VIKEND HOROSKOP: 22 - 23. oktobar

Mesec je u Raku do nedelje. Otuda ovog vikenda potreba da bdimo nad najmilijima, da osetimo osećaj pripadnosti, bliskosti, da brinemo i da o nama brinu, da pokažu male znakove pažnje, nežnosti, topline...

 

U subotu preopodne malo teži aspekti prema ovom nežnom mesecu. ni više ni manje već od Marsa, Plutona i Urana.

Ovi će aspekti pogoditi najviše one koji vuku sa sobom neke stare nezaceljene rane, pa ako ste spremni - samo naprijed. Uran vrlo lako može isprovocirati nekakvu svađicu, zato oprez...

 U nedelju Mesec boravi u Lavu i ima lepe aspekte s dosta planeta, pa očekujemo puno življi, dinamičniji, radosniji i životniji dan.




  OVAN (21.3.- 20.4.)  ARIES
   Dan je odličan za druženje sa prijateljima i kolegama rođenim u vatrenim znacima. Opušteni ste i ne dozvoljavate nikome da vam pokvari zadovoljstvo, ma sa kakvim problemima da ste suočeni a moguće da su Jarac i Lav pomalo kritički nastrojeni, posebno ako ste mlađi od njih. Potreban vam je savet od osobe koja ima iskustva u radu sa strancima.


  
BIK (21.4.- 21.5)  TAURUS

  Prijatelji, posebno oni iz inostranstva daju vam savete od kojih možete imati mnogo koristi naročito ako planirate neki nov posao. Neki problemi vam izgledaju nerešivi, posebno ako ste spremni da prihvatite mišljenje Strelca, Vage ili Blizanaca.Ne ulazite lakomisleno u poslovni odnos sa nekim ko vam je izuzetno drag.


 
BLIZANCI (22.5.- 21.6.)  GEMINI

   Dobro se slažete sa onima koji lako rešavaju praktične i probleme a danas ste sremni da drugima prepustite da ose pozabave organizacijom posla koji zahteva dobru komunikaciju sa saradnicima. Vi ste spremni da se povučete u sebe. Najerovatnije planirate put i niste načisto kako ćete to organizovati. Moguć je susret na nekom većem skupu sa jednom Vodolijom koja će vam ponuditi posao.




   RAK (22.6. – 22.7.)  CANCER
   Ako budete previše insistirali na svom stavu, činite to sa mnogo šarma i duhovitosti da vam ne bi uzeli za zlo previše autoritativan stav. Moguće da vas mnogi smatraju preveiše tvrdoglavim i samovoljnim a da vi niste svesni da ostavljate takav utisak. Trudite se da se dopadnete jednoj Vodoliji. Moguć je susret sa Jarcem ili Bikom.



   LAV (23.7.- 22.8.)  LEO
   Postajete mnogo zahtevniji od članova porodice ili od kolega, naročito ako radite u velikoj privatnoj firmi. Moguć uspeh u radu sa nekretninama ili u odnosima u u okviru privatne firme. Sa Blizancima i Devicom još uvek ne uspevate da uspostavite saradnju kakva bi vam odgovarala. Rak će vam se javiti da vam ponudi posao u kome biste mogli biti uspešni.



 DEVICA (23.8. – 22.9.) - VIRGO

   Neko polaže prava na ono što smatrate da je vaše. Ako se radi o novcu, honoraru ili nekoj podeli imovine, ne ulazite u rasprave bez jakih dokaza. Ambiciozniji ste nego prethodnih dana. Spremni ste da se borite za svoja prava. Neočekivan poziv od Riba ili Raka.



   VAGA (23.9. – 22.10.)  LIBRA
   Napeti odnosi između vas i kolega traju zbog nerešenog statusa bilo vašeg ili nekog od saradnika ili zbor potpuno različitih stavova po mnogim pitanjima. Ako se radi o poslu koji mora da se obavi o roku, naći ćete rešenje, najverovatnije u dogovoru sa Ribama ili Ovnom. Očekujete poziv koji bi mogao da vam omogući da ostvarite saradnju sa strancima.



   ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)  SCORPIO
   Dan vam donosi dosta toga povoljnog, uključujući moguće dobitke u radu sa Jarcem ili Ribama Ova dva znaka se trude da vam predoče stvarnost u prilično ozbiljnim bojama što vam je potrebno jer ste moguće zbog nečeg pomalo zabrinuti. Dobro se osećate u društvu onih sa kojima možete ostvariti dobru komunikaciju.


 
  STRELAC (23.11.- 21.12.)  SAGITARIUS
   Trebalo bi da nešto promenite u svom odnosu prema kolegama previše ste zahtevni ili vas tako dođivljavaju, Nemojte nikome otkrivati svoje planove u vezi sa privatnim projektom. Ako želite da idete na put, trebalo bi da pre toga završite sve započete poslove.




   JARAC (22.12.- 20.1.)  CAPRICORNUS

   Potrebno je da budete mnogo odlučniji i da ne čekate da se dogodi nešto što bi vas primoralo da budete aktivnijii. Učinite to zato što to vi želite. Imate mogućnost da se dogovorite sa Devicom i Bikom oko bitnih pitanja.



   VODOLIJA (21.1.- 19.2.)  AQUARIUS

   Dan je povoljan za sklapanje trgovisnkih aranžamana sa osobama koje žive na u prekookeanskim zemljama ili sa onima koji se dugo već bave poslom koji vi želite da započnete. Danas ste skloni nesmotrenim troškovima, naročito ako ste na putu. Ako ste u zrelim godinama, moguć je veći izdatak.



  RIBE (20.2.- 20.3.)  PISCES

   Trudite se da izađete u susret vašim bližnjim i oni to umeju da cene. Moguće da ne doprinosite koliko bi trebalo da bi odnosi sa svima bili korektni. To se naročito odnosi na martovske Ribe i rođene početkom marta. Moguć posao u privatnoj firmi koja posluje sa strancima. Imate način kako da rešite finansijski problem.

Uranovo dijete / conopljanews
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар