Nostradamusovo proročanstvo za 2017. godinu: Šta nas čeka?

Veliki francuski prorok Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, predvideo je mnoge stvari za koje se veruje da će se dogoditi jednog dana. Smatra se da je on predvideo odlazak na Mesec, Hitlerov uspon na vlast, smrt Henrija II, ubistva Kenedijevih…. a evo šta je prognozirao za 2017. godinu.


Na svetskoj sceni, Kina bi mogla da načini hrabre poteze da izleči “ekonomski disbalans“ u svetu sa dalekosežnim posledicama, navode vernici.

Italija bi se mogla suočiti sa teškom finansijskom situacijom, sa porastom nezaposlenosti i kreditima koji će je učiniti “epicentrom“ sveže krize evrozone. Ova zemlja je izgleda spremna da iskusi ekonomsko previranje i duboku bankarsku krizu u svetlu rezultata italijanskog referenduma i odluke Matea Rencija da podnese ostavku.

“Trenutna supersila,“ za koju se veruje da se odnosi na SAD, se očekuje da postane sve neobuzdanija i nekompetentna u godini kada će gospodin Tramp stupiti na dužnost.

Još jedno proročanstvo kaže da se predviđa novo primirje između Rusije i Ukrajine, kojem će se suprotstviti SAD, ali prihvatiti EU.

U Latinskoj Americi se predviđa da će se vlade udaljiti od levičarske politike, što će pomoći u pripremi za potencijalne građanske nemire.

Najstrašnije od navodnih proročanstava je “Vrući rat“ oko globalnog zagrevanja i smanjenja resursa, uz, kako se navodi, najveće pretnje od biološkog oružja i terorizma.

Što se tiče tehnologije, Nostradamus je predvideo da će takozvano računarstvo u oblaku postati standrd, solarna energija će biti šire rasprostranjena i preovlađujuća, a komercijalna putovanja u svemir će se odvijati sa orbitalnim letovima širom Zemlje.

Webtribune.rs


U bliskoj budućnosti


Nostradamus je, nažalost za nama najbliskiju budućnost, prevideo i Treći svetski rat koji će trajati 27 godina i poklopiti se sa pojavom „velike komete na nebu“.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар