Mesečni horoskop za decembar / prosinac 2016. godine

Mesečni horoskop za decembar / prosinac 2016. godine: još jedan godišnji krug skoro da se provrteo. Drugim rečima, stigli smo i do poslednjeg meseca, decembra, koji protiče u znaku pretpraznične, opuštenije atmosfere i priprema za novi početak. Pritom je ovaj mesec u znaku Strelca, a ove godine nas baš u ovom mesecu čekaju nove ljubavi, stari poslovi i nova rešenja...

Ilustracija: ShortSword / PixabayOVAN


Posao:

Sukobi koji su izazvani nečijom kritikom, mogli bi vas dovesti u veći problem. Ako vam se desi ovakva situacija, ne reagujte odmah. Razmislite, ipak je sve dobronamerno rečeno. Budite oprezni početkom meseca, Ubrzo vam nailaze mnogo bolji uticaji, koji će vam doneti sve vidove dogovora i kompromisa. Možda i bitan poslovni ugovor. Kako mesec odmiče, očekuju vas sve bolja i bolja dešavanja.


Ljubav:

Nezadovoljstvo porodice izazvano izborom partnera, postepeno popušta. Ne trudite se da dokazujete njegove kvalitete. Dopustite da se sam dokaže i postaće miljenik u vašoj porodici. Ako je došlo do razdvajanja sa voljenom osobom, od sredine meseca kreću kontakti i pomirenja. Bračni partneri koji su upali u ozbiljnu krizu, promenom svog ponašanja ostvaruju sklad. Ovde ipak treba malo više strpljenja, jer vreme radi za vas. Simpatije od strane komšije, mogle bi vas prijatno iznenaditi. Posle prve nedelje, omogućen vam je ulazak u skladnu vezu. Tada ulazite u jedan bitan period koji vam daje veće mogućnosti ljubavnog ispunjenja kroz novi konktakt.


Zdravlje:

Samo budite uporni i izdržljivi ako ste odlučili da ostavite alkohol ili cigarete., suferiše Luftika.BIK


Posao:

Neko ko vam je već nešto obećao, a nije ispunio, sada bi vas mogao obradovati pozitivnim vestima. Decembar je sjajan mesec za dobra dešavanja, stizanje do željenih ciljeva. Sami se dobro osećate i zadovoljni ste sobom. Sve ono čemu se posvetite doneće vam uspeh do koga dolazite na lakši način. Vraćaju vam se i neke prilike koje ste propustili. Krajem meseca ne ulazite u sukobe.


Ljubav:

Već od samog početka decembra, pokreću se ljubavna dešavanja, na jedan drugačiji i lepši način. Decembar je mesec za lepe ljubavne priče, ali i za sjajna pomirenja. Data vam je druga šansa, gde bi sasvim drugačije gledati bivšeg partnera.


Zdravlje:

Dobro raspoloženje i stabilno zdravlje. Odmerenost u slatkišima, vam se preporučuje.BLIZANCI


Posao:

Ukoliko ste nezadovoljni trenutnom situacijom, nestrpljenje i nervoza vas samo usporavaju. Oslobodite se ovakvih osećanja, verujte više u sebe. Imate vi dovoljno snage da se izborite i pokrenete ove divne uticaje koji vas svestrano podržavaju. Najbolji ste kada ste svoji, samostalni… premda ima ljudi oko vas koji će vas iskreno podržati.


Ljubav:

Decembar vam donosi puno radosti, izlazaka, druženja i naravno ljubavi. Do pred kraj meseca, želite sve oko sebe da menjate i idete u svom pravcu. Lako se odlučujete za ulazak u vezu, znatiželje radi. Ali ste isto tako spremni da što pre izađete iz neke takve veze, nego što ste ušli. To vam se dešava, čim se pojavi nešto interesantnije. Što ne mora da znači da se radi o drugoj osobi, moglo bi da se radi o nekim drugim interesantnijim aktivnostima.


Zdravlje:

Prva polovina decembra bi vam mogla doneti glavobolje.RAK


Posao:

Inostranstvo i putovanja, biće glavna tema tokom decembra. Pored poslovnih kontakta i službenog puta, tu su i putovanja iz zadovoljstva. Od sredine meseca, omogućeno vam je da ponovo dobijete dobru poslovnu ponudu, koja vam je nekada za dlaku izmakla. Nezaposlene osobe, lakše dolaze do zaposlenja. Kritike koje bi mogli dobiti pred kraj meseca, prihvatite kao dobronamerne.


Ljubav:

Početak meseca bi mogao doneti neosnovanu ljubomoru. Ako uspete ovakva dešavanja da premostite na razuman način, nadajte se prelepim dešavanjima u ljubavnim vezama koje traju. Topla osećanja, razumevanje, više druženja i izlazaka sa zajedničkim prijateljima. Da bi pred kraj meseca, mogli donete bitne odluke o vašoj budućnosti. Svakako su prisutni dogovori o putovanju. Dok slobodni pripadnici ovog sazvežđa, posle prve nedelje decembra mogu očekivati burna i prijatna dešavanja.


Zdravlje:

Dobro zdravlje i lepo raspoloženje, ugroziće svaki vid preterivanja.LAV


Posao:

U svim poslovnim dešavanjima, gde ste otvoreniji i iskreni, bićete i uspešniji. Decembar vam donosi mnoge odgovore i potvrde. Sami imate potrebu da dođete u prvi plan, da učestvujete u bitnim poslovnim dešavanjima. Ovog meseca je izuzetno važno da učestvujete, baš u svemu i dokažete svoje prave kvalitete. Posmatrajući šta se dešava, ništa nećete pokrenuti na bolje. Nepravda koju ste doživeli, biće ispravljena.


Ljubav:

Raskid do koga je došlo krajem novembra, dovodi vas u očajno stanje, početkom decembra. Nije sve tako strašno kako vam trenutno izgleda. Uskoro, već za koji dan, sve će se promeniti na bolje. Data vam je druga šansa, koju ne bi trebali da propustite. Tu su i veze koje su prekinute pre par meseci. Već posle 10-og decembra, nešto se pokreće.


Zdravlje:

Radite na kondiciji. Bolje ćete se osećati, a sve ono što vas očekuje iznećete do kraja.DEVICA


Posao:

Početkom decembra skupljajte snagu, opustite se i pripremite za ono što predstoji. Najavljene su vam nagle promene na bolje. Ukoliko uspete da ispoštujete dogovr sa svojim šefom, ulazite u jedan izuzetno aktivan period koji zahteva veću odgovornost i angažovanje. U suprotnom, krajem meseca očekujte ozbiljne kritike. Početak novih poslovnih aktivnosti, promena posla… doneće preporod.


Ljubav:

Dugo ćete pamtiti sva ljubavna dešavanja, koja vam donosi decembar. Ovo će biti mesec ljubavi, lepih događaja, poklona… Početkom meseca su vam naklonjenije ljubavi sa osobama sa kojima postoji razlika u godinama, kao i sa partnerima koji su tradicionalni i poštuju svaki dogovor.


Zdravlje:

Odlično ćete se osećati većim delom decembra. Krajem meseca se preporučuje oprez pri hodu. Moglo bi doći do blaže povrede.VAGA


Posao:

Novac je taj koji vas stimuliše i pokreće. Tokom celog meseca, vaše astrološko polje novca šalje pozitivne uticaje. Saradnja sa mlađim, ali i znatno starijim osobama, napraviće pravi finansijski preokret. Prisutni su manji, a češći prilivi, ali i jedan vrlo značajan za vas. Započete projekte bi trebali dovršiti do sredine meseca. Pošto vam se najavljuje primamljiva ponuda. Inostranstvo bi svakako donelo najbolje rezultate.


Ljubav:

Početak decembra donosi poznanstva, susrete… na kućnim zabavama, ali i sa komšijom ili na mestu u blizini vašeg doma. Partner je prilično zatvoren, a sve ukazuje na to da mu se dopadate. Ovog partnera nećete uspeti lako da pokrenete. Druga polovina meseca omogućava ulazak u vezu. Prvu polovinu decembra, obeležiće nagla zaljubljivanja. I to sa partnerom koji je krajnje originalan, neobičan, možda se bavi neobičnim zanimanjem i razveden je. Velike su mogućnosti da partner ima bitan kontakt sa inostranstvom ili dolazi iz inostranstva. Ukoliko imate dovoljno strpljenja i pokrenete komunikaciju sa bivšim partnerom, doći ćete do sjajnog pomirenja. Neka lepa dešavanja u vašem životu, mogla bi sama od sebe pokrenuti kontakt, susret.


Zdravlje:

Decembar je vrlo osetljiv, kada je zdravlje u pitanju. Skloni ste prehladi, ali i manjoj povredi.ŠKORPIJA


Posao:

Ovo je mesec poslovnih ostvarenja. Uz podršku starog prijatelja, saradnika ili vama bliske starije osobe koja je na položaju, uspeh će biti veći i stabilniji. Osobe koje vam bilo šta olako obećavaju, nisu u mogućnosti da to uspešno sprovedu do kraja. Od ovakve osobe bi mogli očekivati samo privremeno rešenje.


Ljubav:

Poslovni kontakt koji je već pokrenuo simpatije, tokom decembra učvršćuje vaš odnos i sigurnim stazama vodi u ljubavnu priču. Decembar uglavnom donosi ljubavna ostvarenja koja se pokreću preko prijatelja. Većina vas će baš u ovom periodu doći do ostvarenja ljubavnog sna. Sami ste otvoreniji za izlaske i sve druge vidove razonode i zabave. Prati vas optimizam i lakše uspostavljate kontakt, ali sa vedrim, veselim i komunikativnim osobama.


Zdravlje:

Početkom decembra, mogla bi vas mučiti nesanica. Već ostatak meseca donosi dobro raspoloženje i pozitivnu energiju.STRELAC


Posao:

Obnavljanjem odnosa sa osobom koja vam je nekada bila izuzetno bliska i pouzdana, omogućava vam bitna ostvarenja. Tu bi mogli doći do informacije koja bi vas pokrenula ili dobijate neočekivano dobru poslovnu ponudu. Decembar vam je izuzetno povoljan za novac, ali i poklone, finansijsku podršku od dragih osoba, partnera.


Ljubav:

Početak decembra vam omogućava konačan ulazak u ljubavnu vezu, sa osobom sa kojom radite ili na bilo koji način poslovno sarađujete. Tajne veze, naročito ako je neko od vas dvoje zauzet, su u pravom procvatu. Daje vam se mogućnost zajedničkog putovanja, koje će vašu ljubav neverovatno osvežiti. Decembar ćete pamtiti po vezama koje kreću preko prijatelja, ali i neko dugo prijateljstvo bi moglo prerasti u ljubav. Bolji sklad ćete imati sa trenutnim partnerom, ali i kroz veze koje kreću.


Zdravlje:

Prati vas vitalnost i dobro raspoloženje. Ne preterujte u hrani ili piću.JARAC


Posao:

Sve zavisi od vas samih. Većinu pripadnika ovog sazvežđa, pokreće velika želja za dokazivanjem i uspehom. I sami osećate da se menjaju odnosi u poslovnom okruženju, a vi ste tu negde bitni. Da li kroz svoje znanje ili izdržljivost. Ušli ste u jedan duži period, koji će delovati i naredna dva meseca, kada bi trebali da ostvarite svoj poslovni san. Opet vam se daje mogućnost prelaska na bolje radno mesto ili mesto na kome ste radili i bili zadovoljni.


Ljubav:

Ukoliko vam do sada nije pošlo za rukom da uđete u vezu sa uniformisanom osobom ili sportistom, trenutno su povoljne okolnosti koje će vam to omogućiti. Ako i sada propustite povoljnu priliku, pred kraj meseca bi na nečijem slavlju mogli ostvariti svoj san. I dalje su u igri mlađi i stariji partner. Na vama je da se opredelite.


Zdravlje:

Imate potrebu da se okrenete zdravijem načinu života.VODOLIJA


Posao:

Decembar vam omogućava dobru zaradu, kao i neočekivane finansijske dobitke. Sve ono što ste pokušavali da pokrenete u prethodna dva meseca, sada pokrećete i vrlo brzo realizujete. Bitni ciljevi su potpuno ostvarivi. Prijatelj, koji je izuzetno tolerantan i strpljiv, biće vam od velike koristi. Da li korz dobar savet, omogućavanje susreta i dogovora sa vama bitnom osobom ili vam on sam pruža adekvatnu pomoć.


Ljubav:

Nezadovoljstvo u tajnim vezama, ubrzano raste. Kako kod vas, tako i kod vašeg partnera. Gledajte kako da smirite kompletnu situaciju, kako bi sprečili duže razdvajanje, pa čak i definitivni rastanak. Kako mesec odmiče, tako će se i vaši odnosi poboljšati. Da bi pred kraj meseca vratili harmoniju u vaše odnose. Najveće šanse ulaska u dugu i sretnu vezu, imate sa partnerom, koga upoznajete na fakultetu, putovanju ili sa osobom koja živi u insotranstvu.


Zdravlje:

Mogući su svi vidovi alergijskih reakcija. Ukoliko izbegnete ovakve pojave, odlično ćete se osećati. Prati vas optimizam.
RIBE


Posao:

Sa puno energije i konkretnih želja, planova… ulazite u decembar. U vama se sve pokrenulo i nemate nameru da odustajete. Jaka potreba za dokazivanjem, donosi rešavanje bitnih pitanja iz prošlosti. Konkretna rešenja i pokretanje bitnih promena, očekujte u drugoj polovini meseca.


Ljubav:

Značajna ljubavna dešavanja, očekuju vas tokom ovog meseca. Ljubav se pokreće u trenu, ali isto tako neočekivano dolazi do razdvajanja. Avanturistički ste raspoloženi. Sve ono što je drugačije, neobično, a vama zabavno, privući će vas. Sjajan početak veze u koju ste olako ušli, pri tome doživeli euforiju sreće, neočekivano će se ugasiti.


Zdravlje:

Prekontrolišite krvnu sliku.


Izvor: Luftika

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар