Nedeljni horoskop: 21 - 28. novembar / studeni 2016.

Nedeljni horoskop 21 - 28. novembar 2016: Šta vas očekuje u trećoj dekadi pretposlednjeg meseca, pitanje je na koje odgovara astrolog ehoroskopa.net. Ostaje da se iskreno ponadamo da će planete u narednih sedamdana raditi za vas!Druga Mesečeva četvrtina u Lavu, 21. novembra, trenutak je za velikodušne poteze. Jeste li bili tvrdoglavi ili previše ponosni u svojim odnosima, stavovima i planovima? Otkrićete čudesno pravilo života - kad popustite i naizgled se predate, kad postanete velikodušni sa svojim vremenom, pažnjom i novcem, otvaraju se i najčvršće zaključana vrata...


OVAN


LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem ojačaće. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će oni u vezi sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.
Godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

KARIJERA: Stići će potrebne informacije i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete zadovoljni i mirni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uzmite sve što možete.


BIK


LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete pridobiti mnoge. Ako ste sami, izađite van. Oni u vezama biće sasvim dobro.

KARIJERA: Dolaze odgovori koje ste čekali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način biće stabilno.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražujete i sve bolje razumete duhovni svet.
BLIZANCI


LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledajte osobe s kojima poslovno sarađujete. Jedan poziv na kafu mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u sasvim običnim stvarima.

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu proceniti vaše zasluge. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i avanzovanje. Sada možete potegnuti još više i još bolje. Svesni ste svojih vrednosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet u prirodu i uživajte.

RAK


LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se ipak osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti ne lep izlet udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze češće i s više nade za ljubav.
Godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

KARIJERA: Dobićete nove smernice kako da radite. Biće to nešto zanimljivo, a uključivaće i određene transformacije. S promenama ćete se nositi dobro. Odavaćete utisak sigurnosti i stabilnosti. Važno je samo da se ne uspavate.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u teretanu. Dobro bi vam došla.


LAV


LJUBAV: Mašta i stvarnost mešaće vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizovati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće. Kako god bilo, bićete srećni i voljeni.

KARIJERA: Primetićete da se umarate i da vam treba dvaput više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zbog toga je potrebno pažljivo isplanirati radne sate i ekonomisati sa svojim snagama. Tako ćete biti učinkovitiji.

ZDRAVLJE&SAVET: Štedite se i obnavljajte meditacijom.
DEVICA


LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života malo ćete zapostaviti privatni život. Ali to će zapravo biti dobro, jer je vaša trenutna motivacija za ljubav mala. Oni u vezama uglavnom će održavati solidan status quo.

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno ćete se ponašati kao da ste glavni, premda to možda i niste. Shvatate da je vredelo što ste se potrudili i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji su zaposelni u uslužnim delatnostima.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.


VAGA


LJUBAV: Ovih dana polako ćete početi da se distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje malo splasnuti. Ali podjednako ćete ostati raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.
Godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete imati snage i nećete obraćati pažnju na to. Ova vrsta kontrole nije uvek prijatna, ali će se zapravo okrenuti u vašu korist. Stoga ne treba previše da brinete. Vi radite svoje.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve se više zanimate za muziku kao sredstvo opuštanja.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Tokom ove nedelje vi ćete se verovatno malo ohladiti. Sve će vas više zanimati neke druge teme osim ljubavi. Voljena osoba primetiće ovu malu distancu, a kako vas ne bi pogrešno shvatila, potrudite se da sve izgladite nekim malim poklonom.

KARIJERA: Nakon što ste postavili dobre temelje, nastavićete da gradite dalje. Mnogi će se ovih dana vrlo aktivno angažovati kroz saradnju sa šefom ili će od nadređenih dobiti posebne zahteve. Ponekad će vam nedostajati energije za sve. Zato se dobro organizujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete pomalo u svemu.STRELAC


LJUBAV: Tokom ove nedelje vaši će se emotivni odnosi poboljšati, a vi ćete postati blaži i diskretniji. Voljena osoba opet će vas obasipati nežnostima, a vi ćete joj jednako uzvraćati. Samci će imati sve više udvarača, ali neće biti senzacija. Sve ide tiho.

KARIJERA: Napokon možete sve u vezi posla sagledati u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Kontakata će biti mnogo, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, ali radićete dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Vodite više računa o ishrani.


JARAC


LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete svoje emotivne odnose postavljati u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenujete nežnosti nego tek toliko da se zna da ste par. Ova površnost rezultat je propitkivanja vaših osećanja.
Godišnji horoskop za 2017: Astrološka predviđanja za sve znakove – ljubav, zdravlje posao i finansije u 2017. godini

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u specifičnim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Neće vas svi razumeti, zato pazite kome šta govorite.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite otvoreni i bez predrasuda.


VODOLIJA


LJUBAV: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni problematičan. Ovi dani mogli bi se opisati kao ravna zona kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Možda će vam biti malo dosadno, ali izdržite. Ne zavodite po svaku cenu.

KARIJERA: Saradnja između vas i drugih obnoviće se uz pomoć zahteva koji stvaraju nove izazove. Sve će biti postavljeno na novim osnovama, a vi ćete trebati da se snađete. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite. Nemojte da žurite.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite otvoreni za različite predloge.


RIBE


LJUBAV: Iako ćete se ponekad osećati frustrirano, okolnosti, ljudi i događaji ipak će vam više ići nego što neće ići na ruku u ljubavi. Zato budite otvoreni i verujte da je moguće da se dogodi nešto lepo. Tada će vam se to i dogoditi.

KARIJERA: Određene borbe za svoj stav i mišljenje verovatno nećete moći da izbegnete. Važno je da budete dovoljno mudri i sarađujete onoliko koliko možete. Biće petljanja, a vi učinite sve da stvari postanu jasnije. Tako ćete naći kompromis i postići rezultat.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар