Nedeljni horoskop: 5-12. decembar / prosinac 2016.

Nedeljni horoskop 5-12.decembar / prosinac 2016.: Polako smo otkopčali i poslednji mesec ove godine i trošimo njegove hladne dane, iščekujući prazničnu atmosferu koja nam vrlo brzo predstoji. Šta vas tokom ove decembarske sedmice očekuje, saznjte od astrologa ehoroskopa.net. Ostaje da se iskreno ponadamo da će planete u narednih sedamdana raditi za vas!

2497381 / Pixabay

Pred nama je prva četvrtina Meseca u Ribama, 7. decembra, i potreban nam je osećaj sklada sa svetom i svemirom. Uspećemo da postignemo znatiželju i otvorenost prema svemu što nam dolazi u susret. Brzo se prilagođavamo, a osećaj sigurnosti i zadovoljstva dolazi onda kad istinski shvatimo i osetimo druge ljude, kad smo spremni dati sebe bez razmišljanja, bez pitanja.

Ujedno, to je idealna prilika da savladamo neka lična ograničenja i strahove.OVAN


LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to velik trud s jednako važnim rezultatima. Poslužićete se originalnim idejama koje će ponekad iznenađivati drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.


KARIJERA: Pokušaćete da stvari usmerite u konstruktivnom pravcu i da izbegnete nepotrebne rasprave. Ne zavaravajte se da vas vole, mnogi zapravo ne podnose vašu samouverenost. Ponekad ste tašti preko svake mere. Poradite na odnosima sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Proanalizirajte i sebe.BIK


LJUBAV: Privlačiće vas sve što je skriveno, a mnogi će se obnoviti svoj erotski deo ljubavnog života. Ponekad vam strasti neće dati mira i vodićete u sebi jaku borbu između razuma i osećanja. Bilo bi bolje da se povedete za za razumom, bar zasad.

KARIJERA: Mnogi će svoje ambicije svesti na realnu meru i to će biti dobro. Biće i onih koji će vagati svoja dostignuća iz prošlosti. Osećate da je došlo vreme kad nešto treba menjati ili raditi drukčije nego do sada. Neki će odlučiti o tome.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem

 

BLIZANCI


LJUBAV: U emotivnim odnosima zanimaće vas sasvim obične stvari. Nećete imati velike prohteve, nego naprotiv, bićete skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na mestima na kojim se svakodnevno kreću. Biće dobro.

KARIJERA: Mnogi će na poslu pokazati emocije ili će shvatiti koliko vole ono što rade. Otuda će proisteći i nova motivacija i sveže ideje. Vaša disciplinovanost, predanost i energija biće zarazni. Neki će pokrenuti kolege oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Činiće vam se da možete pokrenuti brda.RAK


LJUBAV: Verovatno ćete se truditi da razmenjujete lepe ideje s drugom stranom. Ojačaće povjerenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa manje od toga. Ipak, objektivno gledajući, bićete na distanci jedno od drugog. Privremeno.


KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će potegnuti u drugi grad zbog posla. Poslovna putovanja osvežiće kako vas, tako i način na koji radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove ideje sa saradnicima.

ZDRAVLJE&SAVET: Prvo razmislite i osmislite, a onda iznesite.LAV


LJUBAV: Doći će do delomičnog poboljšanja vašeg emotivnog života, ali postojaće i mogućnost sitnih provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Zato se ne zalećite. Budite strpljivi i negujte ono što imate. Setite se diplomatije.

KARIJERA: Vaše sposobnosti ovih će dana verovatno izaći na površinu. Radićete s više zadovoljstva, premda će ponekad biti zaista naporno. Zaposleni u uslužnim delatnostima pripremaće velike ili zahtevnije projekte. Imaće mašte.

ZDRAVLJE&SAVET: Pozovite prijatelje na kućnu zabavu.DEVICA


LJUBAV: Potreba za zaštitom u privatnom životu biće naglašena. Ipak, ne gnjavite partnera da vas štiti, jer niste malo dete. Shvatite da ne postoji garancija ni za šta na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati sigurnije. Odrastite.

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da podlegnu ljutnji. Proanalizirajte sve i pokušajte da ostanete mirni čak i ako vas kritikuju. Ključ uspeha ovih dana jedino je u saradnji i kompromisima s kolegama s kojim radite. Ne zaboravite na to.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.VAGA


LJUBAV: Prihvatićete ono što imate i što živite. S takvim pametnim pristupom počećete da uživate u sitnicama koje život znače. Ovaj stil odgovaraće svima onim koji su u dužim vezama. Samci će biti skromniji u svojim ljubavnim očekivanjima.


KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se izmenjivati samački i timski način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Uspećete u većini uz dobru organizaciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite ne opuštanje.ŠKORPIJA


LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaknuti da još više poboljšate svoj odnos. Oni koji su još sami puno će razmišljati.

KARIJERA: Sve na poslu vrteće se oko saradnje s drugima. Ništa nećete moći sami, ali ni na silu. Zato budite otvoreni i za drukčija mišljenja i metode. Ako se budete osećali umorno, bolje se organizujte i ekonomišite sa svojim snagama.

ZDRAVLJE&SAVET: Pustite da vas vodi unutrašnji glas.STRELAC


LJUBAV: Bićete zagonetka drugima, a u duši spremni na ljubav. Mnogi će otkrivati svoju erotičnost. Ako već jeste u vezi, ona bi se trebala poboljšati, a partner bi se opet mogao zaljubiti u vas. Samci će biti pozivani u društvo, ali na diskretan način.

KARIJERA: Aktiviraćete se u obnavljanju poslovnih kontakata i pokušati da oživite neke prijašnje projekte za koje verujete da su dobri. Balansiraćete između otvorenog pristupa i diskrecije. Neke stvari ipak ćete zadržati za sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.


JARAC


LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u osamu svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi je sresti na sasvim običnim svakodnevnim mjestima.

KARIJERA: Uslediće dani kad ćete biti vešti u obavljanju poslova, ali nespretni u izražavanju. Moglo bi se dogoditi da vas pogrešno protumače ili shvate. Zato se potrudite da budete što jasniji ili ne objašnjavajte ništa kad baš ne morate.

ZDRAVLJE&SAVET: Fizički ste u dobroj formi.VODOLIJA


LJUBAV: Planete vam uglavnom idu na ruku kad se o ljubavi radi. Oni u vezama neka budu ipak malo tolerantniji. Oni koji su još sami rado će izlaziti i zabavljati se do mile volje. Jako će im goditi velika društva i bučna mesta. Biće veseli.

KARIJERA: Vreme je za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne preambiciozni, ići će vam od ruke. Ako se pak želite upustiti u nešto veće, atraktivnije ili zahtevnije, ovo nisu najbolji dani za takvo nešto. Bolje je zasad svoditi račune.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.RIBE


LJUBAV: Bićete željni zabava i događaja, a neće ih biti dovoljno da vas ispune. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa joj ne treba pridavati previše značaja. S druge strane, ako ste u dužoj vezi, stvari se razvijaju sasvim dobro.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko sitnijih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće manje atraktivni. Neka je i tako, radite najbolje što možete.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživaćete u svakom sportu.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар