RIBE: Veliki godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za Ribe za 2017: Ovo će biti dinamična godina. Kreativni ste, inteligentni i prijateljski naklonjeni i uz te kvalitete nema onog što ne biste mogli ostvariti. 2017. može biti odlična godina ako preduzmete prave korake. Moraćete se malo i žrtvovati. Pre svega, morate postaviti pitanje svoje sigurnije budućnosti. U međuvremenu, slobodno se opustite i zabavite kada je to moguće. 

geralt / Pixabay


Ribama 2017. godina može biti zabavna i romantična, sve dok paze na financijsko stanje. Imać aktivniji i bogatiji društveni život, a i porodični odnosi će se poboljšati pa će sa starijim članovima uspostaviti solidnu komunikaciju. Radi viših ciljeva, pristaće na kompromise sa kojima se neće u potpunosti slagati. Moraće da naučite da kontrolišetu emocije jer ih takav stav može uvaliti u probleme. Može se desiti da ćete promene posao i da upoznaju ljude sa kojima ćete se odlično slagati. Neko od njih će im pomoći pa će toj osobi biti večno zahvalni.

Kako na poslu, tako i u privatnom životu, vaša kreativnost će doći do izražaja pa ćete dobiti brojna priznanja.


LJUBAV


Toekom 2017. godine bićete osetljiviji i otvoreno ćete pokazivati ono što osećate, čak i prema novim osobama u vašem životu. To će privući više osoba u vaš život ove godine. Ako ste slobodni, već početkom godine naći ćete novog partnera ili partnerku. Mogli bi imati više manjih, ali uzbudljivih avantura. Ako ste u vezi, vreme je za promene. Isprobajte s partnerom nove stvari kako bi probudili strasti. Romantično putovanje dobra je ideja. Nemojte ništa propustiti, potrudite se uživati u svakom trenutku. Ovo je dobra godina i za planiranje trudnoće. Neki od vas će početi izlaziti s prijateljem ili prijateljicom i prijateljski odnos prerašće u ljubavni.


Krajnje je vreme i da prestanete da živite u prošlosti i da od sebe pravite žrtvu. Ako bolje pogledate, mnogi ljudi iz vašeg okruženja su preživeli teža iskušenja od raskida i nesrećne ljubavi. Čim promenite stav, shvatićete da nisu svi isti i da još uvek ima dobrih ljudi.


KARIJERA


Dani na poslu brzo će prolaziti. Poslovne i društvene aktivnosti biće isprepletene. Zbližićete se više sa saradnicima. To će vam ulepšati atmosferu na poslu. Nadređenim osobama i saradnicima svdeće se vaše ideje. Zato se nemojte bojati podeliti ih! Ako studirate ili se dodatno školujete, zbližićete se s drugim studentima i profesorima.

 

NOVAC


Tokom 2017. pažljivo pratite svoje finansijsko stanje. Mogu se dogoditi neki propusti. Ako trošite novac na nepotrebne stvari, izgledno je da nećete imati novca kada vam bude trebalo. Najbolje što možete je da deo potrošite, ali da deo i uštedite. Pritom, mnogi će vam tražiti novac na zajam, ali nećete svima moći da izađete u susret.



ZDRAVLJE


U 2017. godini vaše zdravstveno stanje će se poboljšati i imaćete više energije nego obično. Trudićete se da zaspite i da se probudite ranije kako biste stigli da odradite jutarnji trening ili da prošetate kućnog ljubimca.

Obratite pažnju na rok trajanja hrane koju konzumirate jer se može desiti da ćete imati trovanje. Bićete podložni virusima jer ćete često ići gradskim prevozom i boraviti u prostorijama gde je gužva. Počnite da pijete neki preparat za jačanje imuniteta da biste izbegli ozbiljnije prehlade.

Može se desiti da ćete tokom zime pasti i povrediti ruku ili nogu zbog čega ćete nositi gips.


SREĆA


Puno promena možete očekivati kroz 2017. godinu. Može se raditi i o manjim promenama poput promene stila odevanja ili o većim promenama poput izlaska iz stare ljubavne veze ili ulaska u novu.  Podelite svoje dobre vibracije i ulepšajte trenutke i prijateljima.



Mesečni horoskop za 2017.


Januar 2017. - Očekujte probleme kroz odnose s drugima.

Februar  2017. - Snažna potreba za nezavisnošću.

Mart  2017. - Više ćete zarađivati.

April  2017. - Rešićete određeni poslovni problem.

Maj  2017. - Promene unutar porodice

Jun  2017. - Vreme ćete provoditi u društvu voljene osobe.

Jul 2017. - Vreme ćete posvetiti sebi i doći do novih spoznaja.

Avgust  2017. - Retrogradan Merkur donosi finansijske poteškoće.

Septembar  2017. - Odličan mesec za ljubav! Moguća promena karijere.

Oktobar  2017. - Mesec financijskog poboljšanja i zabave.

Novembar  2017. - Posvetite se planiranju budućih aktivnosti i pripremama.

Decembar  2017. - Sjajan profesionalan život, ali zdravlje može trpeti. Poradite na poboljšanju zdravlja.

Izvor: Sanovniik.org, tarot-horoskop
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара:

  1. postovani,
    da li ce uskoro blizanci biti objavljeni?
    hvala

    ОдговориИзбриши
  2. Upravo je postavljen Veliki godišnji horoskop za Blizance, pa ga izvolite pogledati. Sve najbolje želimo Vam u Novoj godini, a Vi zauzvrat kliknite na neku od reklama-banera na Astro sajtu... Srdačno...

    ОдговориИзбриши