HOROSKOP: Ovim znacima će se posrećiti kraj oktobra!

Ne očekuje sve znake turbulentan kraj oktobra. Ako vas nema na ovoj listi ČETIR ZNAKA za koje postoje sve predispozcije da im se POSREĆI, opustite se i uživajte - period pred vama je miran i treba samo da uživate. Sa druge strane, ako je vaš znak ovde, pročitajte šta vas čeka i pripremite se za nastupajući period.

Nissor / Pixabay

Ovan 

Drugi deo oktobra povoljan je za sklapanje novih prijateljstava i poznanstava. Krećite se i upoznajte što više novih ljudi koji nisu iz vašeg grada ili se i sami odvažite i krenite na neko putovanje. Možda se tu rodi i neka ljubav.

Bik 

Ovaj oktobar Bikovima baš i nije bio neki. Ipak, situacija će se značajno promeniti u drugom delu meseca pa očekujte boljitak pre svega na ljubavnom polju. U poslednjoj nedelju meseca vladar vašeg polja ljubavi - Merkur tranzitiraće kroz znak Škorpije pa će ovo izazvati pravu eksploziju strasti. Prepustite se i uživajte!

Lav 

Buran period na područuju ljubavi čeka i Lavove. Vašem šarmu je već sada teško odoleti, ali tek u poslednjim danima oktobra vas čeka pravo ludilo. Ako ste mlađi, očekujte mnogo avantura i beskonačnu zabavu. Stariji Lavovi možda sretnu i ljubav svog života.

Vaga 

Vage će do kraja oktobra dominirati na poslovnom planu. Uspesi i prilike će se nizati jedna za drugom i nemojte dozvoliti da ovaj, više nego dobar period, prođe bez vaše velike aktivnosti! Trud neće prođi neprimećeno naročito sa finansijske strane!


Autor: Astro/Dnevno.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар