DEVICE: Veliki godišnji horoskop za 2017.

Device će, sudeći prema godišnjem horoskopu, tokom 2017. godine imati  puno posla, ali uspeće uskladiti korisno sa zabavnim...

maggyona / Pixabay

Sve će se odvijati sporo, ali istovremeno ćete imati prednosti. Činit će vam se da nemate dovoljno jak utjecaj kao što bi željeli, ali dugoročno gledano, sve će vam se isplatiti. Zvijezde vas upozoravaju da budete ljubazni prema nadređenim osobama, prijateljima i parterima.

Tijekom čitave 2017. godine odnosi s drugima biti će jako važni. Držite se podalje od stresnih situacija. Uvijek odvojite vremena za osobe koje volite i hobi u kojem uživate. Težite društvu visoko inteligentnih i praktičnih osoba. Volite obratiti pažnju na detalje.

Tijekom 2017. godine možda nećete biti zadovoljni odnosima s drugima, ali uvijek možete računati na radne kolege i šefove. Kao i uvijek, spremni ste za naporan rad i nećete imati vremena za tuđi bezobrazluk ili odvraćanje pažnje.


LJUBAV


Ove godine biti ćete spremniji za ulazak u novu vezu. Može se raditi o prijateljskoj vezi ili ljubavnoj vezi. To vam se može činiti neobičnim, ali to je svakako dio povećanja vaše energije. Mladi parovi mogu se suočiti s poteškoćama zbog želje da jedno drugo impresioniraju. Ako ste u vezi, stvari ćete vidjeti ozbiljnije i osjećaji će biti intenzivniji. Općenito, sve vam se može činiti drugačije. Hoće li promjene biti na bolje ili na gore, sve ovisi o tome kako ćete se nositi s promjenama. Možda će prinova donijeti velike promjene u vašem odnosu. Stariji parovi će željeti isprobati nešto novo. Može se raditi o selidbi, pronalasku novog posla ili odlasku na odmor. Vrijeme je za ostvarenje promjena u vašoj vezi. Tijekom 2017. godine i prijateljstva će postati jača i ako niste u vezi, nije nemoguće da počnete izlaziti s prijateljem.


KARIJERA


Uvijek ste spremni za naporan rad i ne može vas se spriječiti jednom kada imate jasan cilj na kojem možete raditi. Vaš poslovni svijet može se promijeniti. na početku godine imat ćete puno posla i to će se smanjivati kako se bude bližio kraj godine.

 

NOVAC


Financije će vam biti važne i radit ćete više kako bi osigurali bolju financijsku situaciju. Ako studirate ili pohađate tečaj i radite, tada razmislite o tome da se više koncentrirate na obrazovanje ili nađite dodatni posao ako ga trenutno nemate.

 

ZDRAVLJE


2017. godina biti će dosta stresna. Trebat će vam povremeno pauza i dovoljno odmora. Imat ćete dovoljno energije koja će vam trebati da izađete na kraj sa svim obavezama tijekom dana na poslu i večernjim satima s djecom ili prijateljima. Retrogradni Merkur može donijeti kaotične trenutke u vašem privatnom životu. Brzo ćete reagirati i donositi zaključke kada bude trebalo. Pobrinite se za zdravu prehranu kroz takve periode kako bi još podigli nivo energije. Isto tako, budite ljubazni prema drugima i širite dobre vibracije. Isprobajte neke nove tehnike, poput učenja joge.


SREĆA



Biti ćete puni energije. Nikada vam neće biti dosadno, osim ako nije vrijeme za odlazak na spavanje. Ovo je upravo ono podizanje energije koje ste čekali! Više energije pomoći će vam da uskladite tijelo i um.


Mesečni horoskop za 2017.


Januar / Siječanj 2017. - Povoljan mjesec za kanaliziranje velike intelektualne energije u fitnes ili sport.

Februar / Veljača 2017. - Razrada dobrog financijskog plana i velika strast.

Mart / Ožujak 2017. - Vaš interes usmjeren je prema duhovnom iscjeljenju i temama o životu nakon smrti.

April / Travanj 2017. - Pravo vrijeme za čišćenje smeća i nepotrebne ili neželjene prtljage.

Maj / Svibanj 2017. - Povoljan mjesec za poboljšanje profesionalnih vještina ili za dodatno obrazovanje.

Jun / Lipanj 2017. - Čuvajte se stresnih i riskantnih situacija.

Jul / Srpanj 2017. - Uspjeh u poslu ako u samom početku raščistite sve nesporazume.

Avgust / Kolovoz 2017. - Vaša 12. kuća je aktivna. Ne pretjerujte u ničemu. Klonite se ovisnosti poput alkohola i slično.

Septembar / Rujan 2017. - Povećavaju se vaše intelektualne sposobnosti. Odluke vezano za financije pokazat će se dobrima.

Oktobar / Listopad 2017. - Pripazite na troškove!

Novembar / Studeni 2017. - Očekujte puno društvenih aktivnosti, promocija i kampanja.

Decembar /Prosinac 2017. - Period u kojem će vam se ukazati nove prilike za poboljšanje financijske situacije.

Autor: tarot-horoskop
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар