Ljubavni nedeljni horoskop: 17 - 24. oktobar 2016.

Ljubavni zanosi i zablude i moguća bura na emotivnom planu * Planete i vaš ljubavni nedeljni horoskop (17 - 24. oktobar 2016)...

Prawny / Pixabay


Pred nama je još jedan zanimljiv astrološki događaj. Naime, Venera, planeta ljubavi i fnansija, ulazi 18. oktobra u Strelca i tu ostaje sve do 12. novembra. Izazovan aspekt sa Neptunom, planetom ljubavnog zanosa i zabluda, upozorava na moguću buru na emotivnom planu, koju će na svojoj koži najjače osetiti Bikovi, Vage, Strelčevi i Ribe.

Kako Venera simbolizuje ono što volimo i u čemu uživamo, utiče na našu seksualnost, moć zavođenja, društvenost, ali i apetit, na štra opominje apsekt sa Jupiterom. Taj uticaj je prvenstveno naglašen u Biku, Vagi i Ribama, a slab u Škorpiji, Ovnu i Devici.

OVAN 21. III - 20. IV


Što se tiče ljubavnih odnosa, zauzetim Ovnovima nailazi težak period. Ovde se radi o poremećenim odnosima i gubljenju poverenja između partnera. Ovo je period u kojem iskušavate jedno drugo jer ste oboje svesni da u poslednje vreme niste funkcionisali kako treba. Ukoliko imate tajnu, paralelnu vezu, trebalo bi da je što pre okončate, jer ćete se u suprotnom uvaliti u još veće probleme. Slobodni Ovnovi žele pošto-poto da uđu u ozbiljnu vezu, međutim, to im ide teško. Želju imate, ali realnost je sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos, koji trenutno ima, već očekuje ozbiljnost sa obe strane. Vi mislite - nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo. Potrebno je da donesete zajedničke odluke, naravno da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos sa puno ljubavi. Morate naći zajednički jezik ove nedelje.BIK 21. IV - 21. V


Zauzeti Bikovi mnogo očekuju od partnera i odnosa, u koji ste dosta uložili. Nemojte očekivati reciprocitet od partnera, jer ste totalno različiti. Sledi vam manje razočarenje, ali ubrzo ćete shvatiti da to i nije toliko važno za održavanje veze. Ova nedelja su vam je naglašeni problemi u komunikaciji sa partnerom. Sumnje i ljubomorni ispadi obeležiće vam ovaj period. Pokrenite se bar vi, zanemarite sve ovo i krenite od sutra ka novom, boljem odnosu. Slobodni Bikovi su svesni da su jednoj osobi vrlo interesantni. Svesni ste da u ovom trenutku od tih simpatija neće biti ništa, jer još nije došlo pravo vreme za neku ozbiljniju vezu.
Stavite toj osobi do znanja da vam se sviđa, ali da je potrebno još malo vremena da prođe i da se stvore mogućnosti da budete zajedno.
Ove nedelje se definitivno neće ništa pokretati na ljubavnom planu. Budite strpljivi jer i vas uskoro očekuje mnogo bolji i uspešniji period u ljubavi.


BLIZANCI 22. V - 22. VI


Slobodni pripadnici ovog znaka će krajem nedelje dobiti iznenadni poziv i novo poznanstvo, koje treba prihvatiti. Razmišljaćete da li je bolje to novo poznanstvo ili da pokrenete staru vezu. Za sada je dobro da idete unapred, a ako se pojave osobe iz prošlosti, budućnost će pokazati šta da radite. Dozvolite da vreme iskristališe situacije i sve će doći na svoje. Zauzeti Blizanci će u odnosu sa partnerom tokom ove nedelje imati dosta trzavica, nervoze, uzajamnog nerazumevanja i to će vas dosta kočiti. Vrlo vam je važan odnos sa partnerom, tako da bi trebalo da se potrudite jedno oko drugog i da ovu nervoznu situaciju zajednički prebrodite. Pokušajte da iznenadite partnera nekom sitnicom, odlaskom na kafu i na jedan prijateljski razgovor. Sve teške situacije ćete prevazići samo ako bude dobre volje sa obe strane. Naglašena je ljubav u partnerskim odnosima i to uzmite u obzir kad god budete u nekoj ljubavnoj dilemi.


RAK 23. VI - 23. VII


Iako ste uvek u strahu od trzavica u partnerskom odnosu, sada treba da naiđe smirenje i spokoj. Ulazite u miran period. Odnosi sa partnerom se svaki dan poboljšavaju i sada napokon možete odahnuti i biti manje zabrinuti. Ovo je vreme za druženje sa partnerom, familijom i prijateljima. To će vam popraviti partnerske odnose i dati novu dimenziju odnosu, ljubavi, a i poverenju. Iskoristite ovu pogodnost i pružite ljubav svojoj okolini, jer će vam se stostruko isplatiti i vratiti. Slobodni Rakovi će i dalje biti usmereni na provod, zabavu, površne veze. Moraju da shvate da i to ima svoj kraj. U ovom periodu ne možete sresti osobu sa kojom biste ostvarili dužu vezu, jer vam je naglašeno poznanstvo u kraćem vremenskom periodu. Bićete uhvaćeni u paukovu ljubavnu mrežu, iz koje ćete izaći zadovoljni. Shvatićete da je ta osoba ona koju ste oduvek tražili, kao i da dosad niste sreli bolju od nje. Zato nikada ne sudite o nekome dok ga bolje ne upoznate.


LAV 24. VII - 23. VIII


Da biste uspeli na ljubavnom planu potrebno je da što više vremena provodite sa osobom koja vam se dopada, bilo da ste u vezi ili braku.
Pokušajte malo više sebe da unosite, da se malo više posvetite partneru, koji čezne za bliskošću, druženjem i svakim intimnim momentom. Napokon ste dočekali svoje srećne trenutke i nemojte biti nezainteresovani sada kada vam je oboma lepo. Slobodni Lavovi nailaze na osobu svog života, sa kojom će deliti i dobro i zlo. Nećete imati teških situacija, bar na početku, i zato bi trebalo odmah da krenete u planiranje zajedničkog života. Mislite da su ovo reči bez podloge, međutim, nisu, videćete, ljubav će vam se desiti kao grom iz vedrog neba i ni sami nećete biti svesni kako se sve to odigralo. Najvažnije je da ćete ući u vezu vrlo zadovoljni, jer odavno čekate da se nešto ovakvo i desi. Bićete srećković kome je napokon došlo njegovih pet minuta.


DEVICA 24. VIII - 23. IX


Device vole da veruju u veliku ljubav, jer žive za ljubav. Nemojte predugo čekati veliku ljubav, već dok je čekate, živite život, zabavljajte se, tražite svog partnera i naći ćete svoju ljubavnu luku. Čeznete za nekim idealnim partnerima, ali već je vreme da shvatite da idealno ne postoji. Slobodnim Devicama se ukazuje prilika i stalno se pitate da li je to ono pravo. Jeste, to je osoba koja vam odgovara po svemu i slobodno krenite u neku zajedničku priču jer vas dvoje ćete biti kao jedno biće, razumećete se, razmišljaćete isto i iste odluke ćete donositi. Pa shvatite već jednom da je to prava sreća - miran, stabilan život. Zauzete Device će ove nedelje biti posvećene partnerskim odnosima i ispravljanju grešaka koje ste oboje pravili. Dolazite uskoro do pomirenja i ukazite u mnogo bolju, iskreniju fazu vašeg odnosa, kada ćete steći poverenje jedno u drugo. Priznaćete, već je krajnje vreme da se oboje smirite.


VAGA 24. IX - 23. X


U vašem ljubavnom životu nastupa težak period u kojem će vladati nepoverenje, ljubomora i zavist, i to sa obe strane. Nema ovde ko je kriv, jednostavno je tako ove nedelje. Najvažnije je da će ovaj napeti period proći i da ćete uspećeti da prevaziđete ovu situaciju. Nastavićete uzlaznom linijom i polako ćete povratiti uzajamno poverenje. Ukoliko ste slobodan pripadnik ovog znaka, znajte da ovo nije trenutak za neko veliko zaljubljivanje jer to ne bi bila odgovarajuća osoba za vas. Družite se, izlazite, ali ne gubite glavu zbog fizičke privlačnosti ili nekog emotivnog trenutka. Zaista, željni ste ljubavi, trenutno ste vrlo emotivni, kod vas postoji zanos koji može da vam napravi velike probleme. Ukoliko vas neko tako privuče, sačuvajte trezvenost i vidite s kim imate posla. Nemojte da uhvatite sebe jednog dana i da kažete da niste videli s kim imate posla. Sad je vreme da budete trezveni dok donosite odluke.


ŠKORPIJA 24. X - 22. XI


Škorpije u ljubavi mogu očekivati stagnaciju u odnosu. Sada se preispitujete da li ste jedno za drugo ili ne. Neće doći do razdvajanja partnera i do pucanja veze, to je sigurno, ali nećete uopšte biti zadovoljni dešavanjima na ljubavnom planu. Nemojte se opterećivati mislima da partner krije nešto od vas. Ništa ne krije, jednostavno, partner je ravnodušan jer ste vi napravili takvu situaciju. Potrudite se da izađete iz te situacije i pokrenuće se volja i želja u vama da se opet približite jedno drugom. Slobodni pripadnici ovog znaka gaje naklonost prema dragoj osobi, ali se preispituju da li da idu dalje ili ne i to će još neko vreme tako da traje jer nisu sigurni šta u stvari žele u životu. Previše razmišljate, a ništa ne preduzimate, tako da će teško nešto da se desi. Najbolje da sačekate da se planete uravnoteže.


STRELAC 23. XI - 21. XII


Strelci ove nedelje mogu očekivati lepa događanja na ljubavnom planu. Biće iznenađenja u smislu pokretanja emocija s partnerom. Ova veza ili brak će se produbiti i doći ćete u situaciju da poverenje i ljubav podignete na viši nivo. Kod vas će se razbuktati strast koja će vas jače povezati i naredni period vam je obeležen samo lepim i prijatnim dešavanjima. Sve veće poštovanje jednog prema drugom dovešće do situacije da se dogovarate da proširite porodicu i ta činjenica će vas veoma usrećiti. Slobodni pripadnici ovog znaka napokon uspevaju da dođu do osobe koja im se odavno dopada i ova nedelja je odličan period za pokretanje lepe i kvalitetne veze. Nemojte požurivati partnera jer sve će se dešavati na brzinu, a partner će biti zatečen situacijom. Ove nedelje doživećete najveću sreću. Budite trezveni prilikom donošenja životnih odluka.


JARAC 22. XII - 20. I


Slobodni Jarčevi će ove nedelje pokušati da ponovo uđu u vezu koja se odavno prekinula. Nije dobro da se vraćate na staro i treba da shvatite da vam to neće doneti poboljšanje. Mislite da je dovoljno da se samo vi trudite, međutim, druga strana je ista kao i pre i to vama ne odgovara. Znate i sami da jednom pročitana knjiga ne može biti drugačija kada je opet čitate. Zauzeti Jarčevi ulaze u period kada će za svoj zajednički neuspeh kriviti drugu stranu. Zajedničkim snagama ćete prevazići ovu situaciju. Družite se malo više, razgovarajte, šetajte i videćete koliko je lako voleti i biti voljen.
Nemojte započinjati svađu i nemojte biti sitničavi u odnosu sa partnerom. Pokažite dokle može ići vaša tolerancija jer i sami znate da vas nije lako trpeti. Teško je razumeti taj temperament. Ponekad i sami to osećate, ali uglavnom ne želite i nećete da priznate sebi i drugima


VODOLIJA 21. I - 19. II


Slobodne Vodolije će se ove nedelje samo zabavljati i uživati.
Nemojte preterivati u tome ako mislite da pronađete osobu sa kojom biste proveli ostatak života. Uživajte dok možete, a ljubav će doći sama po sebi kada bude bilo vreme za to. Osetićete kad je dosta i uskoro ćete okrenuti list. Zauzete Vodolije bi trebalo da rade na uzajamnom poštovanju i iskrenosti jer među vama uvek postoje neki zategnuti odnosi, a sve zbog toga što ne pričate šta jedno drugo muči.
Vremenom će se sve polako sređivati i uspećete da prevaziđete sve ove teškoće.
Kruna svega biće vaši zajednički planovi za proširenje porodice i to će vas dodatno usrećiti.
Među vama je jaka ljubav i ni ovakvi malo teži periodi ne mogu pokvariti one prave vrednosti koje postoje među vama.
Naredni period vam donosi sreću i zadovoljstvo što ste imali snage da se izborite sa ovim teškoćama.


RIBE 20. II - 20. III


Ribe ove nedelje misle da su zapostavljene od partnera. Počinje i neka sumnja da vas muči, a to je rezultat vašeg pada na ljubavnom planu.Vidite partnera kako je okupiran svojim problemima i svojim životom.
Osećate se usamljeno, ali to je samo u ovom periodu, ove nedelje. Partner je dosta poslovno angažovan i nije da vas ne primećuje. Sve to je vaša subjektivna procena, a objektivno to nije tako. Volite malo da padate u ljubavnu depresiju, ali uskoro ćete se izvući. Slobodne Ribe nikako ne bi trebalo da se ove nedelje zaljubljuju jer bi to bio kompletan promašaj. Obuzdajte se jer ove osobe koje su trenutno oko vas nisu odgovarajuće. Ukoliko ne poslušate ovaj savet, možete se razočarati jer će fizička privlačnost izgoreti kao palidrvce. U prvom trenutku ćete pomisliti da je to - to, ali u stvari nije, zaljubili ste se na brzinu, a tako ćete se i otrezniti.

Alo!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар