Lav Geršman - predviđanja za 2017. godinu: Za Srbiju - dva puta

Lav Geršman, čuveni beli mag, poreklom Jevrejin iz Ukrajine, otkriva"za specijalno godišnje izdanje časopisa Treće oko, šta Srbiju, prema njegovoj prognozi, očekuje u 2017. godini.

Foto: Lav Geršman/Facebook


Imaćemo, vidi Geršman, dve mogućnosti - da se pridružimo Evroazijskoj uniji, dakle Rusiji, ili da prihvatimo zahteve da se zauvek odreknemo Kosova i nastavimo "put" u Evropsku uniju, što bi - po njemu - bila lošija opcija. Prva staza dovela bi nas do mira i bolje pozicije, a druga, prema Geršamnu, do rata.

Standard će nam ostati isti. Penzije neće biti vraćen na staro, možda će biti "povećane" samo sibolično. Kupovna moć stanovništva će polako opadati, a na predsedničkim izborima će verovatno pobediti proruske snage.

Geršmana brine kolaps u srpskom zdravstvu, koji vidi u nedostatku lekova, instrumenata, dijagnostičke aparuture. Pogađaće nas i klimastko oružje, tako da će biti verovatno i elemnatrnih nepogoda. Postojaće opasnosti od poplava, koje će biti opasne zato jer se malo toga uradilo na obezbeđenju sistema i nabavci mobilnih brana.

Zima će biti malo hladnija od prethodne, ali će već početkom marta početi otopljavanje. Snag će padati kratko ali obilno. .

Kosovo je izgubljeno, a Srbi koji tamo žive su uplašeni i etničko čišćenje će se lagano nastaviti, kaže magistar bele magije Lav Geršman za specijalno izdanje časopisa Treće oko "Predviđanja najboljih astrologa i vidovnjaka 2017.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар