Ljubavni mesečni horoskop za novembar 2016. godine

Ljubavni horoskop za novembra 2016: Ako je verovati zvezdama, prva polovina novembra 2016. godine biće izuzetno interesatna i dinamična, a što je najbitnije, planete ljubavi biće blagonaklone prema većini horoskopskih znakova. Otkrijte kakav će izgledati vaš emotivni život u narednuih mesec dana... 

Unsplash / pixabay

Ovan


Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Kompromis je definitivno glavna reč kada su Ovnovi u pitanju, kao i sve ono što će im se dešavati na ljubavnom planu kada je mesec novembar u pitanju. Budite spremni za prilagođavanje, jer ćete samo tako postići uspehe koje priželjkujete. Dosta lepih intimnih trenutaka i odličnih seksualnih momenata biće kod vas, pa ćete biti veoma zadovoljni onim pto će se događati u narednom trenutku. Budite obazrivi prema partneru, te povedite računa o načinu komunikacije sa njim, kako ne biste zapali u probleme i rasprave koje ne želite. Nove ljubavne veze na pomolu su kada su veze u pitanju, pa će i slobodni Ovnovi profitirati, piše wannabemagazine.com.


Bik



Dosta emotivni i osećajni ćete biti tokom ovog meseca, te će vas to pratiti kroz veći period koji je pred nama. Sve to će naravno uticati i na vaše odnose, kako prijateljske, porodične, tako i na ljubavne. Dosta ćete se zbližiti sa svojim partnerom, što će vam svakako odgovarati, te ćete ga još više i bolje upoznati. Uz sve to, vaš seksualni život će biti na dobitku. Slobodni mogu da se pripreme za neka nova dešavanja na ljubavnom polju, posebno kada su neka prijateljstva u pitanju, jer se veoma lako mogu pretvoriti u nešto više.


Blizanci


Blizanci će u suštini imati jedan dobar period kada je ljubav u pitanju, jedino je potrebno da vodite računa o komunikaciji i načinu komuniciranja sa partnerom. Kako ne biste došli do nečega što vam ne odgovara i što će stvoriti probleme među vama, vodite rčuna o izgovorenim rečima i postupcima. Zanimljiv period dolazi za sve slobodne Blizance, jer će imati priliku da upoznaju veoma interesantnu osobu sa kojom će poželeti neki trajniji odnos. Vodite računa, budite smireni i strpljivi u odlukama, kako ne biste učinili pogrešne korake.


Rak


Miran mesec na ljubavnom planu dolazi za veliki broj pripadnika ovog horoskopskog znaka. Ukoliko ste slobodni, želećete da to tako i ostane, kako biste se što više posvetili svojoj porodici, prijateljima, te najbližim ljudima koji vas okružuju svakodnevno. Upravo to će vam biti i najpotrebnije, pa se nećete truditi da otpočnete neku novu vezu. Međutim, kako ćete se naći u prijatnom i odgovarajućem okruženju, bićete puni pozitivne energije, pa će to učiniti da vas svuda primete i privlačićete poglede suprotnog pola. Ukoliko ste u vezi, imaćete manjih poteškoća, ali će se rešiti zahvaljujući vašoj strpljivosti i toleranciji, pa se neće stvoriti veći problemi.


Lav


Period za vama nije bio baš zadovoljavajući, bar kada je ljubav u pitanju, ali će se to rešiti i popraviti. Ukoliko ste sa partnerom imali neke probleme, ovo je odličan trenutak da ih rešite, te da svoju vezu učinite boljom i takvom da budete u potpunosti zadovoljni. Kako se kod zauzetih sve vraća u bolje stanje, tako će i slobodni Lavovi imati mogućnost da upoznaju nekog novog i zanimljivog, te da otpočnu nešto kvalitetniji odnos sa tom osobom. Flert, na koji ćete nailaziti u svakom momentu jako će vam prijati, pa ćete i sami uzvraćati istom merom.


Devica


Naredni period obeležiće veoma dobri odnosi sa partnerom, pa ćete svojim emotivnim stanjem biti veoma zadovoljni. Posebno će vaša spontanost i neposrednost dobro uticati na ljubavni život, a to će dalje uticati, pozitivno naravno, na sva seksualna dešavanja. Ukoliko ste slobodni, izalazite, uživajte, a očekuje vas i novo, interesantno poznanstvo. Flert će vas očekivati svuda, što će vam svakako prijati.


Vaga


Vage će doneti brojne promene kada je mesec pred nama u pitanju. Želećete da partner bude odgovaran, posvećen i da ima razmišljanja koja sežu dalje u budućnost kada je vaša veza u pitanju, ali nećete biti zadovoljni ukoliko bude suprotno od toga. Imaćete brojna pitanja kada su i vaš partner i veza u pitanju. Nemojte previše da se zamarate ovakvim razmišljanjima, potrudite se da se opustite, jer će se sve rešiti kako i treba, odnosno, onako kako želite. Baš taj vaš “hladni” stav učiniće da budete još privlačniji partneru, to će vas dodatno zbližiti.


Škorpija


Škorpije će svu svoju snagu ulagati u ljubavne odnose i emocije, pa će to uticati na poboljšanje vaše veze. Imate dobre dogovore sa partnerom, što je još jedan od dobrih momenata za bolju vezu. Ovo je mesec kada ćete uživati u ljubavi. Ukoliko niste zauzeti, te još uvek tražite osobu koja će vam odgovarati, znajte da će vam iskrenost koju posedujete kada je iskazivanje osećanja u pitanju dosta pomoći. Ukoliko vam se neko dopao to i recite, te će uspeh biti očigledan, potrebno je samo jedan korak da napravite.



Strelac


Strastvenost i jaka osećanja uticaće dosta na vaš odnos sa partnerom. Ukoliko bude bilo potrebno, oštro ćete se sa nekim sukbiti zbog svoje voljene osobe, ali i suprotno, ukoliko se desi da vam partner uradi nešto što vam ne prija nećete prećutati i ostati smireni. Kada su slobodni u pitanju, biće dosta suzdržani u ispoljavanju emocija. Previše na “ispitivanje” satvljate osobu koja vam se dopala, zbog čega se može desiti da je oterate od sebe, pa budite smireniji i ne budite toliko taktični i nalatični u ljubavi, pustite nekada da strast preovlada.


Jarac


Dosta druženja obeležiće period pre vama, jer će vam to biti sve što će učiniti da se osećate dobro. Najviše ćete voditi računa o tome da imate aktivan društveni život, da budete okruženi prijateljima, a moguća su i neka nova poznanstva. Ukoliko budete želeli, neko od njih može da preraste i u nešto više, ali samo ako vi to zaželite. Zauzeti jarčevi će imati dobre odnose sa partnerom, biće dosta romantike, ali i zanimljivosti u seksualnom životu.
Mesečni horoskop za novembar 2016: Ko će se ovog meseca radovati novim ljubavima i novim poslovnim mogućnostima


Vodolija


Vodolije će imati potrebu da razmišljaju o nekim budućim planovima sa partnerom, pa će to dosta učvrstiti vaš odnos, jer oboje imate iste ciljeve. Možda će ovo u trenutku umanjiti strast u vašem donosu, ali to neće naneti štetu vašoj vezi. Ukoliko budete želeli odmor, možete da sa partnerom odete na neko kraće purovanje koje će vas ponovo podsetiti na one početne dane, pune “vatre” u vašem odnosu. Slobodne Vodolije očekuje zanimljiv period, jer im je na pomolu nova veza sa osobom koja je nešto starija od njih ili veza na daljinu. Bilo kako bilo, znajte da će vam prijati.



Ribe


Ukoliko budete imali neke probleme u vezi, zapitajte se da li ste ih već nekad u prošlosti imali, baš identične. Nemojte da dozvolite da to utiče na vaš dalji odnos, te se samo setite kako ste pre ragovali i u čemu ste ispravno postupali, a gde je bila vaša greška. Nemojte čekati da neko drugi reši vaš problem, već to učin ite sami i stvorite vezu kakvu želite i zaslužujete. Ukoliko niste u vezi, zainteresovaće vas osoba za koju vas prijatelji i porodica neće podržati. Bićete između ove dve strane, jer vam je bitna ta podrška, a s druge strane nalaziće se osob koja će vas veoma zainteresovati. No, nije povoljan trenutak za nvoe veze, pa povedite računa o tome.

Izvor: wannabemagazine.com
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар