Venera u Vodoliji od 7. decembra do 3. januara 2017: Budite spremni za promene!

Uz Veneru u znaku Vodolije ispratićemo ovu i dočekati Novu, 2017. godinu. Iskoristite potencijale koji vam se u ovom periodu nude!

geralt / Pixabay

Venera je već u Vodoliji (od 7. decembra), znaku vezanom za krupne i nagle promene, u kome ostaje sve do 3. januara 2017. godine. Zato se i od vas očekuje da budete spremni i otvoreni za nove prilike. U ljubavi se javlja potreba za posebnim i novim. Prijateljstvo i ljubav se sada prožimaju, konkretnije, mnoge prijateljske veze pretvoriće se u ljubavne, pa je ovo idealno vreme da priznate svoja osećanja ukoliko ste ih skrivali.

Venera ima veliki uticaj na našu lepotu, emocije, moć zaljubljivanja, seksualnost, zavodljivost i društvenost, pa je ovo idealna prilika da završite sve u vezi sa ljubavnim ali i generalno međuljudskim odnosima.

Sa Venerom u Vodoliji imaćete sve dokaze da u ljubavi zaista nema pravila i da se ona može pojaviti na najneočekivanijim mestima. Vodolija je senzualna, ali i optimista i zato neće biti nikakve prepreke da u ovom periodu ostvarite kontakt sa kim god poželite - čak i sa onima koji su do sada u vama gledali samo prijatelja.

S druge strane, ako ste već u vezi, tražićete više vremena i aktivnosti za sebe - ne zato što se odljubljujete već zato što je u prirodi Vodolije da zahteva samostalnost. Imajte na umu i to da je Vodolija više racionalna nego emotivna, pa ako vam se i učini da se partner i vi udaljavate, nema razloga za brigu jer je to samo kratkotrajan uticaj Venere.


Ipak, dugujemo vam i jedno upozorenje: Budući da se u istom znaku nalazi i druga ljubavna planeta, Mars, simbol akcije i seksualnosti, može se očekivati i više ljubomornih scena.

A kako će Venera  i za Novu godinu biti u Vodoliji, očekujte jednu posebnu noć koja otvara vrata nečemu što se još nije dogodilo! Dolazak Nove godine doneće novu mogućnost, nadu i radost! Budite otvorenoh duha i otvorenih čula, možda ćete se prijatno iznenaditi...


OVAN (20.3 - 19.4) - Pozicija Venere, vladaoca polja ljubavi u jedanaestoj astrološkoj kući može vam doneti novu simpatiju koju ćete sasvim neočekivano upoznati preko nekih prijatelja.

BIK (19.4 - 20.5) - Vaš vladalac Venera u desetoj astrološkoj kući nagoveštava susret sa zauzetom osobom, na nekom službenom putu, a moguća je i obnova veze sa lekarom ili farmaceutom.

BLIZANCI (20.5 - 20.6) - Planeta ljubavi i novca, Venera, u vašem astrološkom polju inostranstva, donosi vam novac preko poslova sa strancima i osoba koje zbog posla često putuju.

RAK (20.6 - 22.7) - Pozicija vladaoca vaše astrološke kuće doma i porodice u Vodoliji nagoveštava mogućnost iznenadog priliva novca preko nekih paralelnih ili honorarnih poslova.

LAV (22.7 - 22.8) - Venera u vašem sedmom astrološkom polju donosi vam uspeh i uvećanje zarade, ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Teško ćete odoleti zauzetoj osobi.

DEVICA (22.8 - 22.9) - Aspekti planete novca i ljubavi, Venere, u vašoj šestoj astrološkoj kući, najavljuju mogućnost flerta sa šarmantnom osobom na kraćem službenom putu u inostranstvu.

VAGA (2.9 - 22.10) - Vaš vladalac, Venera u astrološkom polju ljubavi, može da vam donese susret sa sportistom ili umetnikom sa kojim možete doživeti uzbudljive zajedničke trenutke.

ŠKORPIJA (22.10 - 21.11) - Sa ovako postavljenom Venerom, bilo bi bolje da se uzdržite od rasprava sa partnerom. Novac vam pristiže preko poslova u vezi sa kupoprodajom nekretnina.

STRELAC (21.11 - 21.12) - Naglašeno treće astrološko polje, sa ljubavnim planetama, Venerom i Marsom, može da vam donese neočekivani raskid ili obnovu nedavno raskinute veze.

JARAC (21.12 - 20.1) - Planeta posla i emocija, Venera, u vašoj drugoj astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost poznanstva sa nekom interesantnom osobom preko poslovnih kontakata.

VODOLIJA (20.1 - 19.2) - Sa simbolom ljubavi i novca, Venerom, u vašem polju ličnosti, znak ste u trendu, omiljeni i popularni, naročito kod suprotnog pola. Flert sa osobom koja često putuje.

RIBE (20.2 - 20.3) - Pozicija Venere donosi vam mogućnost ulaska u tajnu ili paralelnu vezu sa šarmantnom osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama.


(astrosajt.blogspot.com / tarot.com / novosti.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар