Venera u Strelcu od 18. oktobra do 12. novembra: Emotivna bura, povoljno za finansije

Venera, planeta ljubavi i novca,  od 18. oktobra je u Strelcu, znaku putovanja i kontakata sa strancima, gde ostaje do 12. novembra. Harmoničan aspekt sa Jupiterom, simbolom prosperiteta i novca, ove nedelje povoljno utiče na finansije, naročito ako vam je posao povezan sa putovanjima.

Foto: FreeImages.com / Zsolt Dreher


S druge strane, izazovan aspekt sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa i zabluda, upozorava na moguću buru na emotivnom planu, što će najviše osetiti Bikovi, Vage, Strelčevi i Ribe. Budući da Venera simbolizuje novac, a Neptun prevaru, trebalo bi da budete oprezniji ukoliko nekome dajete novac na zajam, jer se može desiti da ga više nikada ne vidite.

Venera simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, moć zavođenja, društvenost, ali i apetit, na šta opominje aspekt sa Jupiterom. Upravlja grlom i krajnicima, čulom ukusa, štitastom žljezdom, jajnicima, hormonima, dojkama, venama. Uticaj ove planete naglašen je u Biku, Vagi i Ribama, a slab u Škorpiji, Ovnu i Devici.


OVAN (20.3. - 19.4.)

Osoba koju poznajete preko posla želi da vam da do znanja šta oseća prema vama. Moguć ulazak u tajnu ili paralelnu vezu sa osobom koja često putuje zbog posla.

BIK (19.4. - 20.5.)

Susret sa osobom koju ćete upoznati na nekom putovanju, a ako ste zauzeti verovatno ćete otići na zajednički put sa partnerom. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora.

BLIZANCI (20.5. - 20.6.)

Teško ćete odoleti šarmu tajanstvene osobe koja se bavi umetnošću ili radi u zdravstvu. Klonite se rasprava s nadređenima i kolegama na poslu.

RAK (20.6. - 22.7.)

Preko neke društvene mreže ili interneta možete da upoznate mlađu osobu koja često putuje zbog posla, moguće nekog Strelca ili Ribu. Izbegavajte konflikte sa bračnim partnerom.

LAV (22.7. - 22.8.)

Početkom perioda, polusekstil između vašeg vladaoca Sunca i Venere, donosi vam nove poslove. Strastveni susret sa nekim sportistom ili umetnikom može da se pretvori u uzbudljivu vezu.

DEVICA (22.8. - 22.9.)

Napet aspekt između planete ljubavi i Neptuna u polju ljubavi, upozorava na mogućnost da partner nešto krije od vas. Obratite više pažnje na pravne aspekte ugovora sa strancima.

VAGA (22.9. - 22.10.)

Osoba koja će privući vašu pažnju sredinom perioda verovatno se bavi nekim kreativnim zanimanjem ili često putuje. Ako ste zauzeti, izbegavajte nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA (22.10. - 21.11.)

Aspekti Venere u astrološkom polju posla donose vam mogućnost uvećanje prihoda preko nekih paralelnih poslova. Partnerovo ponašanje može da probudi vašu sumnju u njegovu vernost.

STRELAC (21.11. - 21.12.)

Sa Venerom u vašem znaku, vaša popularnost kod suprotnog pola raste, pa na nekoj proslavi možete da upoznate mlađu osobu. Aspekti vaših vladalaca Jupitera i Neptuna opominju da izbegavate nepotrebne troškove.

JARAC (21.12. - 20.1.)

Jupiter, planeta prosperiteta, u sekstilu s Venerom, najavljuje mogućnost potpisivanja ugovora sa strancima. Osoba koja ne želi da otkriva mnogo toga o sebi, može da privuče vašu pažnju.

VODOLIJA (20.1. - 19.2.)

Venera, simbol ljubavi u kući flerta, najavljuje mogućnost susreta sa šarmantnom osobom koja često putuje. Ako ste mladi, veće su šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvu.

RIBE (19.2. - 20.3.)

Venerini aspekti sa vladaocima vašeg znaka, Neptunom i Jupiterom, upozoravaju da budete oprezniji ako planirate potpisivanje ugovora sa strancima iz prekookeanskih zemalja.


novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар