Super Mesec u Ovnu: Iskoristite 16. avgusta veliki prasak energije za pozitivne promene!

Astrološki gledano, Super Mesec (16. oktobra uveče) će se pojaviti kada je Mesec u Ovnu. To donosi vrlo aktivnu i entuzijastičnu vrstu energije. Sve vatrene i avanturističke vibracije povezane s Ovnom biće u prvom planu, a to stvara živi prasak energije. Ako iskoristite ovaj energetski pomak, u vašem životu može doći do velikih pozitivnih promena!

Alexas_Fotos / Pixabay

U nedjelju uveče, 16. oktobra, na nebu će se pojaviti redak super puni mesec, najavljujući kosmičke promene u energiji koje će uticati na sve ljude na planeti

Možete iskoristiti ovu promjenu u vibracijama za svoju dobrobit i doneti neke pozitivne promene u svoj život.


Ali prvo, evo što taj super Mesec predstavlja iz perspektive nauke.

Super Mesec se pojavljuje kada je mesečeva orbita najbliža Zemlji, a to se može dogoditi kada je mesec nov (mlađak) ili kad je pun, piše „The earth child“.

Budući da je ovog oktobra Mesec pun kada doseže svoju najbližu pristupnu tačku Zemlji, pojaviće se u super veličini i izgledaće puno veći od njegove uobičajene veličine.

Prema NASA-i  „kada je Mesec tako blizu Zemlji činiće nam se da je veći i svetliji – biće 14 posto veći i 30 posto svetliji nego bilo koji puni mesec u svojoj najvišoj tački.“


Astrološki gledano, Super Mesec će se pojaviti kada je Mesec u Ovnu.

To donosi vrlo aktivnu i entuzijastičnu vrstu energije. Sve vatrene i avanturističke vibracije povezane s Ovnom biće u prvom planu, a to stvara živi prasak energije.

Ako iskoristite ovaj energetski pomak, u vašem životu može doći do velikih pozitivnih promena.


Sledi pregled  osnovnih i najboljih stvari koje puni Mesec u Ovnu nudi:

Vreme je za iscjeljenje

Bilo da su vaše rane fizičke, mentalne, svesne ili nesvesne, sada je vreme da se usredotočite na njihovo iscjeljenje.

Kada se koncentrišete i učinite sve što je u vašoj moći da postanete bolji i jači, možete se osloboditi svih boli i patnje koja vas iscrpljuje.

Ovo je prilika da krenete napred

Mnogi od nas će naići na uzbudljive nove mogućnosti koje nisu bile ni moguće, a kamoli na raspolaganju, pre pomaka. Sada kada Merkur više nije retrogradan, sve bi se trebalo vratiti u normalu.

Ako postoji nešto što još uvek nije kako treba, popravite to što prije, tako da se slobodno možete nastaviti kretati naprijed.

Savršeno vreme za delovanje

Uz Mesec u Ovnu, fizičke i agresivne osobine tog znaka biće vrlo vredne za obavljanje raznih stvari. Morate završiti neki projekt ili nešto što ste odlagali  naizgled zauvek?

Učinite to sada, imaćete dovoljno energije  za to!

Oslobodite se toksičnih ljudi

Potrebno je ponovno oceniti odnose koji vas povređuju. Ako otkrijete da neko nije vredan vremena, truda i stresa, distancirajte se.

Ne dopustite da vas ljudi gaze i budite osoba koja pruža dobar primer umjesto da sledite loše primere. Budite vođa!

Budite pažljivi i svesni svog ega

Ne dopustite da vaš vlastiti osećaj važnosti uzme najbolje od vas. Ovan može biti vrlo samosvestan i od presudne je važnosti ne pasti pod uticaj ega.

Umjesto toga, držite noge čvrsto na zemlji i sve će ići glatko.


Sve u svemu, promene u energiji koje prate Super Mesec biće izuzetno pozitivne. Ako se prepustite i povežete s ovom energijom, sjajne stvari će se početi događati u vašem životu, zato budite spremni poželeti im dobrodošlicu!

atma.hr
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар