Horoskop Srbije za 2017. godinu: Da li će biti bolje?

Mnogi se u ovom periodu bave prognozama za sledeću godinu. Pritom je pitanje koje sve najviše kopka krajnje jednostavno: da li će nam biti bolje. Važi to, svakako, i za 2017. godinu... 

stux / Pixabay


Prema našim astrolozima, predstoji nam promenljivo i nestabilno leto, ali srećom bez ozbiljnijih poplava i požara, piše časopis "Magična zona" u prognozi za 2017. godinu.

Što se ekonomske situacije tiče, biće malo bolja nego prethodnih godina, a posebno povoljni aspekti očekuju nas u poljoprivredi. Gradiće se putevi, škole i bolnice.

Kada je reč o političkoj sceni i novim presedničkim izborima, pobedu bi mogla da osvoji osoba od koje se to najmanje očekivalo. Tokom 2017. godine naši sportisti osvetlaće nam obraz na mnogim međunarodnim takmičenjima.

Budući da je nova vlada formirana u avgustu 2016. godine, u znaku Lava, podznaku Vodolije, s mesecom u znaku Strelca, očekuje nas boljitak. Desiće se reforme u pravosuđu, što će doneti stabilnost državi.

Neki astrolozi idu dalje pa tvrde da se sledeće godine završava prokletstvo koje je bačeno na Srbiju. Karmički dug je isplaćen i zato će nam konačno krenuti nabolje, piše u prognozi za 2017. godinu pomenuti magazin.


I časopis Treće oko tradicionalno je objavio specijalno izdaje sa predviđanjima astrologa i vidovnjaka za sledeću godinu.

Evo rezimea nekih od ključnih prognoza:

Kalendarsku 2017. godinu će obeležiti prolazak Jupitera kroz znak Vage i Škorpije. Saturn nastavlja kretanje kroz znak Strelca, dok će se Jupiter kretati prvim poljem Srbije. Sredinom oktobra 2016. Jupiter je ušao u drugo polje horoskopa Srbije i od tog dana je u državnu kasu Srbije počelo da se sliva i više strane valute. Ali, taj tranzit donosi i zamku ulaska u veće kredite, kao i veliki broj zamršenih kriminalno-finansijskih slučajeva, zaključio je astrolog Dragan Janković, najavaljujući u 2017. godini pojačane sukove u vrhu vlasti, kao i to da će zbog lošeg imovinskog stanja i beznađa broj samouibisatava u Srbiji biti povećan, kao i stopa nasilja i kriminala. U avgustu usijanje odnosa sa Hrvatskom.

Beli mag Lav Geršman: Ako se opredelimo za Rusiju, moraćemo da se odreknemo Kosova i pečenja rakije! Biće skandala na domaćoj političkoj sceni, a na predsedničkim izborima najverovatnije će pobediti proruske snage. Penzije neće biti vraćene na staro, a kolaps u zdravstvu se nastavlja. Kupobna moć stanovništva polako će opadati.

Astrolog Mihailo Čukić: Svetka politička scena dodatno će se zakomplikovati od proleća, a od avgusta posebno težak period očekuje Ameriku. Promene očekuju i Srbiju, a narodu neće biti ništa bolje.

Astrolog Suzana Ban: Očekuju nas politička previranja, štrajkovi, jačanje dikatuture, podmetanja i manipulisanja, kao i veleike elementarne nepogode na globalnom nivou. Kod nas će najviše biti ugrožena porodica, a samim tim i cela nacija.

Astrolog Predrag Petković: Počinju sukobi unutar NATO. Novi svetski poredak i Amerika sve više u svetu gube uticaj, ali nama neće biti bolje, ni gore u 2017. godini


Šaman Nedeljko Dražić: Obama je poslednji predsednik Amerike, priprema se novi rat.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Po zanimanju sam advokat, to mi je bila zelja od detinjstva.Dok sam studirao upoznao sam jednu djevojku i zaljubio sam se na prvi pogled.Bila je nedodirljiva , nije obraćala pažnju ni na koga.Svi su trčali za njom a ona ih je sve ignorirala.Meni je pružila priliku, bilo je prvih mjesec dana lepo, počele su svadje...Ostavila me je.
    Patio san, plakao, propao sam....Od advokata, do ulicara.Financijski sam bio u nuli.Nista nije išlo.Onda sam upoznao Hanu, žena koja nije ni astrolog ni Gatara.VEC ZENA KOJA ZELI DA POMOGNE LJUDIMA KOJI SU STVARNO U NEVOLJI.NE PROSIPA PRAZNE PRICE, VEC CUTI I RADI.
    NIJE ZELELA NIKAD DA SE BAVI OVIM, ALI JA ZELIM DA JOJ SE ZAHVALIM I DA DAM NJEN BROJ.
    LJUDI, ZENA POMAZE SVIMA, SVAKI PROBLEM RESAVA
    PREKO VIBERA I VACAPA JE MOZETE KONTAKTIRATI
    +385 99 65 68902

    ОдговориИзбриши