Ljubavni nedeljni horoskop: 19 - 26. decembar 2016.

Ljubavni nedeljni horoskop: 19 - 26. decembar 2016: Vreme je za pretposlednje ovogodišnje izdanje nedeljnog astro vodiča kroz svet ljubavi i emocija. Pa, da mu se prepustimo zajedno...

Prawny / Pixabay

Možda ovo već znate, ali da podsetimo. Ukoliko vam je natalni Mars u poslednjem zodijačkom znaku, u zavisnosti od aspekata koje obrazuje sa ostalim planetama u vašem horoskopu, možete da budete prilično ranjivi, ćudljivi, neodlučni, skloni izolaciji... 

Možete da se pretvorite u zanesenjaka koji dane i dobar deo noći provodi prikovan za kompjuterski ekran i povremeno podigne glavu da osmotri šta se to dešava oko njega.

Budući da se Mars, posle dve godine, približava tranzitnom Neptunu, u drugoj polovini meseca umetnici će biti posebno nadahnuti. Na žalost, istovremeno raste opasnost od raznih vidova zavisnosti, alkohola, droge, kocke, antidepresiva... 


A kada su konkretne sugestije za ljubavni život u narednom  periodu, pred vama su astrološke prognoze Alo! ljubavnog horoskopa za ovu nedelju:


OVAN

Ove nedelje vam je naglašena potreba da sa svojim partnerom emotivnim i bračnim odnosima pristupite na drugačiji način. Vas dvoje ste započeli sa velikim sređivanjem problema u svojoj vezi i sada je potrebno nastaviti na isti način.

Možete imati pad volje, želje, entuzijazma početkom nedelje jer smatrate da se samo vi trudite, dok voljena osoba pušta da stvari prolaze mimo nje, uglavnom se oslanjajući na vašu inicijativu. Ali ovo je kratkotrajno raspoloženje, nakon čega ćete se ponovo angažovati, pokušavajući da dovedete odnos u normalu. Oni koji su slobodni imaju velika očekivanja od novog poznanstva. Nemojte žuriti i pustite da se ovaj kontakt odvija spontano.

Bitno je da znate da vam je vreme saveznik i da će vam ono pokazati da li je sve to bilo vredno truda. U svakom slučaju, ako budete istrajni, ­uspećete u svojim namerama.

BIK

Ove nedelje Bikovima je izražena potreba da obnove neki emotivni odnos iz prošlosti.

S obzirom na čulnost i erotičnost vaše ličnosti, velika je verovatnoća da ćete i uspeti sve što ste naumili sa ovom osobom iz prošlosti, ali sve ovo može da se završi na površnom odnosu, koji će biti samo seksualna privlačnost. Među vama će buknuti ponovo strast, koju nećete moći, niti želeti da kontrolišete.

Međutim, malo nade ima da će sve ovo potrajati i pretvoriti se u bilo šta stabilno. Ukoliko ste zagovornik da se u partnerskim odnosima zauvek zatvaraju vrata prošlosti, sada ćete se više usmeriti na održavanje povremenih kontakata sa osobama koje su vam zanimljive, bez pokretanja veze.

Ako ste u vezi ili braku, kod vas se nastavlja ista situacija, koja je stabilna, u kojoj će biti puno strasti, ljubavi i razumevanja. Potrudite se jedno oko drugog.

BLIZANCI

Planete koje deluju na polje ljubavi Blizancima daju velike šanse da ostvare svoje želje kad je reč o osobi koja je već neko vreme u njihovim mislima. Dosta toga zavisi lično od vas, pa je potrebno da savladate nesigurnost i pokrenete se na pravi način. Odnosi započeti u ovoj nedelji imaju velike mogućnosti da traju i budu stabilni.

Sve ukazuje na to da će zaista kod vas biti novih početaka. Oni Blizanci koji su u vezama i brakovima, iako su uspeli da dovedu svoje partnerske odnose u nešto stabilniju fazu, još imaju dugačak put pred sobom. Neki sitni problemi će se pojavljivati tokom ove nedelje i potrebno je da ih odmah rešavate kroz otvorenu i iskrenu komunikaciju.

Budite tolerantni jedno prema drugom i videćete kako će se vaš odnos pretvoriti u jednu lepu, iskrenu vezu, koja će imati jako srećnu budućnost. Naravno, trnovit je put do blagorodnog odnosa.

RAK

Ove nedelje vam se vraća dobro raspoloženje, u stvari, ono što ste vi. Istina je da još niste raspoloženi za neke ljubavne situacije, ali već počinjete sa zanimanjem da primećujete neke šarmantne osobe oko sebe. Počeće da vam jača komunikacija, zainteresovanost, imaćete malo više izlazaka i podsticajnu i dobru atmosferu oko vas i u potpunosti ćete zaboraviti na emotivne promašaje i na vašu čvrsto donesenu odluku da se nikad više nećete zaljubiti.

Sami ste sve shvatili i svesni ste da postoje usponi i padovi u ljubavi, ali zato postoje i usponi, koji će vam ipak doneti mnogo bolje raspoloženje.

Puno je šansi pred vama da se ponovo zaljubite, tako da to treba i da iskoristite.

Opustite se i uživajte u sreći i zadovoljstvu i shvatite da se i vama dogodila sreća. Rakovi koji su u vezi ili braku mogu samo da nastave u ovom periodu stabilizacije.  Očuvajte ovaj harmonični odnos.

LAV

Lavovima početak nedelje donosi zabrinutost, razmišljanja i nesigurnosti zbog nekih porodičnih odnosa. Lavovi koji su u bračnim zajednicama bi trebalo da reše neku situaciju koja nije u direktnoj vezi sa odnosom između njih i supružnika.

Prvih nekoliko dana napetost zbog toga, ali vam ostatak nedelje donosi skladnije odnose sa partnerom. Pripadnici ovog znaka koji su u dužim emotivnim vezama razmišljaju o unapređenju odnosa i kuju velike planove. Pustite da se situacija između vas i voljene osobe dodatno stabilizuje, razgovarajte - imate dovoljno vremena pred sobom. Pojedini pripadnici ovog znaka žele zajednicu i proširenje porodice.

Slobodni Lavovi imaju veoma lep period ove nedelje, a to je u vezi sa pokretanjem jedne lepe ljubavne veze.

Ono što vam se ne savetuje ove nedelje, a i uopšteno u životu, jeste da ulazite u tajne veze, jer bi se to moglo ubrzo otkriti i doneti vam vrlo lošu reputaciju.

DEVICA

Ovaj period za Device je u znaku jačanja emotivne situacije i uplovljavanja u stabilnije tokove i to će biti naglašeno kod svih Devica, bilo da su u emotivnoj ili bračnoj vezi.

Na drugačiji način ćete rešavati probleme s voljenom osobom, napokon oboje znate šta ćete i kako treba da se postavite jedno prema drugom. Ovo će veoma brzo doneti pozitivne rezultate u vidu jednog harmoničnog i lepog odnosa.

Neke Device će razmišljati o proširenju porodice, a neke će još malo sačekati da partner otvori dušu i da kaže sve što ga muči. Ovo će biti dokaz vašoj pravoj i iskrenoj ljubavi, koju gajite jedno prema drugom. Privrženost će biti naglašena.

Slobodne Device će isto imati lepe momente, jer sada je period kada možete otpočeti odnos koji ima sve mogućnosti za trajnost i stabilnost, osim ako se ovde radi o aferi ili nekoj vezi na daljinu. Nemate potrebu da imate vezu koja nema budućnosti.

VAGA

U drugom delu nedelje Vage mogu ostvariti izuzetno dobru komunikaciju sa nekim iz emotivne prošlosti.

Za neke Vage će ovo biti potpuno novi početak na boljim i stabilnijim osnovama, ali će pojedine Vage ipak imati samo kratko podsećanje na bivšu ljubav. Planete u ovom periodu vam donose vrlo dobre mogućnosti za ostvarenje svih vaših planova.

Sve ono što želite u ljubavi sada možete i da ostvarite i nećete praviti pogrešne korake. Ukoliko ste u potpunosti zatvorili vrata onoga što je bilo u prošlosti, sada biste mogli da se prepustite jednoj zanimljivoj komunikaciji sa osobom koja već neko vreme vrlo često boravi u vašim mislima.

Oni koji su u bračnim zajednicama i ozbiljnim vezama imaju miran period pred sobom sa voljenom osobom. Uživaćete i bićete rasterećeni u prisustvu voljene osobe.

Ako ste sami, hitno se pokrenite jer je ovo divan period za upoznavanje odgovarajuće osobe.

ŠKORPIJA

U ovoj nedelji vaša komunikativnost će biti izražena i bićete okrenuti ka lepšoj i boljoj strani života. Osećaćete se kao da ste sve loše ostavili za sobom. Ovo je nedelja kada ste spremni da se ponovo otvorite za ljubav.

Nemojte da žurite jer ste prethodno imali loša iskustva, pa ćete sada samo u izlasku i provodu s prijateljima sklapati nova poznanstva. Sam kraj nedelje će biti izuzetno zanimljiv jer ćete upoznati interesantnu osobu.

Zauzete Škorpije sve više uspostavljaju dobru komunikaciju s partnerom i pozitivan odnos sa svojim voljenim bićem. Prijaće vam zajedničke aktivnosti bilo u porodičnom okruženju, bilo tokom izlazaka i društvenih okupljanja.

Sijaćete od zadovoljstva i to će se i videti na vama. Slobodne Škorpije napokon pronalaze odgovarajućeg partnera, međutim, imaće neke sumnje, koje će brzo nestati.

STRELAC

Ukoliko ste sa partnerom u prethodnom periodu imali odnos toplo-hladno, odjednom ćete osetiti ogromnu potrebu da ispravite sve nesuglasice između vas dvoje.

Voljena osoba će se lako uklopiti u novonastalu situaciju i širom otvoriti srce, tako da su pred vama mirni dani ispunjeni željom za zajedništvom. Potrudite se oboje da ovo potraje.

Ukoliko ste sami, to emotivno nadahnuće ni vas neće zaobići. U stvari, pojedincima će opet doći u misli bivši partner koga jednostavno ne mogu u potpunosti da izbrišu i zaborave. Sada imate i šansi za novitete, i to zahvaljujući prijateljima i izlascima.

Ako ste sami, odličan period kada možete da se prikažete u svom pozitivnom svetlu. Vaša harizmatičnost će izbijati iz vaše ličnosti i to će izuzetno prijati osobama suprotnog pola, koje ćete privlačiti. U jednom trenutku nećete znati šta je pravi izbor. Ne sekirajte se - pustite da vam vreme pomogne i pokaže šta vam je činiti.

JARAC

Najvažniji savet Jarčevima za ovu nedelju jeste da ako ste usamljeni, ne pokušavajte da aktivirate stare priče.

Može vas uhvatiti kratkotrajni zanos početkom nedelje, pa ćete pomisliti da to što trenutno nema ničeg novog na vidiku u stvari označava da je potrebno da se okrenete ka prošlosti i date bivšem partneru još jednu šansu. Budite uvereni da je to greška.

I sami osećate, a i svesni ste toga, pa ako baš budete želeli povratak u prošlost, uradite to sve dok čekate da vam se raščiste situacije na ljubavnom planu i da upoznate pravu osobu. Ako nešto umete, onda umete da čekate kako treba. Kraj ove nedelje otvoriće vam vrata mnogo boljem periodu.

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima su u ljubavi sa partnerom.
Sve više je među vama ljubavi i strasti, pa uživajte i ne osvrćite se. Uskoro ćete planirati proširenje porodice.

VODOLIJA

I sami ste svesni da je u vašim emotivnim vezama i brakovima sada potrebno mnogo strpljenja i truda i sa vaše, ali i sa partnerove strane.

Ukoliko vam se čini da pomaci nabolje nastupaju sporo, verovatno ste u pravu, ali to ne znači da treba odustati i pustiti da se stvari dešavaju same od sebe. Jasno vam je da ste oboje u nepovoljnom periodu i sada ne treba dozvoliti da vas on dodatno udalji.

Pokušajte da uvedete neke novine, da provodite više vremena u zajedničkim izlascima sa prijateljima, okružite se pozitivnim ljudima.

Ukoliko ste sami, jeste sami, ali usamljeni niste, jer je oko vas društvo i ljudi koji su vam bitni u životu i koje volite. Ne bi trebalo da ste još spremni za obavezivanje u ljubavi, ali za provod i druženje ste u svakom momentu spremni. Sačekajte, budite strpljivi, družite se i videćete da će se iz ove situacije iskristalisati jedna lepa i dugotrajna ljubavna veza.

RIBE

Kod vas je naglašen nov početak. Ukoliko želite nov početak sa bivšim emotivnim partnerom, imate još ovu nedelju pred sobom da se odlučite. Nakon toga šanse će se zatvoriti.

Naglašeni su vam karmički aspekti koji govore o nekim sudbinskim pričama koje moraju da prođu kroz period težine i odvojenosti, ali ih to ne čini manje vrednima, naprotiv. Prema tome, drage Ribe, inicijativa se očekuje od vas. Sve će zavisiti od vas.

Ukoliko niste opterećeni prošlošću, slobodni ste i ono što je najizrazitije kod vas jesu mogućnosti za neobavezne veze i neopterećujuće priče.

Još niste spremni da se jače vežete. One Ribe koje su u emotivnim vezama i brakovima su u povoljnijem položaju i trebalo bi to iskoristiti i izgladiti nesuglasice koje su se nagomilale prethodnih dana. Budite strpljivi, posvetite se jedno drugom, družite se, razgovarajte i donosite zajedničke odluke i zajedničkim snagama idite unapred.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар