Jezivo proročanstvo za oktobar 2017. godine

Ako vam svih ovih godina nije bilo dovoljno teorija i spekulacija oko potencijalnog smaka sveta, evo još jedne. David Mede, autor knjige “Planeta X - dolazak 2017”, veruje kako će velika zvezda smrti, koja sa sobom donosi planetu Nibiru, izbrisati Zemlju u oktobru ove godine.

geralt / Pixabay


David Mede tvrdi kako je planetu teško uočiti zbog ugla pod kojim se približava Zemlji, ali da je njegov dolazak neminovan. U svojoj knjizi taj je scenario potkrepio mnogim naučnim i astronomskim dokazima, iako čitaoci upozoravaju kako nakon prvih četrdesetak stranica autor postaje preterano religiozan i apokalipsu objašnjava rečenicom: Bog je tako rekao u Bibliji.

Preduzetnik Robert Vićino za "Dejli mejl" kaže kako bi proročanstvo moglo biti tačno i otkriva kako se svetske elite već odavno pripremaju za kraj.

"Nema sumnje da (Nibiru) dolazi. Biće to epskih razmera, kao u Bibliji."

Vićino je vlasnik kompanije koja gradi podzemne bunkere koji bi trebalo da zaštite ljudski život od posledica razornih udara na površini Zemlje.

Ipak, naučna zajednica nije uverena u postojanje planete Nibiru, koju NASA nikada nije pronašla na karti svemira.

Osim toga, planeta Nibiru je spomenuta već 2012. godine kada je, kao deo majanskog proročanstva po kome je Zemlju trebalo da pogodi apokalipsa, i nakon toga 2015. godine, kada je smak sveta takođe trebalo da izbriše ljudsku vrstu.


vecernji.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:


  1. Balkanska proroČica Renata
    Vam može pomoći

    Pozovite Vidovitu Renatu

    Skidanje crne magije
    Vraća voljenu osobu u brzom roku
    Skida uroke, nagaze, sihire, kletve i prokletstva
    Pomaže kod depresije, zavisnosti, saliva strah
    Balkanska proroČica Renata
    BALKANSKA PROROČICA ima višegodišnje iskustvo na raznim poljima delovanja.

    Vraća i privlači voljenu osobu

    Pomaže u lečenju zavisnosti od opijata, pomaže bolesnima, vidi svetlo i tamo gde ga nema. Uspešno skida prokletstva i crnu magiju.

    Spaja i razdvaja. Leči bolesti, zavisnost, ume i hoće da pomogne i u najtežim slučajevima. Neće vas zaboraviti i izneveriti.Ona je meni pomogla puooo joj Hvalaaaa +385/923813830 viber wcp

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo je svjedočanstvo mog života, moj ljubavnik je prekinuo sa mnom, znam da je moja krivnja što ga je natjerao da raskine sa mnom, kontaktiram dr. Lomija i objasnim što se dogodilo onda mi je pomogao da odradim neke molitve i moj ljubavnik mi se vratio moleći me da mu je žao što me još uvijek voli i danas smo ponovno zajedno i obećavam da nikada nećemo razgovarati s njim i danas smo oboje sretni, ako vam je također potrebna pomoć dr. Lomija da ga kontaktirate na liniji WhatsApp broja; +2349034287285 možete mu poslati e-mail; lomiultimatetemple@gmail.com za pomoć

    ОдговориИзбриши