Šta je Baba Vanga prorekla Trampu: Ništa dobro!

Mnogi smatraju da je pobeda republikanca Donalda Trampa na predsedničkim izborima u Americi istorijska, komentarišući da on nije pobedio ne samo establišment već i medije a istoveremeno su republikanci zadržali vlast u Senatu i predstavničkom domu. Ali, šta je zapravo ono što sada sledi?

Foto: Gage Skidmore / wikimedia.org

Recimo, ako je suditi prema proročanstvu Baba Vange, na koje podseća portal Telegraf.rs, kontroverznom milijarderu se ne piše baš dobro. Naprotiv!

Baba Vanga je, naime, predvidela je da će 44. predsednik  biti afroamerikanac. Ako je verovati proročici, Trampove pristalice imaju razloga da strahuju do njegove inauguracije 20. januara, jer je baba Vanga prorekla da će Obama biti poslednji predsednik SAD.

Tramp je pobedio u izbornoj trci, ali do ulaska u Belu kući i zvaničnog preuzimanja predsedničke finkcije dele ga još nešto više od dva meseca, tako da i dalje ne može da se kaže da je Vangino proročanstvo netačno.

Predviđanja Vangelije Dimitrove, mnogo poznatije kao baba Vanga, zapisivali su njeni saradnici, tako da su i do danas sačuvana njena frapantna predviđanja. Ona je između ostalog predvidela perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Dajane, početak Drugog svetskog rata, raspad Jugoslavije, sukobe u Gruziji, pogoršavanje ekološke situacije na našoj planeti, pa čak i Arapsko proleće i rat u Siriji!

Dimitrova je umrla 11. avgusta 1996. u 85 godini. Sahranjena je u crkvi svete Petke, a koliki je bio značaj ove proročice govori podatak da su nakon njene smrti naučnici od porodice tražili da im dozvole da proučavaju njen mozak. Njena sestra Ljupka je odbila da se kasapi telo pokojne proročice, podseća Telegraf.rs.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар