner nezainteresovan za vas. U stvari, vi ste u situaciji kada bi trebalo zajedničkim snagama da prevaziđete ovu malo nezgodnu situaciju u odnosima sa partnerom. Uzajamno razumevanje, tolerancija, čak i neka kraća razdvojenost, u ovoj situaciji je dobrodošla jer ćete tako izbeći rasprave i svađe. Slobodni pripadnici ovog znaka ući će u lepu vezu, i to neosetno, kroz lepo prijateljstvo koje će rezultirati jakom privlačnošću. Vi ste čas hteli takvu vezu, čas niste. Sada nemate kud, idete ka lepom i srećnom periodu pored voljene osobe. Planirajte, družite se, uradite nešto neobično, zadovoljite jedno drugo i sreća će vam otvoriti vrata. Na vama je samo da se prilagodite ovom predivnom periodu.

JARAC

Jarčevi se napokon bude iz zimskog sna, kada nisu bili zainteresovani za ljubav i pronalaženje partnera. Napokon će vam se posrećiti na ljubavnom planu jer vam sledi interesantno poznanstvo. Slobodni će uživati u početku ove lepe veze i moći će da krenu ka ozbiljnijoj budućnosti. Zauzeti moraju da vode računa da veza ne preraste u nešto ozbiljno i da ne poremete svoj brak, koji može da pretrpi ozbiljne posledice. Ukoliko ne budete svesni ozbiljnosti situacije, možete biti čak i povređeni i biti ostavljeni. Zato dobro razmislite u šta se upuštate ove nedelje jer ste u ovom periodu izuzetno privlačni za osobe suprotnog pola.

S jedne strane ste poželjna osoba, a sa druge ste nestabilni u ljubavnim odnosima.
To vas može držati neko vreme, ali vodite računa da ne bude prekasno za ispravljanje ove greške.

VODOLIJA

Ljubavna događanja Vodolijama ne donose ništa dobro. Netrpeljivost će biti izuzetno izražena, i to prema partneru. Bolje je da se razdvojite na neko vreme nego da se toliko pogoršaju odnosi da se ne mogu popraviti. Radite na uzajamnom poverenju, na usaglašavanju mišljenja, jer u poslednje vreme ne čujete jedno drugo, niti razumete jedno drugo. Važno je sada da zajedničkim snagama pregurate ovaj period i da već naredne nedelje krenete onako kako vas dvoje umete, uz mnogo ljubavi i razumevanja. Slobodni pripadnici ovog znaka još lutaju u potrazi za srodnom dušom, a to je sve zbog toga što idealizuju odnose i što smatraju da nema odgovarajuće osobe za njih. Očekujete previše na samom početku, a to što želite to možete dobiti tek kad steknete poverenje drage osobe. Prihvatite ovaj period kakav jeste, razmislite da li je problem možda u vama, menjajte se.

RIBE

Napokon sa se i vama osmehne sreća na ljubavnom planu. Dosta je bilo usamljenosti. Sada je period kada ste u situaciji da ostvarite jedno lepo poznanstvo.

Slobodni će uživati u početku ove lepe veze i moći će da razmišljaju da je već vreme da stanu na ludi kamen. Zauzeti moraju da vode računa da ova veza ne preraste u nešto ozbiljno i ne poremete brak, koji može da pretrpi ozbiljan brodolom. Što pre budete svesni ove situacije, lakše ćete podneti prekid.
Budite razumni i trezveni i nemojte uništavati sadašnju vezu, brak koji imaju lepu budućnost. Harizmatični ste, privlačite osobe suprotnog pola i prosto se igrate. Ta igra vam ništa neće lepog doneti i ova nedelja je prelomni trenutak da se dozovete pameti, da dobro razmislite i da ne srljate u provaliju.

Nestabilni ste u ljubavnoj vezi i što se pre budete popravili, biće vam bolje.

Izvor: Alo
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар