Ljubavni mesečni horoskop za februar / veljaču 2017. godine

Ljubavni mesečni horoskop za februar / veljaču 2017. godine: Ono što ostaje za nama predstavljaće, zapravo, odličan temelj. Ništa ne gubimo, samo učvršćujemo i nadograđujemo. Nekima će značajni završetak nekog životnog poglavlja, od sredine februara, zapravo veoma prijati...

Kaya85 / Pixabay

Mesec Februar počinje i završava se ne baš sasvim prijatnim podsećanjima na nerešena pitanja i oživljavanjima nekih problema koji nas već nekoliko godina pritiskaju. Zauzeti svakodnevnim životom koji se u februaru ubrzava, neki neće primetiti, a druge će prelaz dobrano uzdrmati, ali će većina tokom februara, svesno ili nesvesno, preći na neki novi kolosek. Bolje je aktivno učestvovati.

Ono što ostaje za nama predstavljaće, zapravo, odličan temelj. Ništa ne gubimo, samo učvršćujemo i nadograđujemo. Nekima će značajni završetak nekog životnog poglavlja, od sredine februara, zapravo veoma prijati. Baš kao kada se pročita obimna knjiga. Jeste kraj, ali je poenta u onom štivu koje je postalo trajan deo nas, a ne na sklapanju korica.

Kraj februara će mnogi dočekati uznemireni. Dešavanja oko nas će nas protresti.


OVAN

Februar je pun strasti i erotike. Mars i Venera su u Ovnu! Venera je planeta ljubavi, a Mars je planeta strasti. Kada su u istom znaku raspoloženje je vatreno, a ljubavna iskustva intenzivna. Mars je vladar Ovna, a Venera je vladar kuće parova Ovna, to znači da je uticaj pojačan. Februar je nepredvidljiv, budući da Jupiter kreće retrogradnim hodom, u kući parova Ovna i da su Venera i Mars nepredvidivi susedi Uranu. Februar je eksplozivan mesec, događaji mogu biti prekrasni i veličanstveni ili dramatični, nepredvidivi, neizbežni i van kontrole. 
BIK

Tokom februara 2017. godine nećete biti zadovoljni sa svojim ljubavnim životom. Neki se mogu osećati usamljeno, drugi mogu biti popustljivi, neodlučni ili neozbiljni. Neki se Bikovi mogu osećati ograničeno ili mogu postati svesni da su zavisni na neki neugodan način. Venera, planeta ljubavi i Mars, vladar kuće parova, smešten je na području koji je nepovoljan za stare odnose, službeno ili društveno prepoznate. Ovaj sastav planeta povoljan je za tajne i zabranjene veze. Sa druge strane, Merkur, vladar kuće ljubavi Bika, dobro je smešten, što znači da nije sve izgubljeno i da ponekad seks može rešiti probleme, barem privremeno.

BLIZANCI

Februar 2017. godine, u kojem slavimo Dan zaljubljenih odličan je mesec za vaš ljubavni život. Jupiter, vladar kuće parova Blizanca, je odlično smešten u kući ljubavi i puno planeta ga podržava. Venera, vladar kuće ljubavi Blizanaca nalazi se u srećnoj kući, zajedno sa Marsom, planetom čežnje i seksualnosti. Februar 2017. godine je romantična atmosfera koja može doneti strastvene avanture ili pravu ljubav u bilo kojem trenutku. Emocije mogu biti jake i situacija lako može otići van kontrole. U ekstremnim situacijama može doći do sukoba. Nemojte previše da se uznemirite ili da napravite nešto nepromišljeno!

RAK

Februar 2017. godine je miran mesec za vaš ljubavni život. Stvari napreduju kao deo rutine i obaveza ili aktivnosti koje delite sa partnerom. Zato što Saturn, vladar kuće parova Raka, podržavaju druge planete harmoničnim aspektima, februar je mesec u kojem će sve teći glatko, bez komplikacija ili sukoba, na temelju dobrog međusobnog razumevanja. Postoji mogućnost povezivanja profesionalnog i ljubavnog života, a možda ćete raditi zajedno ili će vam neko kome je do vas stalo biti podrška.

LAV

Zato što je Sunce, vladar Lava, u kući parova Lava tokom februara, bićete usmereni na ljubav, partnera, zajednički život. Voljena osoba biće u centru pažnju, a vaša žeđ za pažnjom neutaživa. U kući parova Lava nalazi se i Merkur koji podstiče komunikaciju i budi interes prema novitetima, igrama, različitosti i eksperimentima. Pod ovim utcajem ljubavni život postaje živahniji, na pozitivan način, jer su Sunce i Merkur podržani pozitivnim aspektima. Februar je povoljan mesec za Lavove samce, jer sada možete upoznati osobu o kakvoj ste sanjali. Pomračenje Meseca u Lavu pojačaće osećanja.

DEVICA

Sa pomračenjem Sunca u kući parova Device i s vladarem iste kuće koji će biti bombardovan neskladnim aspektima, februar će, na neki način, biti turbulentan za odnose. Događaji neće nužno biti negativni, ali biće zbunjujući. To su događaji koji lome vašu rutinu, protresaju ili menjaju vaše okruženje. Lako je moguće da je "oluja" u februaru povezana sa novcem ili zajedničkim sredstvima, ili vrednostima uopšteno: samopoštovanje, premalo ili previše poštovanja prema partneru, kriterijumi po kojima birate. Moguće je da ćete se zajedno sa voljenom osobom upustiti u finansijske izazove. Tajne, misterije, ezoteričke ciljevi ili psihološke analize, imaće uticaj na vaš ljubavni život.

VAGA

Februar je najstrastveniji mesec za Vage. U kući parova Vage nalaze se Venera, Mars i Uran, eksplozivna kombinacija, a u kući erotike nalaze se Sunce i Merkur. Vladari tih kuća su dobro smešteni, ali iako je to tako, ova kombinacija je opasna i ponekad nemoguća za kontrolisanje. Jupiter u Vagi to pojačava s obzirom na to da on ne voli ograničenja. Tokom februara u vašem ljubavnom životu sve je moguće: divlji seks, zaljubljenost do očaja, vatreno udvaranje, potraga za boljom polovinom, udruženje snaga s voljenom osobom kako bi postigli nešto posebno, turbulentne ljubavne priče s dramatičnim gestovima i bučnim raspravama.

ŠKORPIJA


Situacija može biti i bolja... Tokom februara 2017. godine zvezde su škrte što se tiče vašeg ljubavnog života. Ne donose vam puno mašte ili romantike i ne omogućuju vam da zakoračite dalje od obaveza. Napravićete ono što morate, ne ono što želite. To će tako biti ako nemate puno sreće da se poklopi ono što morate raditi i ono što želite raditi, ako polje posla i obaveza nije povezano s harmoničnim odnosom. Na primer, ljubavna veza s nekim s posla ili udružene snage u poslu s voljenom osobom ili na neki drugi način ispunjenje obaveza u kojima oboje uživate. Očekujte takve situacije, neće se događati puno više od rutine, ograničenja i frustracija. Ali, ne brinite se, sve ćete nadoknaditi sledeći mesec!

STRELAC

Februar naglašava dve strane vaše prirode. Venera, Mars i Uran, smešteni u kući ljubavi i seksa Strelca stimulišu vašu divlju, instinktivnu i strastvenu stranu. S druge strane, Sunce i vladar kuće parova, Merkur, prolaze kroz kuću uma i naglašava vašu racionalnu prirodu. Koja će strana prevagnuti? Najverovatnije primitivni instinkti i oslobodiće se osećanja kroz nepromišljene akcije. Tek nakon toga će vaš um početi da filtrira i procenjuje situacije. Moguće je i da ova dva uticaja deluju zajedno, na različitim poljima. Racionalan deo vas istaknuće se u tradicionalnim vezama, a divlji deo vas u novoj ili slobodnoj vezi. Kako god bilo, februar ima veliki potencijal za snažna ljubavna iskustva.

JARAC

Tokom februara 2017. godine, Mesec, vladar kuće parova "pati" kroz pomračenje na polju horoskopa koji donosi frustracije i krizne situacije u vezama. Venera, planeta parova udružuje se s turbulentnim Marsom i Uranom na polju vašeg doma i imovine. Čini se da ćete prolaziti kroz probleme vezane za dom, porodicu i ljubav, a koje ćete teško moći da izrazite ili ćete se raspravljati o tim pitanjima samo u privatnom okruženju. Ti problemi mogu biti povezani s finansijama ili nekim finansijskim pitanjima, kućom ili ulaganjem u zajedničke interese. Najbolji mogući scenario je samo polemika oko selidbe ili uređenja doma ili zadiranje u vašu privatnost od strane jedne osobe iz porodičnog kruga.

VODOLIJA

Položaj zvezda obećava značajne događaje i donosi neočekivane događaje. Pomrčenje meseca u februaru povezano je sa dobrim odnosima u porodici i donosi ugodna iznenađenja i pozitivne promene. Mogli bi da upoznamo novu ljubav, dobijemo potvrdu ljubavi od osobe vaših snova koja oseća isto prema vama, iskusiti čarobna iskustva i nezaboravne trenutke. Ako ste u vezi, zajedno možete imati postignuća ili će se uspeh partnera odraziti na vas pozitivno.


RIBE

Čini se da ćete tokom februara 2017. godine malo usporiti s ljubavnim životom. Najčešći razlog tome bit će što ćete imati druge prioritete koji će vam oduzeti vreme pa ćete odnose staviti u drugi plan, na mirovanje. Drugi razlog tome može biti osećaj nepovezanosti koji dolazi od osećanja da nešto nedostaje, da se razilazite u mišljenju ili od razočaranja na neki način. To neće biti previše dramatično zato što je vladar kuće parova Riba, iako u lošem položaju, u dobrim aspektima s drugim planetama. Drugim rečima, mogli bi da osećamo prazninu. Možda ona dolazi od vas, kako bi doveli u red osećanja. Ne treba da se brinete zbog toga, neće dugo potrajati, uskoro kreće akcija!

Izvor: Tarot horoskop
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар