Kako se brzo osloboditi bola u leđima? Efikasno u 99% slučajeva! (VIDEO)

U današnje vreme - bilo da se bavimo sedelačkim poslom, bilo teškim fizičkim radom - malo ko od nas ne oseća probadanja u leđima ili rukama i nogama. Zato je svaka pomoć protiv bola dobrodošla, pogotovo ako ne podrazumeva upotrebu štetnih lekova!

bykst / Pixabay.com

Nećemo reći ništa novo ako nstatujemo kako je neprijatna bol u leđima vrlo čest problem u životu mnogih ljudi. Uostalom, verovatno ste se i sami sa tim suočili u nekom obliku. To može biti uzrokovano nekom nezgodom, ili jednostavno zbog lošeg sedenja ili istezanja kičme.

Bez obzira o kojem uzroku se radilo, to vam sada vjerovatno jako utiče na svakodnevno obavljanje poslova, jer bol koju osjećate isuviše je frustrirajuća, piše Ludodobola.com.

Na svu sreću, postoje metode koje će vam u veoma kratkom roku pomoći i rešiti vas bola.

Pažljivo pogledajtte i odradite tri vežbe iz sledećeg videa.





A ovaj recept idealan je za sve ljude koji dugo sede za računarom ili zbog nekog drugog posla često pate od bolova u leđima, zglobovima, vratu i nogama. Toliko je jednostavan da nećete moći da poverujete.


Recept

Kupite u bilo kojoj prodavnici 150 g bilo kojeg jestivog želatina, sa voćnim ukusom ili bez, svejedno (150gr je dovoljno za kuru lečenja od mesec dana).

Uveče sipajte 5 g želatina (dve ravne kašičice) u četvrt čaše hladne vode (iz frižidera). Pomešajte i ostavite da stoji do jutra (van frižidera). Želatin će da nabubri i pretvoriće se preko noći u žele.

Ujutru popijte smesu na prazan stomak. Mozete dodati sok, vodu s medom ili pomešajte smesu s jogurtom ili kiselim mlekom. Ili na bilo koji drugi način koji vama odgovara.

Funkcioniše tako, da ljudi koji su se žalili na bolove u zglobovima, leđima, nogama, kičmi i vratu, posle nedelju dana prestaju da ih primećuju!

Kura lečenja traje mesec dana. Proces treba ponoviti posle šest meseci. Ovo je način da se obnovi “podmazivanje” zglobova, a od zdravih zglobova zavisi i normalan rad mnogih organa, jer je sve u našem organizmu povezano.

Skupi lekovi protiv bolova, koji su puni hemije, za nekoga su jedino rešenje, a ovakvo “primitivno”, nezahtevno lečenje često ne uliva poverenje.


Ipak, ne zaboravite da se u leđima se nalazi najviše nervnih završetaka, pa ona prva odreaguju i na taj način pravi uzrok bola ostaje skriven. Stoga je važno da na vreme ustanovite šta ga prouzrokuje, jer iza bola u leđima mogu da se kriju ozbiljne bolesti.

* Kamen u bubregu: Ako neprestano osećate bol u jednom delu leđa, a sve to je praćeno bolovima u stomaku i preponama i bolom tokom mokrenja, proverite da li imate kamen u bubregu. On najčešće nastaje kao posledica neunošenja dovoljno vode i proteina u organizam, a skloniji su mu muškarci.

* Upala bubrega: Ako je bol u donjem delu leđa praćen i povišenom telesnom temperaturom, moguće je da imate upalu bubrega. Ovaj bol se šest puta češće javlja kod žena.

* Upala pankreasa: Od upale pankreasa najčešće boluju stariji i sredovečni ljudi. Bol se javlja u donjem delu stomaka, a praćen je i bolom u leđima, povraćanjem i mučninom. Najčešće je posledica akutne ili hronične upale.

* Kamen u žuči: Nastaje kada se u jetri stvori više holesterola ili ga telo sporije obrađuje. Sve to remeti odnos žučne kiseline i žuči, a problem najviše pogađa gojazne žene starije od 40 godina. Praćen je bolom u stomaku i rukama, mučninom i bolom prilikom disanja.

* Infekcija mokraćnih kanala: Najčešće pogađa žene, a ako se ne izleči može da dovede do upale bubrega. Uzrok infekcije je bakterija, ali do bola u donjem delu leđa i stomaku kao i bola tokom mokrenja može da dovede i nošenje preuske odeće.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар