Ljubavni nedeljni horoskop: 30. januar - 6. februar 2017.

Ljubavni nedeljni horoskop: 30. januar - 6. februar 2017: Približavanje kraja januara nosi sa sobom i suočavanje sa stvarnošću: imamo li ono šta je potrebno da bismo dobili ono što želimo? Na prelazu između prva dva meseca, dobijamo odgovor na ovo pitanje. Dešavanja se sada definitivno pokreću i ubrzavaju, ali u kom pravcu ćemo mi krenuti, zavisi od nas samih. Da li su nas promene, a kod nekih i otvorene nedaće, prethodnih godina pripremile na neminovnost novog ustrojstva i potrebu da aktivno učestvujemo u njegovom stvaranju ili ćemo sačekati da nam se desi?

Prawny / Pixabay


OVAN (21. 3. - 20. 4)

Ljubav – Od kako je Venera u vašem dvanaestom polju izgubili ste kompas u ljubavnom odnosu. Nema potrebe da reagujete na osnovu prvog impulsa nego sačekajte da se stišaju uzavrele strasti i da se Venera prudruži Marsu u Ovnu.


BIK (21. 4. - 21. 5)

Ljubav – Bikovi koji su u braku ili dugogodišnjoj vezi trebalo bi da budu veoma oprezni tokom ovog perioda jer se vladar polja partnerstva nalazi u izazovnom aspektu i nezgodnom, dvanaestom polju. Slobodni predstavnici znaka trebalo bi da odgovore na udvaranja, ali bez ikakvog forsiranja.


 

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)

Ljubav – Kako su Merkur, vladar znaka i Jupiter, vladar sedmog polja u kvadratu, nemate veliki uticaj na partnerovo mišljenje i odluke. Ponašanje bliske osobe navodi vas na zaključak koji vam se ne dopada, ali još je rano da donosite definitivne ocene i odluke o partneru.




RAK (22. 6. - 22. 7)

Ljubav – Mlad Mesec ukazuje na želju da nešto promenite, ali i na odluke koje donosite impulsivno, bez mnogo razmišljanja. Imate potrebu da proveravate partnera. Pokušavate da utvrdite sličnosti koje vas zbližavaju sa voljenom osobom i razlike koje vas udaljavaju. Slobodni Rakovi upoznaće osobu koja će ih odmah šarmirati neobičnim stilom udvaranja.


LAV (23. 7. - 22. 8)

Ljubav – Čini vam se da prolazite kroz novi emotivni problem i ne možete da se razumete sa partnerom. Nedostaju vam veći izlivi emocija i strasti u ljubavnom odnosu. Partner vam ne poklanja dovoljno pažnje, jer je često odsutan, iz vama nepoznatih razloga. Potajno priželjkujete da se sretnete sa osobom iz prošlosti.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)

Ljubav – Potrudite se da ponašanje u ljubavnom odnosu bolje prilagodite partnerovom. Egzaltirana Venera u vašem sedmom polju ukazuje da je partner na potezu i da planira nešto drugačije od onoga što ste naumili. Sačekajte da partner prvi progovori i da vam poveri svoje dileme.


 


 VAGA (23. 9. - 22. 10)

Ljubav – Delujete zabrinuto zbog odnosa sa partnerom, jer kako je Mars u Ovnu tako partner počinje da diktira svoj tempo. Dodatnu sumnju pobuđuju iznenadne promene u partnerovom ponašanju ili veliki izlivi kontradiktornih emocija u vama. Pokušajte da shvatite šta se dešava s partnerom kada je u vašoj blizini. Nije u pitanju afera nego valorizacija individualnih želja i planova.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)


Ljubav – Venera, vladar vašeg polja partnerstva nalazi se na počasnoj poziciji u Zodijaku i čini da se sve stvari dešavaju nerealno. Imate potrebu da promenite ustaljeni ritual u odnosu sa partnerom i želite da ulešate intimni i ljubavni život.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)

Ljubav – Merkur, koji vlada vašim poljem partnerstva, iako oslobođen tereta retrogradnosti i dalje unosi nemir u emocije. Od voljene osobe očekujete više pažnje i nežnosti i otvoreno joj pokazujete koliko ste razočarani.


JARAC (22. 12. - 20. 1)

Ljubav – Mlad Mesec koji upravlja poljem partnerstva naglašava potrebu za promenama. Partner ima drugačiju orijentaciju i deluje nesigurno, ali veruje u vaše dobre namere.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)


Ljubav – Većinu predstavnika znaka očekuju promene u emotivnom životu. Neke Vodolije ih očekaju već duže vreme, dok će za druge doći naglo. Ponekad različita viđenja stvari ili događaja mogu da dovedu do razlaza, ali i da stvore novu priliku za emotivnim zbližavanjem. Imate utisak da partner olako prelazi preko nekih važnih dešavanja.


RIBE (20. 2. - 20. 3)

Ljubav – Dok je Merkur, vladar polja emocija u kvadratu sa Jupiterom, vladarem znaka očekuje vas buran ljubavni život i prijatne promene u odnosu sa voljenom osobom. Ipak, priželjkujete nove i neobične emotivne kontakte.

Izvor: Večernje novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар