Ljubavni nedeljni horoskop: 21 - 28. novembar 2016.

Ljubavni nedeljni horoskop: 21 - 28. novembar 2016: Ovnove čeka romansa, Blizancima prete trzavice, pred Lavovima je opušteniji i mnogo uspešniji period što se tiče ljubavnih planova, dok kod Devica trenutno traje zatišje. A gde ste vi u svemu tome?

Prawny / Pixabay


Podsetićemo, najpre, kako je posle višemesečnog retrogradnog hoda, Neptun, planeta ljubavnog zanosa i tajni, inspiracije i mašte, krenula direktnim hodom sa 9. stepena Riba. Njegovi harmonični aspekti sa Venerom Plutonom i Marsom povoljno će uticati na ljubavne odnose, ali takođe donosi profesionalnu i finansijsku sastisfakciju umetnicima, naučnicima, arheolozima, farmaceutima.

Direktan hod Neptuna preko znaka u kojem je njegov uticaj naglašen, podstiče intuiciju, ali i upozorava na beg od stvarnosti preko laži, zabluda, religije, alkohola i droge. Aspekte Neptuna u direktnom hodu osetiće svi znaci, ali najviše oni u kojima je njegov uticaj naglašen, Ribe, Strelčevi i Rakovi, a najmanje Device, Blizanci i Jarčevi.

A kada su konkretne sugestije za ljubavni život u narednom  periodu, pred vama su astrološke prognoze Alo! ljubavnog horoskopa za ovu nedelju:



OVAN


Ovaj period je izuzetno povoljan za vaš ljubavni život. Ukoliko ste sami, na pomolu vam je jedna lepa romansa, i to sa osobom koju ćete sresti na putu. Da se ne bi nešto pokvarilo u odnosu sa ovom osobom, dobro bi bilo da vašu vezu držite u tajnosti sve dok se neke situacije ne kristališu. Kad bude prošlo izvesno vreme, možete da objavite da ste u vezi, ali i dalje budite oprezni da vam se neko sa strane ne umeša i pokvari vam račune. Sreća će vas pratiti, imate jako dobre aspekte da uspete i da budete bezbrižni. Ako ste u braku, postoji mogućnost tajne veze i to će vam doneti dodatne komplikacije sa partnerom. Povedite računa da ne dođe do neprijatnosti. Uglavnom, za sve pripadnike ovog znaka ova nedelja će biti u znaku velikih turbulencija i raznih dešavanja na ljubavnom planu. Potrebna vam je razboritost i trezvenost i doslednost u donošenju velikih životnih odluka.




BIK


Slobodni Bikovi bi trebalo po nekom nepisanom pravilu da budu otvorenog uma za sva dešavanja na ljubavnom planu. Prihvatajte pozive za izlaske i druženja, a i sami inicirajte neka lepa dešavanja. Ako ste ženski pripadnik ovog znaka i pritom ste još i zauzeti, povedite računa da ne dođe do “fatalne privlačnosti” sa kolegom, poznanikom ili prijateljom jer vas to može odvesti u jako neprijatne situacije iz kojih biste se teško izvukli.


Ako ste u vezi, braku, ova nedelja vam je odlična za to da se posvetite jedno drugom i da planirate zajednički odmor tokom ovog meseca. U poslednje vreme ste imali dosta obaveza i na neki način ste zapostavili jedno drugo.


Osvojte ponovo srce jedno drugoga i osećaćete se ponovo zaljubljenim, srećnim i zadovoljnim.
Budite iskreni jedno prema drugom i pokušajte da preko kompromisa održite ovu vezu koja se temelji na ljubavi. Sve to će vas dovesti do velikog zadovoljstva.


BLIZANCI


Blizanci koji su u ozbiljnoj vezi, braku moraju da znaju da će im ova nedelja proći u porodični trzavicama, nerazumevanju i netoleranciji. Oboje ćete pokušavati da prevaziđete probleme, međutim jedno od vas je manje zainteresovano za rešavanje ove napete situacije. U vašem odnosu vi ste dominantni i trenutno niste spremni na kompromis. Zahtevni ste u odnosu na partnera i to vam dodatno komplikuje život. Ukoliko se radi o nekoj drugoj osobi koja polako na mala vrata ulazi u vaš život, to neće biti dobro. Neće se lepo završiti jer će svi u vašoj okolini biti povređeni. Zbog svega ovoga povedite računa šta radite. Stalno nalazite načine da sebe opravdate, ali u ovoj situaciji nema opravdanja. Slobodni Blizanci napokon pronalaze osobu sa kojom će graditi zajedničku budućnost. S obzirom na to da je sam početak veze, znajte da imate dosta vremena da od ove veze napravite životnu priču.


RAK


Već duže vreme Rakovi imaju potrebu da pronađu voljeno biće i da se uz tu osobu osećaju spokojno, zaštićeno i zaljubljeno. Sve gledate jednostrano i niste svesni da i vi treba da učestvujete u svim događanjima između voljene osobe i vas. Važno je da ste otvorenog uma, da umete da razgovarate, da donosite zajedničke odluke i rešenja za sve situacije u kojima se nalazite.

Što se tiče slobodnih Rakova, ovde postoji mogućnost da se zaljubite u zauzetu osobu tako da vam budućnost postaje jako komplikovana. Srce će želeti jedno, a razum drugo.

Odlučite se već sada, na vreme da ne ulazite dublje u te komplikovane odnose jer ste treći u vezi, i to vam neće odgovarati, doneće vam samo patnju i razočaranje. Saznali ste na vreme da vam dolazi period kada ne biste trebali ulaziti u ljubavni trougao, ali ako vas to toliko privuče, sami ćete biti odgovorni za svoje postupke. Vodite računa i razmislite kuda vas to može odvesti.


LAV


Pred vama je opušteniji i mnogo uspešniji period što se tiče ljubavnih planova. Mnogima se dopadate i vaš šarm će izaći u prvi plan. Privlače vas romantične, nežne duše, osobe koje imaju razumevanja za druge. Postoji mogućnost na jednom putu da upoznate “osobu svog života” i dobro je da se sve dešava spontano da nemate vremena za bilo kakva razmišljanja.


Lavovima u braku, vezi nastupa izuzetno povoljan period kada će imati mogućnost da idu zajedno na odmor. Odlična je situacija za produbljivanje vaših međusobnih odnosa i da na kraju krajeva dođete do situacije da proširite porodicu i učvrstite temelj vašoj bračnoj zajednici.

Sreća će vas pratiti jako dugo i za to vreme dajte jedno drugom slobodu kretanja, razmišljanja jer jedino takav nesebičan odnos može da održi vašu vezu. Bićete podrška jedno drugome kroz čitav život i zaista ćete se osećati srećno.


DEVICA


Ukoliko ste u ozbiljnoj vezi, braku, kod vas trenutno vlada zatišje. Oboje ćete biti nezainteresovani jedno za drugoga i partner će vam prepustiti sva dešavanja što se tiče zajedničkog života. To će vas oneraspoložiti i dobro bi bilo da stavite partneru na znanje da je zajednički život onaj kada zajedno rešavate sve probleme. Pomozite partneru da uvidi situaciju u kojoj se oboje nalazite i vremenom ćete i uspeti da ga probudite i onda će sve biti kao nekada, kada ste bili zadovoljni odnosom koji imate. Same Device imaju dosta posla, obaveza, putovanja tako da ćete na jednom od puteva upoznati osobu sa kojom ćete se razumeti. Znaćete iz starta da je to ono pravo i krenućete ubrzo u zajednički život.

Bićete jako srećni i zadovoljni, ali samo pod uslovom da ne požurujete jedno drugoga. Treba vam dosta vremena da se međusobno upoznate, da se opustite i prigrabite vašu sreću.

VAGA


Trenutno odajete utisak da ste srećni i zadovoljni u svojoj vezi, međutim, samo osobe koje vas dobro poznaju znaju da to nije tako. Mlađi pripadnici ovog znaka su nesrećno zaljubljeni u mnogo stariju osobu od sebe i često dolaze na razmišljanje da li je to u redu. Ostali pripadnici ovog znaka su u nekoj paralelnoj vezi ili upravo razmišljaju da se upuste u te vode. Teške su odluke pred vama i dobro bi bilo da malo stanete, razmislite šta vam je činiti. Znaćete da odlučite šta ćete u ovakvim situacijama. Vage koje su u braku muče slične muke, ali još uvek nisu duboko zagazile. Neka sve ostane na flertu, to osvežava bračnu vezu, pa se i vi tako ponašajte. Pokušajte sa partnerom da unesete neke novine u vaš bračni život, da osvežite sećanja na vaše početke i videćete da ćete se ponovo zaljubiti jedno u drugo, kao da vam je prvi put. Doći ćete do toga da razgovarate o proširenju porodice i to će vas dodatno usrećiti.


ŠKORPIJA


Škorpije koje su skoro upoznale jednu plavooku osobu toliko će biti očarane tom osobom da prosto neće prestajati da komuniciraju preko poruka, a i preko društvenih mreža. To je jedna vrsta posesivnosti, straha da vam draga osoba ne okrene leđa. Budite samouvereni, vas dvoje ste jedno za drugo i niko vas nikada ne može rastaviti, bar u ovom početnom periodu kada se voema dopadate jedno drugom. Pripadnicima ovog znaka koji su u braku ili ozbiljnoj vezi, otvaraju se mnoge mogućnosti za zajednički odlazak u inostranstvo. Preko familije ćete ići preko granice, ali prvo na određeno, a zatim dugoročno. Ta situacija će vas dodatno privući jedno drugom i bićete presrećni jer ćete moći da se oslonite jedno na drugo u bilo kojoj situaciji, a ne samo u ovoj kada se fizički selite.

Planete su vam naklonjene još jedan duži period, tako da rešite sve u svoju korist.

STRELAC


Vaš ljubavni život je obavijen velom tajne. Volite da svoje intimne stvari čuvate samo za sebe. Baš zbog toga ćete i biti predmet priče među ljudima. Odajete utisak da ne dozvoljavate nikome da vam se približi. U stvari i jeste tako. U vašim mislima postoji jedna osoba koja vam već duže vreme ne da mira. Stalno razmišljate o toj osobi i sad je došao trenutak da joj priđete. Dobro bi bilo da se to prvo viđanje desi ove nedelje jer su odlične prilike za to. To će vam omogućiti dugo zabavljanje, sve dok se dobro ne upoznate i ne stupite u bračnu zajednicu. To se neće desiti odmah, potrebno je još dosta vremena za to. Strelcima koji su u vezi ili braku nailazi period opuštanja i flegmatičnosti. Planirate zajednički odmor i to je došlo u odličnom trenutku da se ne odaljite previše jedno od drugog. Možete se opustiti jer će to spasti vašu vezu od propadanja i razdvajanja supružnika.


JARAC


Ukoliko ste odskora prekinuli odnos sa partnerom i ne možete da se izborite sa neuspehom, onda pokušajte sebi da date još jednu šansu, jer po vašem horoskopu postoje mogućnosti povratka osoba iz prošlosti. Ne čekajte, krenite odmah u akciju jer vremena nemate mnogo, što pre zgrabite ovu priliku.


Uopšte rečeno, imate velikih šansi kod partnera, pa obnovite vaš odnos, koji u suštini i nije bio loš, već je sklop loših okolnosti doveo do vašeg prekida. Ukoliko ste sami, nemojte odugovlačiti ako vam se neko dopada, odmah krenite u akciju jer je i za vas ovo izuzetno dobar period za početak lepe ljubavne priče. Za kraj nedelje vam je naglašen uspeh, tako da znate koji vam je najbolji trenutak za izlaske i druženja.

Shvatite da će sve od vas zavisiti, pa tako nemojte gubiti vreme i pronalaziti razloge zašto nešto ne treba da uradite. Bićete izuzetno zadovoljni izborom partnera jer vas očekuje srećna budućnost.


VODOLIJA


Ove nedelje Vodolije bi trebalo da budu maksimalno posvećene voljenoj osobi. Došao je trenutak da svojim postupcima pokažete partneru koliko ga volite i cenite. Voljeno biće jedva čeka da to oseti i da time potvrdite koliko je jaka vaša veza. Ovaj segment u vašem životu je u usponu i možete biti sigurni da su osećanja obostrana. Ukoliko ste sami, kod vas neće biti ništa novog, ali ako želite avanturu, to je realno moguće u ovom trenutku. Strpite se da dođe povoljniji period za same Vodolije.

Dok čekate bolje vreme, družite se, izlazite i naići će u vaš život osoba sa kojom ćete graditi zajedničku budućnost. Nemojte slučajno očajavati, jer je pitanje dana kada će vam se situacija na ljubavnom planu poboljšati i kada ćete naići na osobu sa kojom ćete biti kratko u vezi, a zatim ući u bračne vode. Nemojte mnogo razmišljati, preispitivati situacije i ljude jer sada nema potrebe za tim.


RIBE


Ribe koje su u vezi ili braku još se preispituju da li su se odlučile za dobrog partnera i razmišljaju šta im je činiti. Još vas muče sumnje. Ponekad razmišljate da odustanete, ali savet vam je da kad ste ovoliko izdržali, izdržite još malo, jer će vam se otvoriti razne mogućnosti u odnosu sa partnerom. Tada će se odnos popraviti, poverenje će se aktivirati i bićete oboje srećni i zadovoljni zato što ste uspešno, zajedničkim snagama prebrodili ova otežanja.


Ukoliko ste sami i usamljeni, trebalo bi da zaboravite prošlost i da shvatite da su oko vas nepoznati ljudi među kojima je osoba koja želi isto što i vi od života. Slični ljudi se privlače, tako da ćete i vi privući srodnu dušu, sa kojom ćete ostvariti sreću.


To će se sve munjevito dešavati, susret, veza i na kraju brak. Prepustite se čarima voljene osobe i uživajte u životu koji vam pruža veliko zadovoljstvo.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар