Ljubavni nedeljni horoskop: 3 - 10. oktobar 2016.

 Ljubav i emocije, na početku meseca oktobra. Evo kako stoje stvari!
gerardom / Pixabay


Mars, planeta akcije i seksualnosti, ušla je krajem septembra u Jarca, znak ambicije, odgovornosti i discipline u kojem je njegov uticaj jak, kada nastupa period pojačane poslovne aktivnosti, ali i burnih dešavanja na ljubavnom planu.

Početkom oktobra, uzburkana osećanja mogu da rezultiraju ljubomornim scenama i partnerovom posesivnošću, naročito ako ste dama.


OVAN

Na ljubavnom planu Ovnovi mogu samo da očekuju krizu u partnerskim odnosima. Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavni, vaša veza ima mogućnost da se prekine. Naravno, nije to konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što obe strane nisu spremne na kompromis. Shvatite da bi trebalo što više da pričate, da se družite i da rešavate konfliktne situacije. Vremenom ćete oboje emocionaln ojačati, shvatiti da su među vama prave vrednosti, koje bi trebalo da negujete. Slobodni Ovnovi ove nedelje nemaju sreće u ljubavi, ali već naredne će biti lepih i prijatnih iznenađenja. Iznenadan susret će u vama pokrenuti lavinu osećanja i ući ćete u vrlo srećan period. Žene Ovnovi imaju izuzetno dobru nedelju, u kojoj će razmišljati o trudnoći. Dobro bi bilo da donesete čvrstu odluku da li to zaista želite ili ne.

BIK

Oni Bikovi koji su odskoro u vezi ova nedelja donosi prepreke u odnosu. Još uvek niste uspostavili komunikaciju koja bi rešavala vaše zajedničke probleme. Potrebno je vreme da se sve situacije izglade, da naučite kako ćete dalje da komunicirate i da se dogovarate. Pustite da vreme donese više druženja, otvorenije razgovore i odnos poverenja među vama. Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost loših odnosa i razdvajanje na kraći period, koji će vam oboma dobro doći da razmislite o svojim postupcima. Ne bi trebalo da potencirate pitanje krivice, jer niko nije kriv i svi su krivi. Važno je da prevaziđete ovu situaciju kako god znate, jer posle toga nailazi period lepog odnosa, kao što je bilo ranije. Imate jedno drugo i toga bi trebalo da budete svesni pre nego što napravite bilo kakav rez u životu.
Usamljeni Bikovi će napokon shvatiti da osobe sa kojima stupaju u kontakt nisu odgovarajuće.

BLIZANCI

Blizancima je dosta samačkog života i žele što pre da uđu u ozbiljnu vezu, međutim to im ide teško. Želju imaju, ali realnost je sasvim drugačija. Ovde se radi o tome da partner nije spreman na nestabilan odnos, koji trenutno ima, već očekuje ozbiljnost sa obe strane. Vi mislite - nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo. Potrebno je da sa partnerom donesete zajedničke odluke, da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos sa puno ljubavi. Tek tada možete krenuti u ozbiljniju priču. Blizanci koji su u bračnim vodama osećaju se zapostavljeno jer im nedostaje voljena osoba u smislu da je tu, a kao da nije. Osećate nezainteresovanost i to vam mnogo smeta. Samo druženjem, razgovorom, kraćim odmorom možete povratiti poverenje jedno u drugo i nastaviti tamo gde ste stali. Pokušajte da negujete svoju vezu, posvetite se jedno drugom i nećete imati problema.

RAK

Slobodni Rakovi će ove nedelje napokon shvatiti da su već dugo u kontaktu sa vrlo dragom osobom. Ova draga osoba će vam predložiti da uplovite u vezu, koja će imati tendenciju bračne veze. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje, jer je to prava osoba za vas. Sami ćete doći do tog zaključka jer već duže vreme razmišljate o toj osobi, jer je plemenita, harizmatična i lepa. To vas je i privuklo.
Zauzeti Rakovi dugo rade na stabilizaciji svojih odnosa sa partnerom i to je veoma dobro jer idete ka učvršćivanju odnosa, razumevanju i istinskoj ljubavi. Budite nesebični, romantični i duhoviti, jer partner to kod vas ceni, pa se potrudite da odete na kraći odmor, na kojem biste mogli da se prepustite uživanju i da se posvetite jedno drugom.
Napokon ćete shvatiti koliko jedno drugom značite, tako da idete ka istinskoj sreći.

LAV

Lavovi imaju poriv da uvek nešto zameraju partneru, tako da će to ove nedelje biti izraženo. Ovaj put ne samo da vi zamerate nešto partneru već će i partner vama da nađe zamerku. Uzajamno ćete prebacivati jedno drugom sve ono što ste rekli, tako da ćete se vrteti u začaranom krugu. Savet Lavovima je da odustanu i da shvate da ovaj put nisu u pravu. Pokušajte da spustite loptu i da se vratite pozitivnom odnosu sa voljenom osobom. Uglavnom ćete biti nervozni, tako da tu nervozu pokušajte da sklonite u stranu. Ukoliko ste u braku, trebalo bi da saslušate partnera i on vas, i da planirate zajedničke ciljeve, a slobodni Lavovi bi trebalo da se prepuste ljubavi i strasti. Takođe ćete krajem nedelje dobiti iznenadni poziv i novo poznanstvo, koje treba prihvatiti. Razmišljaćete da li je bolje to novo poznanstvo ili da pokrenete staru vezu. Savet vam je da gledate unapred, a ne da se vraćate u prošlost.

DEVICA

Došlo je vreme da Device shvate da na prvo mesto u partnerskim odnosima treba da stave zajedničke interese, a ne lične. Ukoliko to shvatite, proći ćete ovu nedelju dosta mirno, a ako to ne shvatate, možete ući u jaku ljubavnu buru. Pokušajte da se posvetite jedno drugom i da izgladite odnose što pre, da ne uđete u još dublje i veće probleme.
Nemojte olako shvatiti ove savete, jer kad se budete osvestili, biće kasno da bilo šta učinite na ljubavnom planu. Ukoliko ste slobodni, primetićete da vas je jedna osoba jako privukla. Iako ste vas dvoje samo prijatelji, vi počinjete da osećate jaku privlačnost. Ovde će se izroditi jedna iskrena ljubavna veza i nemojte razmišljati, prepustite se čarima ovakve, romantične veze, koja će uskoro da se rasplamsa. Sve će se munjevitom brzinom dešavati u vašem odnosu, pa ćete biti iznenađeni da može da vam se desi ovakva, iskrena ljubavna veza.

VAGA

Ako ste sami, nemojte očajavati jer vam se ove nedelje pokreće polje ljubavi, tako da možete očekivati lepa dešavanja. Budite uporni i istrajni u odnosima sa osobama sa kojima stupate u kontakt, jer čas razmišljate da to nije ono pravo, a onda ubrzo smatrate da ste našli osobu svog života. Nemojte brzopleto menjati mišljenje. Prepustite se ljubavnoj magiji i uživajte u svakom trenutku sa voljenom osobom. Neki pripadnici vašeg znaka će odustati na prvu loptu, a oni koji budu ostali pri ovoj vezi, imaće jako lepu zajedničku budućnost. Vage koji su u bračnoj vezi ove nedelje imaju jako lep odnos sa partnerom, pa čak je moguće da isplanirate zajednički vikend. Potrudite se da negujete ovu pravu iskrenu ljubav, jer uskoro je moguće da napravite planove za proširenje porodice. Od partnera ćete dobiti znak da su zreli uslovi za proširenje porodice i na vama je da prihvatite ovu situaciju kao najveću sreću koja će vam se desiti.

ŠKORPIJA

Kod Škorpija na ljubavnom planu se dosta toga menja. Ukoliko ste u braku, vezi, shvatate da je došlo vreme da se okrene drugi list u smislu drugačijih planova za budućnost. Došlo je vreme da donesete ključne odluke koje do sada niste smeli ni da pominjete. Ovde se ne radi o prekidu veze, braka, već o nekim velikim dogovorima za budućnost. Moguće je preseljenje zbog loše komunikacije sa familijom. Vi ćete biti pokretač velikih promena, pa zbog toga povedite računa šta predlažete i u šta se upuštate. Najvažnije je da i kod partnera, a i kod vas postoji pozitivna energija, a i volja da se sve situacije reše na obostrano zadovoljstvo. Slobodne Škorpije su non-stop na društvenim mrežama i mogu očekivati ove nedelje da se upoznaju sa jednom izuzetnom osobom. Savet koji je neophodan u ovakvim poznanstvima je da budete izuzetno oprezni i dosta rezervisani.

STRELAC


Slobodni Strelčevi žele da ostanu slobodni, pa su dosta neaktivni po pitanju pronalaženja srodne duše. Ponekad imate želju da pronađete odgovarajućeg partnera, a ponekad ste nezainteresovani da bilo šta promenite u svom životu. Pošto ste u takvom raspoloženju, ništa vam se neće ni dešavati na ljubavnom planu. Razmislite da izađete iz te svoje ljušture i da se posvetite pronalaženju partnera, jer u stvari i ne volite da budete sami. Zbog toga ste jako mrzovoljni, a ne shvatate šta je u pitanju. Sad znate šta je i pokrenite se. Strelčevi koji su u vezi, braku imaju mogućnost da provedu jako lep period sa partnerom. Možete otići na jedno lepo putovanje, ali samo pod uslovom da budete sami i da budete maksimalno posvećeni jedno drugom i da isplanirate svoj budući život. Na putovanju postoji mogućnost da budete previše opušteni i da se dese lepe situacije, kao što je neplanirana trudnoća.

JARAC

Jarčevi bi ovu nedelju trebalo posvetiti partneru i negovanju partnerskih odnosa. Partner je jako nervozan, a vi sada treba da pokažete koliko vam je stalo da ne poremetite ovaj vaš odnos. I sami znate da ste imali neke flert situacije van veze, braka. Shvatite koliko ste pogrešili i istrpite sve ono za šta vas partner optužuje. Ovo će proći, zaboraviće se jer imate veliko razumevanje partnera i priznaćete, jako je teško to trpeti. Shvatili ste i svesni ste šta vam je flert sa strane doneo u partnerske odnose, samo lošu i zategnutu situaciju. Očekujte stabilizaciju odnosa i postoji mogućnost da krenete ispočetka i da napokon izgradite temelje bračnih odnosa kako treba. Slobodni Jarčevi ulaze krajem nedelje u više flert veza iz kojih se ništa neće izroditi jer se ponašate površno, nezainteresovano, a u stvari samo privlačite pažnju suprotnog pola. Pokušajte da se uozbiljite i da shvatite da je krajnje vreme da pronađete svoju mirnu luku.

VODOLIJA

Žao mi je, ali ove nedelje ćete imati krizu u braku, vezi.
Ukoliko ne shvatite da je potrebno mnogo više tolerancije u ljubavnim odnosima, vaša veza ima mogućnost da se prekine. Naravno, nije to konačan prekid, već trenutno zahlađenje odnosa, a samo zbog toga što obe strane nisu spremne na kompromis. Shvatite da biste trebali što više da pričate, da se družite i da rešavate konfliktne situacije.
Vremenom, oboje ćete emocionalno da ojačate, da shvatite da su među vama prave vrednosti koje biste trebali da negujete.
Slobodne Vodolije ove nedelje nemaju sreće u ljubavi, ali već naredne će biti lepih i prijatnih iznenađenja. Iznenadan susret u vama će pokrenuti lavinu osećanja i ući ćete u jako srećan period. Još jedna važna stvar: povedite računa da vezu ne shvatite olako, jer to vam se može vratiti nerazumevanjem i netolerancijom partnera koji vas neće shvatiti ozbiljno.

RIBE

Na ljubavnom polju Ribe više nisu racionalne, ne razmišljaju trezveno i sve to će se odraziti na njihovu vezu, brak. Bićete melanholični, ali pored sebe imate partnera koji će vam uvek i u svakoj situaciji pružiti pomoć i podršku. Prihvatite partnera da ne padnete dublje u svoj očaj koji vas ove nedelje drži. Nemojte da se prepuštate neizbežnosti, već ovu nedelju pregurajte kako god znate i umete.
Slobodni pripadnici ovog znaka imaju pomake na ljubavnom planu jer u njihov svet ulazi jedna jako zanimljiva osoba. Ta osoba će biti kao magnet za vas i uskoro očekujte da uđete u vezu. Ovo može biti sudbonosna veza koja bi se mogla završiti brakom. Još je rano o tome razmišljati, jer to sve zavisi od vaših razmišljanja i želja. Na dobrom ste putu da uspete i to je za sada jedino važno. Videćete da li jedno drugoga privlačite površno ili ćete oboje gajiti ozbiljnija osećanja. Sve je pitanje vremena, pa budite strpljivi.Alo!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар